DECESE

Te-ai stins puțin cîte puțin sub privirile noastre neputincioase, plecînd prea devreme dintre noi, tu care ai fost mamă, bunică și străbunică POP MĂRIOARA. Azi nu mai ești unde erai, dar vei întotdeauna în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște! Înmormîntarea va avea loc sîmbătă 21.11.2015, ora 13.00, Lipău.

Fiii îndurerați Mircea și Dorel cu familiile

(IZ540427)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre, dragă mamă și bunică POP MĂRIOARA. Să-ți fie țărîna ușoară și să ai veșnică pomenire în lumea celor drepți. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiul Pop Dorel cu soția Irina și nepoata Anca

(IZ836914)

O inimă a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer! Ne despărțim cu durere în suflet de cea care ne-a fost mamă, bunică și străbunică POP MĂRIOARA! Te vom păstra în inimile noastre mereu! Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Pop Mircea cu copiii și nepoții

(IZ248375)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost pentru noi cea mai bună mamă și bunică ANDESZ ANNA. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea are loc azi 20 noiembrie, ora 14.00, la cimitirul de pe strada Liviu Rebreanu.

Familia îndoliată

(IZ525895)

Cu adîncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață, și trecerea la cele veșnice a mătușii noastre BURA MARIA din localitatea Prilog. Îți vom păstra o amintire veșnică. Bunul Dumnezeu să te aibă în Paza Sa și să te odihnească în pace! Priveghiul are loc azi, 20.XI.2015, ora 17:00, iar înmormîntarea va avea loc în 21.XI.2015 ora 13:00 în localitatea Prilog.

Nepoata Mariana și soțul pr. Vasile Bene, nepoatele Simona și Anamaria cu familiile lor

(IZ172250)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de colega noastră Irina Pop în marea durere pricinuită de decesul soacrei sale. Sincere condoleanțe.

Colectivul Catena Gh. Lazăr nr. 4

(IZ849721)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei Pop Dorel, Irina și Ancuța în aceste momente grele cînd se despart de cea care le-a fost mamă, soacră, bunică dragă. Dumnezeu să o odihnească-n pace.

Familiile Avanu Adrian și Avanu Bogdan

(IZ409772)

COMEMORĂRI

O floare, o lacrimă, o rugăciune de iertare și odihnă veșnică înălțăm către cer la împlinirea unui an de cînd draga noastră mamă, soacră și bunică ILLEȘ MARIA a plecat dintre noi. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Fiul Adrian cu familia

(IZ808926)

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum, la împlinirea a 2 ani, de cînd ne-am despărțit pentru totdeauna de cel care a fost soț, tată și bunic POP ZOLTAN. Bunul Dumnezeu să-ți dea liniște veșnică în Împărăția Sa.

Familia

(IZ311930)

Azi se împlinesc 6 săptămîni de cînd Dumnezeu te-a chemat la El. Te-ai stins brusc ca un stejar puternic doborît de trăznet. La Dumnezeu noi ne rugăm să te aibă în Grija Sa dragul nostru TERȚAN VASILE VIOREL. Cît vom trăi pe pămînt, cu tine vom fi în gînd. Sufletul la tine fuge, inima șiroaie plînge. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Soția Angela și fiul Adrian

(IZ460185)

FELICITĂRI

De ziua ce îți surîde în prag, și îi porți frumosul nume, noi îți dorim ce e mai drag și mai frumos pe lume, la mulți ani cu bine și sănătate PINTEA ALEXA ANDREA. Bunica Eugenia, sora ta Carla, verișoarele tale Alexsandra, Oana, Cristina.

(IZ418066)

"La mulți ani!" prințesă mică și dragă, pentru cel mai iubit suflețel CEZARA IOANA noi avem numai urări de bine, multă sănătate, fericire, o copilărie plină de clipe frumoase și fericite îți dorim la împlinirea unui anișor. Cu drag familia ce te iubește.

(IZ779111)