DECESE

O inimă bună a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de cea care ne-a fost mamă, soacră și bunică MUREȘAN ANA, la vîrsta de 75 de ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Înmormîntarea va avea loc azi, sîmbătă, 14 noiembrie în cimitirul de pe strada Amațului, ora 13:00.

Nepoata Laura, fiica Geta și ginerele Vasile

(IZ303857)

Un suflet minunat, bun și blînd s-a ridicat la cer, lăsînd în urmă lacrimi și durere. Sub privirile noastre neputincioase s-a stins mult iubita noastră soție, mamă, soacră, bunică și străbunică MUSCAN MARIA. Înmormîntarea are loc azi, sîmbătă, 14 noiembrie 2015, la ora 13:00 la Cimitirul Ecumenic "Înălțarea" situat pe drumul Careiului, Satu Mare. Dumnezeu să-i dăruiască pace și odihnă veșnică.

Familia îndoliată

(IZ343482)

Cu adîncă durere anunțăm că într-un azil din Budapesta a încetat din viață cea care a fost o bună mamă, soră, bunică, soacră KEGYES ANNA, profesoară (pensionară). Înmormîntarea va avea loc în Satu Mare, duminică, 15 noiembrie, ora 14.00 în cimitirul romano -catolic de lîngă Podul Decebal.

Fiica Zsuzsika cu familia îndoliată.

(IZ620119)

CONDOLEANȚE

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru colega noastră Ciureac Adelina la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii și diriginta clasei a V-a B de la Liceul Tehnologic Tarna Mare

(IZ489956)

Suntem alături de colega noastră Papp Maria în aceste clipe grele, cînd se desparte pentru totdeauna de soțul drag. Sincere condoleanțe.

Colegii de la Farmacia 83 Galenus.

(IZ599358)

Un gînd de mîngîiere și întreaga noastră compasiune doamnei farmacist Papp Maria Terezia, la trecerea în neființă a soțului drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace, iar familiei greu încercate să-i dăruiască liniște și alinare.

Conducerea și colegii de la SC Farmaceutica Galenus SA Satu Mare

(IZ752864)

Un ultim și respectuos omagiu celui care a fost dr. PAPP SANDOR, medic specialist stomatolog, profesionist de excepție, om integru de o desăvîrșită corectitudine, coleg și prieten adevărat. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragă SANYI. Sincere condoleanțe și întreaga compasiune familiei îndoliate.

Dr. Pop Margareta cu familia.

(IZ144661)

Aducem un ultim și pios omagiu colegului nostru dr. PAPP SANDOR medic specialist stomatolog. Cu durere în suflet regretăm dispariția din rîndurile noastre. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Familia dr. Simu Flaviu

(IZ275680)

Regretăm profund trecerea în neființă a colegului nostru dr. PAPP SANDOR, medic specialist stomatolog. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Colegiul Medicilor Dentiști Satu Mare

(IZ748603)

COMEMORĂRI

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum la împlinirea a 6 luni de cînd ai plecat fulgerător printre noi dragul nostru VIOREL DUDAȘ. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Soția Viorica, fiii Daniel și Ciprian cu familia

(IZ597659)

Trecerea timpului nu aduce uitare, nici alinare, ci adîncește tristețea, dorul și durerea din sufletele noastre acum la 3 ani de cînd ne-ai părăsit dragul nostru soț, tată, socru și bunic STULEANEC ILIE. Fie-ți țărîna ușoară.

Familia îndurerată

(IZ577647)

Nu sunt cuvinte să descriem tristețea nemărginită din sufletele noastre acum cînd se împlinesc 6 săptămîni de cînd iubitul nostru tată, socru, bunic și străbunic ȘTIRBU ANDREI ne-a părăsit. Nimeni, niciodată nu ne va alina suferința. Te vom iubi mereu! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Fiica Melania, ginerele Radu, nepoatele Driada, Roxana cu fam.

(IZ781518)

Azi se împlinesc 8 ani de cînd l-am condus pe ultimul drum pe dragul nostru soț, tată, socru, inginer SĂLĂJAN ALEXANDRU. Dormi în pace suflet blînd.

Familia Sălăjan Smaranda și Anca și familia Nisipeanu Dieter și Nicoleta

(IZ424183)

Tristă și îndurerată este această zi cînd se împlinesc 7 ani de cînd moartea nemiloasă te-a răpit fulgerător și mult prea devreme de lîngă noi. Acum doar amintirea ta ca o icoană vie se revarsă peste sufletele noastre amorțite de durere draga noastră soție, soră, cumnată și mătușă PINTEA VIORICA. Să te iubim a fost ușor, să te uităm este imposibil. Ne este dor de tine... ne-a fost și ieri... cum ne va fi și mîine. Dormi în pace, suflet drag.

Soțul Iosif, surorile Cornelia și Maria cu familiile

(IZ919868)

A luptat mult cu boala ca să nu plece dintre noi, dar în zorii zilei de 14 noiembrie Bunul Dumnezeu a ales să fie cu El în cer. Azi se împlinesc 6 ani de cînd ne-ai părăsit draga noastră soție, mamă, soacră și bunică CUC VERONICA. Amintirea ta va rămîne veșnic vie. Te vom iubi mereu, draga noastră VERONICA.

Soțul Gavril, fiicele Monika, Gabriela, ginerii Ștefan și Ioan, nepoții Monica, Ștefan, Brigita, Thomas

(IZ451274)

FELICITĂRI

Ești tot ce e scump pe lume / Ești bucurie și speranță / Ești bucuria vieții noastre / La mulți ani, ȚUȚURAȘ ANDREEA. Din partea părinților, bunicilor și unchiului.

(IZ697122)

La aniversarea a 50 de ani de căsătorie pentru MATIȘ ANDREI și VICTORIA din Crișeni, le dorim multă sănătate, fericire și bucurii alături de noi. Fiica Mariana, ginerele Vasile Maier, nepoatele Mădălina cu Petre, Lavinia cu Adrian și strănepoata Patricia.

(IZ932949)