DECESE

Cu regret anunțăm decesul celui care a fost TEREBESI VASILE. Înmormîntarea va avea loc vineri, 20 noiembrie la ora 14:00 de la capela cimitirului de la pod.

Familia

(IZ339488)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost soră și mătușă SZAKAL JOLAN. Înmormîntarea va avea loc 20 noiembrie ora 12:00 la cimitirul reformat (lîngă gară).

Familia îndoliată

(IZ778981)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de nașul nostru Zoran și de întreaga familie în marea durere pricinuită de decesul mamei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Dan, Dana și Tudor Moldovan

(IZ501122)

Suntem alături de vecina noastră Adriana Suciu în marea durere pricinuită de moartea tatălui drag.

Asociația de proprietari str. Petru Bran nr. 6

(IZ409721)

Suntem alături de colega noastră Irina Pop și familia ei în aceste momente triste cînd se desparte de draga ei soacră. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colegii de la Fildas Trading și Catena

(IZ282112)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familia Suciu, acum cînd se despart de bunul lor tată și socru MARIAN ȘTEFAN. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Otto și Emese

(IZ855952)

Un pios și ultim omagiu aducem cumnatului nostru MARIAN ȘTEFAN, tată și socru iubitor. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Adrianei și lui Ciprian sincerele noastre condoleanțe.

Familia Papp Attila

(IZ420421)

COMEMORĂRI

Sunt frunze care nu cad deși vîntul le suflă cu putere, sunt oameni care nu se uită deși uitarea este o lege a firii. Au trecut 13 ani de cînd ai plecat dintre noi dragul nostru tată și bunic MIȘCA IOAN. Răsăritul fiecărei zile ne aduce aminte de tine și regretul de a nu te mai avea aproape. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Fiul Ioan și nepotul Rafael.

(IZ309607)

În dimineața de 19 noiembrie 2014 ca o stea ce se stinge în zori s-a stins fulgerător și lumina din ochii tăi calzi, blînzi, iubitori draga mea mămică, bunică HAVRINCEA LENUȚA. Acum cînd împlinești un an, dar în sufletele noastre așteptăm să apari de undeva, și nu vii, te strig și nu îmi răspunzi. Ne rugăm la Dumnezeu să aibă sufletul tău în Grija Lui. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiul Marcel și nepotul Adrian

(IZ411937)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la conducerea pe ultimul drum a dragului nostru dr. PAPP ȘANDOR (stomatolog) Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia îndurerată.

(IZ772567)

FELICITĂRI

Toate florile din lume pentru tine ANDRA GRAȚIELA BUZAȘ ! Să ai o zi superbă și să te bucuri de ziua ta de naștere la cei 18 ani la fel cum aceste flori se bucură de lumina soarelui. La mulți ani cu multă dragoste bunica Mărioara.

(IZ309696)

Cei 18 ani de trandafiri pe care i-ai adunat în cununa vieții tale ANDRA BUZAȘ lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile fericirii și iubirii să-ți inunde viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani! Unchiul Călin, tușa Oli și verișoara Amalia.

(IZ605746)