DECESE

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi, iubitul nostru soț, tată, socru și bunic CHIȘ DUMITRU. Dumnezeu să te binecuvînteze. Trăim cu speranța că ne vom revedea cu toții în dimineața Învierii. Slujba de înmormîntare are loc azi 17.11.2015, ora 13.00, la cimitirul de pe strada Amațului.

Familia îndoliată

(IZ717913)

Cu adîncă durere anunț încetarea din viață după o grea suferință a soțului meu CHIȘ DUMITRU. Mă despart de tine cu mare durere după cei 49 de ani petrecuți împreună. Dragul meu soț la despărțire mă rog pentru tine ca Bunul Dumnezeu să-ți dea liniștea veșnică în Împărăția Sa. Înmormîntarea are loc azi 17.11.2015, ora 13.00, la cimitirul de pe strada Amațului.

A ta soție îndurerată Chiș Silvia

(IZ740284)

Cu ochii înlăcrimați și cu inimile pline de durere ne despărțim de cel care a fost tată, socru și bunic CHIȘ DUMITRU. Toate cuvintele sunt de prisos în fața durerii care ne apasă sufletele. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată.

Fiica Rodica, ginerele Vasile și nepotul Daniel

(IZ174174)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul nostru tată, socru și bunic CHIȘ DUMITRU. Dumnezeu să te așeze în rîndul celor drepți și să îți dea odihnă veșnică.

Fiul Ghiță, nora Alina și nepoții Alberto și Antonio

(IZ332678)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre dragă tată, socru și bunic CHIȘ DUMITRU. Mereu ai fost puternic, bun și iubitor. Ne va fi dor de tine mereu.

Fiica Florica, ginerele Olimpiu, nepoatele Riana și Raluca

(IZ645580)

Cu nespusă durere în suflete anunțăm încetarea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic GOGA GHEORGHE din Crucișor. Înmormîntarea are loc azi 17.11.2015, ora 13.00, la cimitirul din comuna Crucișor. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Copiii Nicu, Ionică cu familia și Vasile cu familia

(IZ241883)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de mama, soacra și bunica KISS ROZALIA, cea care a plecat de lîngă noi la vîrsta de 80 de ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Înmormîntarea are loc azi 17 noiembrie, ora 14.00, la cimitirul din Odoreu.

Fiul Andrei, nora Icuka, nepoata Emese cu soțul Gergo

(IZ363053)

Nu se poate înțelege cît de grea e despărțirea decît atunci cînd o ființă dragă pleacă de lîngă noi, o cauți și nu o găsești, o strigi și nu mai vine. S-a înălțat la cer, departe de noi, dar aproape de Dumnezeu iar nouă ne rămîne doar o frumoasă amintire despre mama, soacra și bunica dragă KISS ROZALIA. Dumnezeu să te aibă în pază.

Fiul Istvan, nora Maria, nepoții Zsolti și Noemi

(IZ693980)

Cu adîncă tristețe în sufletele noastre ne luăm rămas bun de la draga noastră bunică și străbunică ȘUTA TEREZIA din Sătmărel. Dumnezeu să vă dea odihnă veșnică mămuca noastră dragă.

Nepotul Pașcu Ionică cu familia, nepotul Pașcu Marius cu familia

(IZ851598)

Cu durere în suflet anunțăm încetarea din viață a dragului nostru dr. PAPP SANDOR (stomatolog). Înmormîntarea are loc miercuri, 18.11.2015 ora 13:00 la cimitirul reformat de lîngă gară. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia îndurerată

(IZ408316)

Nu e ușor de înțeles cît de grea este despărțirea decît atunci, cînd o ființă dragă pleacă de lîngă tine. O cauți, dar n-o mai găsești, o strigi, dar nu te mai aude, o aștepți, dar nu mai vine. Îți va rămîne doar amintirea și un dor nestins. Cu durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice a mamei mele dragi CULIC MARIA după o lungă și grea suferință. Înmormîntarea are loc azi, 17 noiembrie 2015, ora 14:00, de la capela cimitirului str. Lucian Blaga.

Fiica Cristina

(IZ660335)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de draga noastră soră CULIC MARIA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Surorile Anișoara, Viorica, Dorina și fratele Ionică cu familiile lor

(IZ131957)

O inimă bună a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Mă despart cu durere în suflet de dragul meu soț IOCSAK IOSIF care mi-a fost alături la bine și la greu timp de 51 ani. Sub privirea mea neputincioasă s-a stins lăsîndu-mi doar durere și lacrimi amare. Înmormîntarea va avea loc azi, 17.11.2015 la orele 14:00 la capela de la cimitirul Amațului. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

A ta soție Iuliana

(IZ884809)

O inimă bună a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Mă despart de bunicul meu IOCSAK IOSIF. Vei rămîne veșnic în amintirea mea. Să-ți fie țărîna ușoară.

