DECESE

Ai plecat din lumea aceasta / Și despărțirea a fost grea / Rămas-a doar un nume / Ce-i scris pe crucea ta / Și crucea ta stă dreaptă / Cu aripile-n vînt / Parcă cu drag ne așteaptă / La tristul tău mormînt. / Durerea din sufletele noastre a rămas aceeași și la plecarea în eternitate a scumpei noastre mame, soacre și bunici CIONCA ANA. Înmormîntarea are loc azi, 10. 11. 2015 ora 13:00 la capela din localitatea Băbășești.

Fiica Amalia cu soțul Ioan, nepoții Marius, Carmen și Gabriel

(IZ806513)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de draga noastră mamă CIONCA ANA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată.

Fiica Dana cu familia

(IZ497890)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne luăm rămas bun de la verișoara noastră dragă ERDEI DANIELA. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Verișorul Nelu Lung cu Mira

(IZ176919)

Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la fratele FLORESCU VIOREL AUREL. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fratele Ioan cu Lenuța și nepoata Ioana Maria

(IZ442502)

Cu lacrimi în ochi și cu mare durere ne luăm rămas bun de la fratele FLORESCU VIOREL AUREL.

Sora Mezei Elisabeta cu familia

(IZ831996)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer. Te-ai stins puțin cîte puțin sub ochii noștri și ai plecat mult prea devreme dintre noi draga noastră nepoată și verișoară ERDEI DANIELA. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Mătușa: Lung Irina, verișorul: Lung Dorin cu familia Agneta, Raluca și finul Raul

(IZ756644)

Un suflet mare s-a înălțat la cer. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să o primească de-a dreapta Sa pe cea care a fost IULIANA NISTEA și să-i dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată și-ți vom păstra veșnică amintirea. Fie-i țărîna ușoară. Priveghiul are loc azi, 10 noiembrie 2015, ora 17.00 la cimitirul de pe strada Amațiului. Înmormîntarea va avea loc miercuri, 11 noiembrie 2015, ora 13.00 la cimitirul de pe strada Amațiului.

Îndurerați: fiica Ileana cu Adi, fiul Marin cu soția Florica, fiul Vasile cu soția Ana, nepotul Adrian cu soția Loredana

(IZ942237)

Draga noastră ERDEI DANIELA ... te-ai stins puțin cîte puțin sub privirile noastre neputincioase, plecînd prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult și te-am pierdut. Azi nu mai ești unde erai, dar chipul tău blînd, ochii senini și zîmbetul etern vor rămîne la fel în sufletele noastre și ne vom aminti cu drag de tot ce ai însemnat pentru noi. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiul Marius și nora Simona

(IZ750592)

Nu se poate înțelege cît de grea este despărțirea decît atunci cînd cineva drag pleacă dintre noi. O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te aude, o aștepți și nu mai vine. Îți rămîne amintirea dureroasă și un dor nestins... O durere și un gol imens a rămas în sufletul meu la trecerea în neființă a celei care a fost cea mai iubitoare soție ERDEI DANIELA. Te voi iubi pentru totdeauna. Înmormîntarea va avea loc în data de 12 noiembrie 2015, ora 14.00 în cimitirul de pe strada Amațiului.

Soțul îndurerat Alexandru

(IZ331125)

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celei care a fost cea mai bună mamă și bunică POP MARIA (NEMET). Te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Înmormîntarea va avea loc miercuri, 11 noiembrie, ora 13.00 la cimitirul Vetiș.

Fiii Andrei, Csaba și Otti împreună cu nepoții.

(IZ176497)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de prietenul nostru Costică Rusu în marea durere pricinuită de pierderea tatălui drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Mendrea

(IZ485961)

Sincere condoleanțe familiei Florescu Ioan la trecerea în eternitate al fratelui drag.

Filip George și Alexia

(IZ614226)

Regretăm trecerea în neființă a celui care a fost CSIZMA GABOR. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Colectivul SC Samcif SA Satu Mare

(IZ493720)

COMEMORĂRI

Cu lacrimi în ochi și cu sufletele cernite de durere, comemorăm azi, 10 noiembrie 2015, 5 ani de la trecerea în neființă a celei ce a fost PUSTAI ANASTASIA, soție, mamă, soacră și bunică. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia

(IZ876226)

Se împlinesc 6 săptămîni de cînd ai plecat printre îngeri. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre cel care ai fost BUZAȘ AUREL.

Soția Otilia cu fiicele Dana și Alina cu familia

(IZ836045)

Trecători prin această lume, ne naștem apoi plecăm pe neașteptate, așa a plecat acum un an dragul meu soț LUPESCU CONSTANTIN. Dumnezeu să-l odihnească în pace iar sufletul lui să vegheze asupra mea.

Soția Voichița

(IZ878054)

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum la împlinirea a 19 ani de cînd ne-am despărțit pentru totdeauna de iubita noastră mamă, soacră și bunică PAP BORBALA. Dumnezeu s-o ierte și să-i dea odihnă veșnică.

Fiul Attila, nora Florica, nepoții Otto, Attila și Monica

(IZ551566)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în aceste momente grele pricinuite de plecarea în eternitate a dragei noastre NEMES MARIA. Dumnezeu s-o primească în Raiul cel luminos.

Familia îndoliată

(IZ650004)