DECESE

Ce trist e atunci, cînd tata nu-i, pustie-i casa orișicui. Mereu ne amintim de un om minunat și special. Sufletul tău va fi mereu în cer într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă, iar noi vom sădi florile neuitării și vom înălța rugăciuni pentru odihna sufletului tău CARDOȘ AUGUSTIN. Oricîte zile au trecut și cîte vor mai trece, iubirea noastră îți va încălzi casa ta rece. Înmormîntarea va avea loc azi, luni ora 14:00 la cimitirul de pe strada Amațului. Nu te vom uita niciodată PAPO!

Fiica Renata și ginerele Claudiu

(IZ196628)

Cuvintele par de prisos în aceste momente, cînd ceasul despărțirii de soțul meu CARDOȘ AUGUSTIN a sunat mult mai devreme, însă îngerii l-au chemat în cer mai devreme.

Soția Edita

(IZ588854)

Ce trist e atunci cînd tata nu-i, goală este casa fără el. Mereu ne vom aminti de un om minunat și special. Sufletul tău va fi mereu în cer într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă CARDOȘ AUGUSTIN. Să-ți fie țărîna ușoară, PAPO!

Fiul Zsolti, prietena Monika și nepoata Dora

(IZ375852)

Ce trist e atunci cînd bunicul "PAPO" nu mai este, casa e goală fără el. Sufletul tău va fi mereu în cer și vei avea grijă de noi de acolo sus din ceruri CARDOȘ AUGUSTIN. Te vom iubi mereu, PAPO!

Nepoții Robi, Erika, Szabina și Patrick

(IZ273980)

Ce trist e atunci cînd tata nu-i, pustie-i casa fără el. Mereu ne vom aminti de un om minunat și special. Sufletul tău va fi mereu în cer într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă CARDOȘ AUGUSTIN. Rămîi veșnic în amintirea noastră PAPO!

Fiul Istvan, prietena Andi și nepotul Kevin

(IZ939145)

Ce trist e atunci cînd tata nu-i, pustie-i casa orișicui. Mereu ne amintim de un om minunat și special, sufletul tău va fi mereu în cer într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă, iar noi vom sădi florile neuitării și vom înălța rugăciuni pentru odihna sufletului tău CARDOȘ AUGUSTIN. Oricîte zile au trecut și cîte vor mai trece, iubirea noastră îți va încălzi casa ta rece. Dormi în pace, PAPO!

Fiica Krisztina, prietenul Iosif și nepoata Szintia

(IZ986220)

Ce trist e atunci, cînd tata nu-i, pustie-i casa orișicui. Mereu ne amintim de un om minunat și special. Sufletul tău va fi mereu în cer, într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă, iar noi vom sădi florile neuitării și vom înălța rugăciuni pentru odihna sufletului tău CARDOȘ AUGUSTIN. Dormi în pace, PAPO drag!

Fiul David

(IZ671019)

O floare, o lacrimă, o rugăciune de iertare și odihnă veșnică către fratele meu CARDOȘ AUGUSTIN. Ai plecat la cer și ne veghezi de sus. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Sora Maria

(IZ708213)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul nostru naș, moșu CARDOȘ AUGUSTIN. Rămîi veșnic în amintirea noastră.

Finii de botez Aurel și Mihai

(IZ539107)

Nimic nu rămîne după tine, decît dragostea pe care am primit-o sau am dăruit-o în dar pentru tine CARDOȘ AUGUSTIN. Ai plecat din casa ta / Despărțirea a fost grea. / Multe lacrimi și durere / Fără drum de-napoiere. Nu te vom uita niciodată scumpul meu PAPO!

Cu sufletul zdrobit de durere Ildiko (Kicsi)

(IZ414430)

Te-ai stins brusc ca un stejar puternic doborît de trăsnet, drag tată VERESS TIBERIU ALEXANDRU. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Înmormîntarea are loc luni, 16.11.2015 ora 13:00 la cimitirul de pe str. Amațului

Fiul Csaba, soția Mihaela și nepoții Cristian și Diana

(IZ631149)

Niciodată timpul nu va șterge durerea care m-a cuprins cînd m-ai părăsit pentru totdeauna draga mea mamă CRIȘAN ANA. Nu te voi uita niciodată, îți mulțumesc că ai avut grijă de mine, că și în ultima clipă a vieții tale gîndul tău a fost la mine. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiul Mircea

(IZ941840)

O rugăciune, o floare, o lumînare și lacrimi de durere pe tristul tău mormînt, bunica noastră dragă CRIȘAN ANA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Nepotul Marius V. și logodnica Alina S.

