DECESE

Draga noastră ERDEI DANIELA ... te-ai stins puțin cîte puțin sub privirile noastre neputincioase, plecînd prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult și te-am pierdut. Azi nu mai ești unde erai, dar chipul tău blînd, ochii senini și zîmbetul etern vor rămîne la fel în sufletele noastre și ne vom aminti cu drag de tot ce ai însemnat pentru noi. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiul Marius și nora Simona

(IZ750592)

Nu se poate înțelege cît de grea este despărțirea decît atunci cînd cineva drag pleacă dintre noi. O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te aude, o aștepți și nu mai vine. Îți rămîne amintirea dureroasă și un dor nestins... O durere și un gol imens a rămas în sufletul meu la trecerea în neființă a celei care a fost cea mai iubitoare soție ERDEI DANIELA. Te voi iubi pentru totdeauna. Înmormîntarea va avea loc în data de 12 noiembrie 2015, ora 14.00 în cimitirul de pe strada Amațiului.

Soțul îndurerat Alexandru

(IZ331125)

Ai plecat din lumea aceasta, și despărțirea a fost grea. Rămas-a doar un nume ce-i scris pe crucea ta. Și crucea ta stă dreaptă cu aripile-n vînt, parcă cu drag ne așteaptă la tristul tău mormînt. Durerea din sufletele noastre nu se șterge niciodată scumpa noastră FARCĂU MARIA (MIMI). Priveghiul are loc azi, miercuri orele 17:00, iar înmormîntarea joi, ora 13:00 în satul Giorocuta, comuna Supur.

Familia îndoliată

(IZ802164)

Cu ochii înlăcrimați și cu inimile pline de durere ne despărțim de cumnata noastră dragă ERDEI DANIELA. Chipul tău blînd și luminos va rămîne veșnic viu în memoria noastră. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată.

Cumnatul Erdei Tiberiu, cumnata Carmen și nepoata Brigi

(IZ126087)

Cu nespusă durere în suflet anunț încetarea din viață a scumpei mele soție CUHA MARIA la vîrsta de 82 de ani. O conducem pe ultimul drum joi, la ora 13.00 în localitatea Potău. Dumnezeu să te odihnească.

Soțul Cuha Ioan cu familia

(IZ567272)

Mereu ai fost puternică, bună și iubitoare draga noastră mămică CUHA MARIA. Fulgerător moartea te-a luat de lîngă noi dar vei rămîne veșnic în sufletul și amintirea noastră. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiul Cuha Ioan cu nora Florica, nepotul Laurențiu.

(IZ337504)

În viață sunt momente în care și cei mai puternici dintre noi nu mai pot merge mai departe. Prietenul meu TOC IULIU a pierdut lupta cu destinul și a plecat într-o lume care trebuie să fie mai bună decît asta. Rămîi cu bine prieten drag, odihnește-te în pace!

Al tău prieten Ionică Turcu.

(IZ371170)

IULIU, luminoasă, frumoasă, veșnică să-ți rămînă amintirea și pomenirea!

Bujor Turcu și familia

(IZ718491)

Cu lacrimi în ochi și durere în suflet ne luăm rămas-bun de la prietenul nostru TOC IULIU. Îi vom păstra mereu amintirea în sufletele noastre. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Kati și Ionica Turcu

(IZ807843)

O inimă a încetat să bată, un suflet bun s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere nemărginită de cea care ne-a fost o mamă bună și iubitoare CUHA MARIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fiica Cuha Florica cu familia.

