DECESE

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer aproape de Dumnezeu, iar noi ne luăm rămas bun de la cea care a fost fiică, soră și mătușă ERDEI DANIELA în vîrstă de 50 de ani. Vei rămîne veșnic în inimile noastre.

Mama Maria, fratele Olimpiu și nepoții Angelo și Mario

(IZ955101)

Dragă DANIELA ERDEI ai luptat din răsputeri cu suferința, ai luptat și ai pierdut. Te-ai stins cu ochii înlăcrimați și privirile pline de deznădejde și durere. Ai lăsat în urmă un gol imens. Singurul loc de unde nu te poate lua nimeni este inima noastră și unde vei rămîne veșnic. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Țîrlea Viorel și Doina cu copiii Dan și Alina din Șimleu Silvaniei

(IZ753832)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de tine draga noastră mamă, soție, soacră și bunică BĂNĂȚEAN CORNELIA TEREZIA. Înmormîntarea va avea loc în data de 12.11.2015 la ora 13:00 pe str. Rodnei. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Soțul Ștefan, copiii Nicoleta și Nicolae, nora Roxana și nepoții Cătălin Denis și Cristian

(IZ481246)

Ne luăm rămas bun de la tine draga noastră cuscră BRÎNDUȘAN LENUȚA. Vom păstra veșnic vie amintirea ta. Dumnezeu să te odihnească.

Familia Șoncodi Ioan

(IZ196211)

Un ultim omagiu fostei noastre colege DANIELA ERDEI, un suflet curat și frumos. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colectivul Oficiului Poștal Satu Mare 1

(IZ942984)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubita noastră mamă, soacră și bunică BRÎNDUȘAN LENUȚA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Fiul Daniel, nora Lorena și nepoata Gabriela

(IZ632411)

Ce trist e atunci cînd mama nu-i, pustie-i casa orișicui. Mereu ne vom aminti de un om minunat și special. Sufletul ei va fi mereu în cer, într-o stea strălucitoare și ne va privi cu dragoste eternă. Dormi în pace suflet blînd, BRÎNDUȘAN LENUȚA, mamă dragă.

Fiica Șoncodi Daniela cu familia

(IZ690736)

Cu durere în suflet anunț încetarea din viață a scumpei mele soții, mamă și bunică BRÎNDUȘAN LENUȚA. Nu te vom uita niciodată. Priveghiul are loc azi 12.11.2015, la ora 18.00 iar înmormîntarea va avea loc în data de 13.11.2015, la ora 15.00, la cimitirul bisericii Sf. Împărați Constantin și Elena din Balta Blondă. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet blînd.

Soțul Vasile

(IZ197025)

CONDOLEANȚE

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru colegul nostru Erdei Alexandru la ceas de grea încercare pricinuit de pierderea soției dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Sindicatul Mondiala

(IZ171769)

Este trist că trebuie să ne luăm rămas bun mult prea devreme de la cea care ne-a fost prietenă ERDEI DANIELA. Dumnezeu să o odihnească! Transmit sincere condoleanțe familiei.

Mia Suciu cu familia

(IZ497652)

Suntem alături de familia îndurerată, acum în greaua încercare prin care trece la despărțirea pentru totdeauna de soțul, tatăl și bunicul care a fost plt. adj. (r.) ION ZINCA, component al Fanfarei Militare Satu Mare. Dumnezeu să-l odihnească!

Fanfara Militară Satu Mare

(IZ355940)

Sincere condoleanțe familiei Erdei Marius în marea durere pricinuită de moartea mamei sale dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familiile Uveges Bogdan și Demian

(IZ561911)

Suntem alături de colegul nostru Bănățean Nicolae în greaua încercare prin care trece acum la despărțirea pentru totdeauna de mama lui dragă BĂNĂȚEAN CORNELIA. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colectivul Biroului Rutier Satu Mare

(IZ989928)

Sunt alături de prietenul meu Cuha Laurențiu și părinții lui în marea durere pricinuită de decesul bunicii lui, CUHA MARIA. Odihnească-se în pace!

Prietena Andreea cu familia

(IZ367802)

Suntem alături de familia Ștefan în marea durere pricinuită de moartea fratelui drag. Dumnezeu să-l odihnească!

Otilia, familia Petric și Dăbuleanu

(IZ769124)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi, ne luăm rămas bun de la verișoara noastră dragă ERDEI DANIELA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Condoleanțe familiei.

Familia Călina Vancea și Cristian Boșca

(IZ127271)

Suntem alături de colega Dr. Gyene Elena. în aceste momente grele, la despărțirea de soțul Dr. GYENE LAJOS. Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l ierte.