Al tău nepot Veres Cristian Vasile

(IZ206954)

O rugăciune, o floare, o lumînare și lacrimi de durere pe tristul tău mormînt dragul nostru cumnat IOCSAK IOSIF. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Puie Ioan și Maria din Valea lui Mihai

(IZ347490)

Nu e ușor de înțeles cît de grea este despărțirea, decît atunci, cînd o ființă dragă pleacă de lîngă tine. O cauți, dar n-o găsești, o strigi, dar nu te mai aude, o aștepți, dar nu mai vine. Îți va rămîne doar amintirea și un dor nestins. Cu durere în suflet și lacrimi anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpei noastre mamă, bunică și stăbunică POGHINA ILEANA născută OLAH la venerabila vîrstă de 82 de ani. Priveghiul va avea loc miercuri, 18.11.2015 ora 17:00, iar înmormîntarea joi, 19.11.2015 ora 13:00 la cimitirul de pe strada Amațului. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Dormi în pace suflet blînd.

Fiicele Maria, Ileana, fiul Gheorghe, ginerii Ioan și Marin, nepoții Lorena, Ioan, Adrian

(IZ467476)

Ce trist e atunci cînd tata nu-i, pustie-i casa orișicui. Mereu îmi voi aduce aminte de un om bun, liniștit, harnic IOCSAK IOSIF. Sufletul tău va fi mereu în cer într-o stea strălucitoare și știu că mă vei privi cu dragoste eternă. Dormi în pace suflet blînd!

A ta fiică Viorica Iocsak

(IZ135379)

Regretăm nespus încetarea din viață a dragei noastre cumnate, asistenta CORNELICA CUC în vîrstă de 81 ani. Dumnezeu s-o ierte și să odihnească în pace! Înmormîntarea are loc azi, 17.11.2015, la orele 14:00, cimitirul de lîngă gară.

Otilia și Mărioara cu familiile lor

(IZ513700)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de fina noastră Florica Hoduț și familia ei în aceste momente de tristețe sufletească pricinuite de trecerea în neființă a celui care a fost tată, socru și bunic CHIȘ DUMITRU. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Șereș Dorin

(IZ162644)

Suntem alături de colegul nostru Kiss Istvan în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a mamei dragi. Sincere condoleanțe.

Colegii de servici - Laborator L&șD Electrolux

(IZ215463)

Sincere condoleanțe doamnei doctor Gyorgy Veres Zsuzsanna în momentele grele pricinuite de pierderea fratelui. Dumnezeu să-l odihnească.

Colectivul Secției Pediatrie Spitalul Județean

(IZ219403)

Sincere condoleanțe familiei Iocsak în marea durere pricinuită de moartea soțului respectiv tatălui drag.

Familia Băbuț

(IZ352041)

Sincere condoleanțe colegei noastre Finta Maria cu tristul prilej al decesului mamei dragi.

Colectivul Trezoreriei SM

(IZ286003)

O inimă a încetat să mai bată, un suflet s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de cel care ne-a fost cumnat și unchi CHIȘ DUMITRU. Un gînd de alinare și mîngîiere pentru sora, cumnata și mătușa Silvia Chiș la despărțirea de soțul drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fratele Nelu Maier și familia

(IZ437414)

Rămas-bun nașule drag CHIȘ DUMITRU. Dumnezeu să te odihnească. Condoleanțe întregii familii.

Finii Viorica și Nelu cu familia

(IZ935256)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru colega noastră Chiș Alina la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea socrului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii de la AJOFM Satu Mare

(IZ539319)

COMEMORĂRI

Comemorăm 17 ani triști, plini cu durere și suferință de cînd fulgerător draga noastră fiică, mamă și bunică CSOKASI RODICA a plecat la cele veșnice. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Vei rămîne veșnic în inimile noastre.

Mama, copiii Odeta cu familia, Gabriel cu familia și fiul Arnold

(IZ947753)

Cu durere în suflete comemorăm azi 13 ani de cînd a plecat la cele veșnice dragul nostru GHEORGHINA GHEORGHE, soț, tată, socru și bunic, lăsînd în inimile noastre multă durere și tristețe. Amintirea lui va rămîne veșnic vie în sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia

(IZ645705)

Avem în suflete aceeași tristețe și durere care ne-a coplești în urmă cu 13 ani, atunci cînd destinul nemilos te-a luat de lîngă noi dragul nostru soț, tată și bunic SILAGHI IOAN. Vei rămîne veșnic în amintirea noastră. Dormi în pace.

Soția Maria, fiicele Ramona și Luminița cu familiile

(IZ407554)

Un suflet bun, iubitor POP DUMITRU soț, tată, socru, bunic în urmă cu 6 luni ne-a părăsit. Dorul și lacrimile sunt de nedescris în cuvinte. Dumnezeu să îți vegheze sufletul.

Soția Ani, fiicele Bianca, Natalia cu familia din Chicago

(IZ424981)

O lacrimă, o floare și rugăciune către Dumnezeu pentru dragii noștri părinți CORNEL și ANA BĂRBUȘ la împlinirea celor 32 respectiv 22 de ani de cînd au trecut în neființă. Dumnezeu să le dea odihnă veșnică!

Fiicele Anișoara, Liliana, Cornelia, Marinela cu familiile

(IZ362219)