DECESE

Un suflet minunat, bun și blînd s-a ridicat la cer, lăsînd în urmă lacrimi și durere. Sub privirile noastre neputincioase s-a stins mult iubita noastră soție, mamă, soacră, bunică și străbunică MUSCAN MARIA. Corpul neînsuflețit va fi depus la Cimitirul Ecumenic "Înălțarea" situat pe drumul Careiului, Satu Mare. Priveghiul are loc azi, 13 noiembrie 2015 ora 18:00, iar înmormîntarea va avea loc sîmbătă, 14 noiembrie 2015. Dumnezeu să-i dăruiască pace și odihnă veșnică.

Familia îndoliată

(IZ343482)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet nobil s-a ridicat la cer. Cu lacrimi în ochi ne despărțim de bunica noastră MUSCAN MARIA. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Pop Marcel, Claudia, Claudiu

(IZ304114)

Timpul nu va putea șterge niciodată durerea din sufletele noastre provocată de trecerea la Domnul a celei care a fost soție, mamă, soacră, bunică MUSCAN MARIA. În sufletele noastre vei trăi mereu.

Soțul Muscan Vasile și fiica Aurica cu familia

(IZ234949)

Nu se poate înțelege cît de grea e despărțirea decît atunci cînd o ființă dragă pleacă de lîngă noi. O cauți și nu o găsești, o strigi și nu mai vine. S-a înălțat la cer, departe de noi, dar aproape de Dumnezeu. Ne rămîne doar o frumoasă amintire despre mama, soacra și bunica noastră dragă MUSCAN MARIA. Dumnezeu să te aibă în pază.

Fiica Mica, ginerele Mitica și nepotul Miti

(IZ162338)

O inimă a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la Cer. Ne despărțim cu durere în suflet de cea care ne-a fost mamă, soacră și bunică MUREȘAN ANA, la vîrsta de 75 de ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Priveghiul are loc azi, vineri 13 noiembrie în Cimitirul de pe strada Amațului, ora 17.00

Nepoata Laura, fiicaGeta și ginerele Vasile.

(IZ593879)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de familia îndurerată, acum în greaua încercare prin care trece la despărțirea pentru totdeauna de soțul, tatăl și bunicul care a fost plt. adj. (r.) ION ZINCA, component al Fanfarei Militare Satu Mare. Dumnezeu să-l odihnească!

Fanfara Militară Satu Mare

(IZ355940)

Suntem alături de colegul nostru Bănățean Nicolae în greaua încercare prin care trece acum la despărțirea pentru totdeauna de mama lui dragă BĂNĂȚEAN CORNELIA. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colectivul Biroului Rutier Satu Mare

(IZ989928)

Suntem alături de familia îndurerată acum în greaua încercare prin care trece la despărțirea pentru totdeauna de soțul și tatăl dr. GYENE LAJOS. Dumnezeu să-l odihnească.

Colegiul Medicilor Veterinari Satu Mare

(IZ500464)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru colega noastră dr. Gyene Elena la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celui care a fost soțul și tatăl dr. GYENE LAJOS. Sincere condoleanțe.

Colegii din cadrul DSVSA Satu Mare

(IZ691545)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei dr. Gyene Elena în marea durere pricinuită de pierderea celui care a fost dr. GYENE LAJOS.

Asociația Medicilor Veterinari Satu Mare

(IZ386919)

Sincere condoleanțe familiei dr. Gyene Elena în marea durere pricinuită de decesul soțului dr. GYENE LAJOS. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Sindicatul DSVSA Satu Mare

(IZ323081)

Suntem alături de cuscra noastră Pop Maria și a familiei dînsei, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi MUSCAN MARIA. Sincere condoleanțe.

Familia Ciota

(IZ810286)

Sincere condoleanțe familiei Șoncodi Daniela și Răzvan la trista despărțire de mama respectiv soacra dragă BRÎNDUȘAN LENUȚA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Fam. col (r) Pop Ioan

(IZ732452)

Transmitem condoleanțe familiei Daniela și Răzvan Soncodi, la despărțirea de mama și soacra dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Pop Cornel

(IZ229865)

Suntem alături de colega noastră Muste Sanda în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a socrului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul Oficiului Fito-sanitar Satu Mare

(IZ199939)

Suntem alături de colega noastră Frei Eva și familia ei, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei sale SURGER IRINA. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Colegii de la Samus Lact Cooperativa Agricola

(IZ179950)

Suntem alături de prietenii noștri Eva și Daniel Frei, acum cînd se despart de buna lor mamă și soacră SURGER IRINA. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Marghitaș Călin și Cristina

(IZ871652)

Cu nespusă durere mă despart de cuscrul meu MUSTE VASILE și sunt alături de fiica Sanda, ginerele Vasile și nepoțica Sînziana în momentele triste. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Tuns.

(IZ474718)

COMEMORĂRI

Nu e ușor de înțeles cît de grea e despărțirea, decît atunci cînd o ființă dragă pleacă de lîngă tine. O cauți, dar nu o mai găsești, o strigi dar nu te mai aude, o aștepți dar nu mai vine. Îți va rămîne doar amintirea și un dor nestins PIȘCOREAN CORNEL chiar dacă noi am rămas în urma ta, iar tu ne vei privi din cer, astăzi, 13 noiembrie noi îți vom spune în loc de "La mulți ani!" "Dumnezeu să te ierte!" la cei 66 de ani ce îi împlineai. Dragostea pentru tine nu va muri niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Fiica Sorina cu soțul Romeo

(IZ614809)

Cu durere în suflete comemorăm 7 ani de cînd ai plecat dintre noi draga noastră mamă, bunică și străbunică BELTECHI EMILIA. Bunătatea, înțelepciunea și sfaturile tale ne vor călăuzi toată viața și-l rugăm pe Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Singura noastră alinare este gîndul că de acolo din ceruri ne privești și ești mereu alături de noi. Dormi în pace suflet blînd!

Familia

(IZ424441)

Azi se împlinesc 17 ani de cînd l-am condus pe ultimul drum pe dragul nostru tată, socru, bunic și străbunic RACOLȚA GRIGORE din Unimăt. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Dormi în pace, suflet blînd.

Fiica Doina Terțan cu familia

(IZ932857)

FELICITĂRI

La aniversarea a 50 de ani de căsătorie pentru SABOU LAZĂR și VIORICA în cea mai frumoasă zi din viața voastră suntem alături de voi cu inima și cu gîndul și vă urăm numai fericire și bucurii. Cu drag copiii Marius și Nicoleta cu familiile

(IZ942904)