DECESE

Cuvintele par de prisos în aceste momente, cînd ceasul despărțirii de soțul meu COZMA IOSIF a sunat mult prea devreme, însă îngerii l-au chemat în cer mai devreme. Înmormîntarea are loc azi 18.11.2015 ora 14.00 la Cimitirul din Odoreu.

Soția Maria.

(IZ938585)

A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimați și privirile pline de deznădejde și durere. A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu îl poate lua nimeni este inima noastră, unde vei rămîne veșnic tatăl, socrul și bunicul nostru drag COZMA IOSIF. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Fiul Sorin, nora Rodica și nepotul Raul

(IZ165473)

O inimă a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Mă despart cu durere în suflet de cel ce a fost tatăl meu COZMA IOSIF. Dumnzeu să-i dea odihnă veșnică.

Fiul Gheorghe.

(IZ114258)

Ce trist e atunci cînd tata nu-i, goală este casa fără el. Mereu ne vom aminti de un om minunat și special. Sufletul tău va fi mereu în cer într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă. COZMA IOSIF, să-ți fie țărîna ușoară.

Fiul Ioan, nora Adriana și nepoata Ioana

(IZ195496)

Cu sufletele îndurerate și cu ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul nostru unchi și naș COZMA IOSIF. Dumnzeu să-l odihnească în pace.

Nepoata Gaal Augustina cu familia

(IZ993329)

Cu lacrimi în ochi și cu mare durere în suflet ne luăm rămas bun de la cumnatul și nașul nostru COZMA IOSIF. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Cumnatul Racolța Augustin și soția Irina.

(IZ351175)

Cu adîncă durere și tristețe ne luăm rămas bun de la cel care a fost fratele și cumnatul nostru MARIAN ȘTEFAN.

Sora Doina cu familia, fratele Iuliu

(IZ365256)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de tatăl, socrul MARIAN ȘTEFAN MARINEL, care a plecat dintre noi la vîrsta de doar 59 ani. Ne vom ruga mereu pentru sufletul lui bun. Dormi în pace. Priveghiul are loc azi 18.11.2015, ora 18.00 iar înmormîntarea va avea loc în 19.11.2015, la ora 13.00, la cimitirul ortodox de la gară.

Fiica Adriana cu soțul Ciprian

(IZ447366)

Ce trist e atunci, cînd tata nu-i / Pustie-i casa orișicui / Mereu ne amintim de un om minunat și special / Sufletul tău va fi mereu în cer într-o stea strălucitoare / Și ne va privi cu dragoste eternă / Iar noi vom sădi florile neuitării celui ce ai fost tată și soț și care ai plecat prea repede dintre noi la numai 46 de ani. Dormi în pace dragul nostru ATTILA ARGYILAN. Înmormîntarea va avea loc în data de 19.11.2015 ora 13:00 la cimitirul de pe strada Pietroasa cu o seară de priveghi în data de 18.11.2015 orele 17.00.

Soția Cosmina cu fiii Edwin și David

(IZ661620)

Cu sufletele îndurerate ne luăm rămas bun de la dragul nostru unchi LUNG VASILE.

Nepoata Ana Benciu cu familia

(IZ752703)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de colega noastră Stiuj Doina la trecerea în neființă a fratelui drag. Întreaga noastră compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Colegii de la AJFP Satu Mare

(IZ238902)

Împărtășim marea durere a doamnei farmacist Papp Maria, acum cînd se desparte de dragul ei soț. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Colectivul Farmaciei nr. 7 Arena - Galenus

(IZ657171)

Aducem un ultim și pios omagiu unchiului nostru MARIAN ȘTEFAN care ne-a părăsit prea devreme. Suntem alături de Adriana și Ciprian în aceste momente grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Mihaela și Istvan

(IZ386154)

Suntem alături de nepoata Adriana și soțul Ciprian în aceste clipe grele cînd se despart pentru totdeauna de tatăl și socrul drag MARIAN ȘTEFAN. Ne vom ruga Bunului Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Dormi în pace dragul nostru cumnat și ginere.

Nela, Ionica și mama soacră

(IZ358378)

Sincere condoleanțe nepoților Edwin, David, Cosmina la trecerea în eternitate a celui care a fost ARGYILEAN ATTILA tată, soț.

Tușa Luci cu familia

(IZ834511)

COMEMORĂRI

Tristă zi de aducere aminte cînd în urmă cu 1 an ai plecat pentru totdeauna dintre noi, brusc, lăsînd un gol imens în sufletele noastre împietrite de durere și neputincioase, fără să îți spunem cît de mult te-am iubit și cît de mult ai însemnat pentru noi. Amintiri dragi, dor nespus și multe lacrimi sunt tot ce ne-a rămas. Mulțumim tuturor celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Te vom iubi mereu dragul nostru tată, socru și bunic BALAJI GHEORGHE.

Fiul Marius cu familia

(IZ394183)

Ne lipsești atît de mult, ne lipsește bunătatea, dragostea cu care ne-ai înconjurat, ne lipsesc sfaturile bune pe care ni le-ai dat. Doar amintiri dragi împletite cu lacrimi de durere au mai rămas acum cînd a trecut un an de cînd nu mai ești printre noi, dragul nostru tată și bunic BALAJI GHEORGHE. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Nu te vom uita niciodată!

Fiica Corina cu familia

(IZ711360)

Se împlinesc 4 ani de la trecerea în veșnicie a celui ce a fost BĂRBULESCU IGNAȚIU un părinte mult iubit. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia

(IZ707590)