(IZ500637)

A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. S-a stins cu ochii înlăcrimați și privirile pline de deznădejde și durere. A lăsat în urma ei un gol imens. Singurul loc, de unde nu îl poate lua nimeni este inima noastră și unde vei rămîne veșnic, mama și soacra noastră dragă CRIȘAN ANA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiica Vălean Viorica și soțul Aurel V.

(IZ136794)

Ne luăm rămas bun de la tine CARDOȘ AUGUSTIN. Dumnezeu să te odihnească.

Familia Horneac Ilonka

(IZ966997)

Ne luăm rămas bun de la CARDOȘ AUGUSTIN. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Boros Jeno

(IZ288403)

Cu inimile sfîșiate de durere anunțăm trecerea în eternitate a dragei noastre mame CRIȘAN ANA. Nu te vom uita niciodată și-l vom ruga pe Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă, pace și liniște. Priveghiul va avea loc luni, ora 18:00 și slujba de înmormîntare marți, la ora 13:00 la capela din localitatea Cărășeu.

Fiica văd. Finta Maria cu copiii Corina și Vlad și nepoțelul Mihai

(IZ251710)

O inimă a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de cea care ne-a fost mama CRIȘAN ANA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!

Fiica Florica și Alexandru

(IZ909593)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de Cardoș David și mama lui la trecerea în neființă a tatălui și soțului drag. Sincere condoleanțe.

Grupa mare, Grădinița nr. 5 SM

(IZ932410)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate la despărțirea de cel care a fost bunul nostru prieten și coleg dr. PAPP SANDOR. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Familia dr. Barbul Lucian

(IZ266024)

COMEMORĂRI

Cît ne-am dori de ziua ta, să te privim o clipă și fericite atunci am vrea să zburăm pe a ta aripă, să prelungim în acest fel clipa de bucurie, că am rămas fără tine pierdute în pustie. Tu ai plecat spre alte zări și ai dus tot cu tine, și dragoste și frămîntări au rămas azi cu mine. Ne este dor de chipul tău frumos și de o îmbrățișare și te chemăm și zi și noapte. Ai zburat prea repede la stele. Azi ai fi împlinit 51 de ani scumpul nostru frate BOHOTICI VASILE, dar sufletul tău mare și blînd s-a înălțat la cer mult prea devreme, iar noi îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să te primească de-a Dreapta Sa. Dormi în pace, suflet bun!

Sora Ioana și familia, fiul Vasilică și mama

(IZ735620)

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum, la împlinirea a 9 ani de cînd ne-am despărțit pentru totdeauna de iubita noastră mamă, soacră și bunică CÎMPEANU IRINA. Dumnezeu s-o ierte și să-i dea odihnă veșnică.

Fiica Pușa cu familia, fiul Puiu cu familia

(IZ567966)

Comemorăm 13 ani de cînd dragul nostru soț, tată, socru și bunic STĂNESCU IOAN a plecat dintre noi pe un drum fără întoarcere. Timpul trece, ochii ne sunt plini de lacrimi, dorul și gîndurile noastre sunt mereu la tine. Dumnezeu să-ți vegheze sufletul tău bun și să te odihnească în pace!

Soția, copiii, nora și nepoții

(IZ948227)

Ne lipsești atît de mult... Ne lipsește bunătatea, dragostea cu care ne-ai înconjurat, ne lipsesc sfaturile bune, pe care ni le-ai dat. Doar amintiri dragi împletite cu lacrimi de durere au mai rămas acum, cînd au trecut 6 luni de cînd nu mai ești printre noi draga noastră MARIA FIRUȚA ROGNA. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată.

Surorile, cumnații, nepoții și strănepoții

(IZ842500)