(IZ577996)

CONDOLEANȚE

În aceste clipe grele de durere aducem alinare și mîngîiere prietenilor noștri Alina și Vasile Popa la trecerea în neființă a mamei și soacrei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Capraș Romulus și Felicia

(IZ112456)

Suntem alături de Gina, Dorel și întreaga familie în greaua încercare pricinuită de trecerea în eternitate a celui care a fost IULIU TOC. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Gheorghe Bumba

(IZ242138)

Suntem alături de prietenii noștri Alina și Doru în aceste momente de tristețe pricinuite de piederea fratelui și cumnatului drag. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Corina și Janos

(IZ189502)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru colegul nostru Erdei Alexandru la ceas de grea încercare pricinuit de pierderea soției dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Sindicatul Mondiala

(IZ171769)

Cu multă compasiune suntem alături de cuscrii noștri familia Popa și transmitem sincere condoleanțe în aceste momente de durere pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Familia Predoiu

(IZ304197)

Ne alăturăm durerii colegei noastre Gina Bolba, transmițîndu-i întreaga noastră compasiune în aceste momente triste pricinuite de pierderea fratelui IULIU TOC. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Anca, Cristina, Liana, Meli și Vali

(IZ803786)

Suntem alături de familia Popa în marea durere pricinuită de moartea mamei, soacrei și bunicii dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Colectivul Colegiului Economic "Gheorghe Dragoș"

(IZ750556)

În aceste momente grele suntem alături de fina noastră Maria Nemeti și familia ei acum cînd se desparte de fiica ei dragă DANIELA ERDEI. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Nașii Vasile și Lucia Buzilă

(IZ778060)

Transmitem sincere condoleanțe întregii familii Cuha în aceste momente grele cînd se despart de draga lor soție, mamă și soacră dragă CUHA MARIA. Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Tunyogi Sandor, Sas Nicoleta

(IZ161056)

Împărtășim marea durere a dragilor noștri unchi Ioan, mătușică Florica și verișorul nostru Laurențiu, acum la despărțirea de draga lor mamă și bunică. Sincere condoleanțe.

Familia Naghi Istvan - Alexandra, Tunyogi Noemi

(IZ452787)

Ne luăm un ultim rămas bun de la draga noastră ERDEI DANIELA. Vei rămîne veșnic în sufletele noastre. Întregii familii îndoliate transmitem sincere condoleanțe.

Kati și Ciprian Balaj

(IZ668042)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei Nistea acum cînd o conduc pe ultimul drum pe cea care a fost bună mamă, bunică, străbunică NISTEA IULIANA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Bodorciuc Ioan, Alessia

(IZ932546)

Suntem alături de colega noastră prof. Alina Popa în aceste momente de grea încercare pricinuite de moartea mamei sale. Transmitem sincere condoleanțe.

Director prof. Anna Maria Marușca și colectivul Colegiului Național Doamna Stanca

(IZ179441)

La ceas de restriște sufletească pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunei lor mame, soacre și bunici CUHA MARIA, suntem aproape de familia greu încercată fiul Nelu, nora Florica și nepotul Laurențiu. Dumnezeu să o așeze printre aleșii Săi.

Familia Rațiu Monica, Octavian cu familia, Adrian cu familia.

(IZ602440)

COMEMORĂRI

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum, la împlinirea unui an de cînd ne-am despărțit pentru totdeauna de iubita noastră soție, mamă, soacră și bunică POMIAN ESTIRA. Dumnezeu s-o ierte și să-i dea odihnă veșnică.

Familia.

(IZ233384)

Te-ai stins puțin cîte puțin sub privirile noastre neputincioase plecînd prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult și te-am pierdut. Azi nu mai ești unde erai dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre, draga noastră soție, mamă, soacră și bunică ȘUTEU ANA MARIA. S-au scurs 16 ani de cînd ai plecat la cele veșnice. Ne-au rămas doar amintirile și un dor nestins în inimile noastre. Dumnezeu să-ți vegheze somnul de veci.

Soțul Vasile, fiica Nicoleta, fiul Ghiță, nora Delia și nepoatele Patricia și Denisa

(IZ454578)

Trăim după moarte doar prin amintirile celorlalți despre noi. Dorința noastră este ca lumînările să ardă mereu pentru sufletul tău luminos, plecat spre alte lumi, dar trăind undeva, într-un loc tainic, în sufletul nostru pentru totdeauna. Acum, la 6 luni de cînd ne-ai părăsit, dragul nostru soț, tată și bunic FOLDI GHEORGHE, îți aducem un omagiu de nespusă dragoste și prețuire. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și lumină fără sfîrșit.

Familia.

(IZ908954)