Fam. Dr Căpitan Ionel și fam. Dr. Druțaș Mihai.

(IZ271736)

Suntem alături de familia Bănățean Nicolae și Roxana în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Fam. Toot Alin și Lia

(IZ532365)

Cu lacrimi în ochi și cu mare durere ne luăm rămas bun de la nepoata și verișoara noastră ERDEI DANIELA. Condoleanțe familiei. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fam. Mada și Mitra din Oradea

(IZ362000)

Suntem alături de cumnatul nostru Brîndușan Daniel, la durerea mare pricinuită de trecerea la cele sfinte a mamei lui BRÎNDUȘAN LENUȚA. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa.

Cumnații Ionuț și Florin Chiuhan

(IZ189176)

În aceste momente de mare durere pricinuite de trecerea în neființă a mamei dragi, transmitem gînduri de alinare familiei colegului nostru DANIEL BRÎNDUȘAN. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Dormi în pace, suflet blînd.

Colectivul Aeroportului Internațional Satu Mare

(IZ891270)

În aceste clipe grele de suferință și durere aducem alinare și mîngîiere ginerelui nostru Daniel Brîndușan la trecerea în neființă a mamei lui dragi BRÎNDUȘAN LENUȚA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Chiuhan Vasile și Rodica

(IZ182253)

Suntem alături de familia Brîndușan Daniel în marea durere pricinuită de pierderea mamei, soacrei, bunicii dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Zimbru Grigore

(IZ153019)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi suntem alături de familia Brîndușan Daniel la aceste momente grele pricinuite prin pierderea mamei, soacrei, bunicii dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fam. Micle Valer și Maria

(IZ470592)

Sincere condoleanțe și compasiune familiei prof. Vasile și Alina Popa la dureroasa lor despărțire de mama lor dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Kerekes Zoltan și Rodica

(IZ952477)

Gînduri de mîngîiere și sincere condoleanțe transmitem cumnatei noastre Daniela și familiei Brîndușan în aceste momente pricinuite de pierderea mamei dragi BRÎNDUȘAN LENUȚA. Dumnezeu să-i aducă odihnă veșnică.

Familia Urechian Ionel

(IZ729461)

În aceste momente de durere pricinuite de trecerea în neființă a mamei dragi BĂNĂȚEAN CORNELIA TEREZIA. Transmitem gînduri de alinare familiei Nicolae și Roxana Bănățean, împărtășim tristețea ce va încearcă. Odihnă veșnică dă-i Doamne și lumina cea fără de sfîrșit să-i strălucească, să se odihnească în pace. Sincere condoleanțe.

Sergiu Isofache și Silvia Ardelean

(IZ526947)

Compasiune și sincere condoleanțe familiei Bănățean Nicolae și Roxana în marea durere pricinuită de pierderea ființei celei mai dragi - mama BĂNĂȚEAN CORNELIA TEREZIA. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Familia dr. Bidilean Nicolae și Maria

(IZ567007)

COMEMORĂRI

Se împlinesc 3 ani de cînd ne-a părăsit dragul nostru soț, tată, socru și bunic POP GHEORGHE un om de aleasă omenie. Tristețea și dorul sunt mereu în inimile noastre. Iubirea noastră îți va veghea mereu mormîntul trist. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Soția și familia

(IZ490810)

Nimic nu e mai dureros în viață decît atunci, cînd o persoană dragă pleacă dintre noi, așa cum ai plecat și tu dragul nostru soț și tătic OANE IOAN, în urmă cu un an, lăsîndu-ne cu inimile sfîșiate de durere. Ai luptat cu o boală nemiloasă, dar moartea a învins și de data asta, dar știm tăticule că-ți este bine unde ești, printre îngeri, de unde ne veghezi în continuare. Înălțăm rugăciuni către Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău bun, generos și pe noi să ne ajute să putem merge mai departe, dar este greu fără tine. Fii îngerul nostru păzitor în continuare, te vom iubi întotdeauna, nu te vom uita niciodată tăticule drag. Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace în lumea celor drepți. Candela neuitării și a dragostei pentru tine va arde mereu la mormîntul tău.

Familia veșnic îndurerată

(IZ924062)

12 noiembrie 2007 Cad primii fulgi de nea și sufletul tău urcă spre cer. Aici pe pămînt a rămas un gol, pe care trebuie să îl umplem cu rugăciune și lumină. Dumnezeu să te odihnească.

Mătușa cu familia

(IZ683648)

Se împlinesc 6 săptămîni de cînd ai plecat printre îngeri. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre cea care ai fost mamă, soacră, bunică și străbunică BODEA FLOARE.

Fiul Ghiță cu familia.

(IZ925299)