DECESE

Cu sufletele profund îndurerate, plîngem trecerea într-un loc mai liniștit a bunicii și străbunicii noastre iubitoare, IULIANA TIMOC. Nu vom uita niciodată bucuria și seninătatea din ochii tăi cînd intram pe ușă, ne primeai mereu cu brațele deschise. Vei rămîne la fel de luminoasă în sufletele noastre și ne vom aminti cu drag de tot ce ai însemnat pentru noi. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Nepotul Cornel cu soția Bianca și strănepotul Șerban

(IZ580497)

Nemîngîiat este sufletul meu acum, pustii vor fi clipele în care nu voi mai auzi glasul tău dulce și blînd. Dumnezeu te-a chemat la El, mie lăsîndu-mi doar dragostea și blîndețea cu care m-ai întîmpinat mereu. Dumnezeu să-ți lumineze calea, draga mea mamă, IULIANA TIMOC. Ai dus cu tine iubirea ta protectoare și dragostea pînă la sacrificiu pentru noi, copiii tăi și pentru nepoții și strănepoții dragi. O vom conduce pe ultimul drum azi, 9 noiembrie 2015, ora 13.00, de la capela cimitirului de lîngă gară.

Fiica Marcela Mustea

(IZ285827)

Este trist că trebuie să ne luăm rămas bun, mult prea devreme de la draga mea soră și cumnată BALAN MARIA. Soarta a fost nemiloasă, te-a răpit prea repede dintre noi fără să ne spui nimic. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fratele Balan Viorel și cumnata Cristina.

(IZ798738)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi draga noastră bunică NEMEȘ MARIA. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Amintirea ta va rămîne veșnic vie în inimile noastre.

Nepoata Ani, soțul Gheorghiță și Raul Neamț

(IZ732238)

La capătul unei vieți împlinite, plină de dragoste, dăruire și grijă pentru toți ai săi, s-a stins din viață la vîrsta de 84 de ani, iubita noastră mamă NEMEȘ MARIA. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în cel mai frumos loc în Împărăția Sa.

Fiica Irina cu soțul Vasile.

(IZ482072)

Lacrimile se mistuie în suspine, sufletul se pierde în durere. Pe pînza rațiunii întunecată de sentimente se creionează în fiecare clipă chipul tău blînd, ochii senini, zîmbetul etern. Vei fi acolo mereu îmbrățișată de amintirile și dragostea noastră. Te iubim pentru totdeauna, draga noastră mamă NEMEȘ MARIA. Fii în continuare îngerul nostru. Nu te vom uita niciodată.

Fiul Grigore cu soția Doina.

(IZ502804)

O floare, o lacrimă, o rugăciune de iertare și odihnă veșnică înălțăm către cer, acum cînd draga noastră bunică NEMEȘ MARIA a plecat dintre noi. Rugăm pe bunul Dumnezeu să te primească de-a dreapta Sa. Vei rămîne veșnic în inimile noastre.

Nepotul Nemeș Florin cu soția Lauren

(IZ825528)

Un suflet mare s-a înălțat la cer. Lacrimile și cuvintele sunt neputincioase în fața durerii care ne apasă sufletele la despărțirea de draga noastră bunică și străbunică NEMEȘ MARIA. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată.

Nepoata Irina, soțul Vasile și strănepoata Anamaria Goie.

(IZ803465)

O inimă a încetat să bată, un suflet s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de cea care ne-a fost mama, soacra, bunica și străbunica MIRON ANA, la vîrsta de 96 de ani. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Înmormîntarea are loc azi, 9 noiembrie 2015 în cimitirul de pe strada Amațiului, ora 12.00.

Familia îndoliată.

(IZ297716)

După o grea suferință a încetat din viață iubita noastră soție, mamă, soacră, bunică CRAINIC ILEONA la vîrsta de 75 ani. Înmormîntarea are loc azi, 9 nov. 2015, ora 13.00 la capela cimitirului de pe strada Pietroasa.

Familia îndoliată.

(IZ714432)

Cu durere în suflet, ne luăm rămas bun de la scumpa noastră mamă, soacră și bunică SILAGHI FLOARE care a încetat din viață la vîrsta de 68 de ani, după o lungă și grea suferință. Înmormîntarea are loc azi, 9 noiembrie 2015 la ora 13.00 la cimitirul de pe strada Amațiului. Dormi în pace!

Fiica Viorica cu soțul Dumitru și nepoții Sergiu și Gabriel.

(IZ591738)

Cu sufletele îndurerate ne despărțim de scumpa noastră mamă, soacră și bunică SILAGHI FLOARE, care a încetat din viață după o lungă suferință. Dormi în pace!

Fiul Ionel cu soția Angelica și nepoatele Denisa și Daria.

(IZ593704)

Cu adîncă durere în suflete ne depărțim de iubita noastră mamă și soacră SILAGHI FLOARE, care a încetat din viață după o grea suferință. Dormi în pace!

Fiul Liviu cu soția Irina.

(IZ443044)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la adevărata și buna noastră mămică, bunicuță și străbunică BLAGA ALEXANDRINA. Înmormîntarea are loc azi, 09.11.2015, la cimitirul din Curtuiuș, ora 14.00. Va rămîne mereu în sufletele noastre.

Fiica Lena, nepoata Nora cu soțul Ocsi, nepoata Betty cu soțul Marin, strănepoții Kitti și Eddy.

(IZ792343)

Cu lacrimi în ochi și cu o mare durere în suflete, ne luăm rămas bun de la tatăl, socrul și bunicul RUSU COSTACHE din Botoșani. Suntem triști și în sufletele noastre este durere. Îi vom păstra amintirea mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Fiul Costel cu soția Mirela, nepoții Raul și Sebastian

(IZ428022)

Draga noastră mamă DAN ILEANA, ai fost întruchiparea iubirii necondiționate și a sacrificiului continuu pentru noi toți. Din îmbrățișarea și zîmbetul tău senin, s-au strîns comorile copilăriei noastre fericite. Mohorîtă și tristă este ziua în care te conducem pe ultimul drum, iar durerea sapă în inimile noastre răni adînci pe care nici zîmbetul soarelui, nici veselia plină de culoare a primăverii nu le va mai putea alunga pe deplin. Așa, cu capetele plecate, ne vom lua rămas bun de la tine, azi, 9 noiembrie 2015 la ora 14.00 de la capela cimitirului din Odoreu. Fie ca rugăciunile noastre fierbinți să-ți lumineze calea spre cel mai minunat loc din Grădina Raiului.

Fiica Carmen cu fiul Răzvan și fiul Mircea cu soția Mihaela și fiica Bianca.

(IZ524486)

Cu tristețe și durere, anunțăm încetarea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, VIOREL AUREL FLORESCU. Priveghiul are loc azi, 09.11.2015 de la orele 17.00 iar înmormîntarea în data de 10.11.2015 de la orele 14.00 la capela cimitirului din Botiz. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia îndoliată.

(IZ646239)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de Ștefan și întreaga familie în marea durere pricinuită de decesul mamei sale dragi, TOTH ROZALIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Dan Moldovan

(IZ969580)

Ne luăm rămas bun de la tine, draga noastră mătușă IULIANA TIMOC. Vom păstra veșnic vie amintirea ta în sufletele noastre. Condoleanțe familiei îndoliate.

Nepotul Timoc Nicolae cu familia.

(IZ276120)

Suntem alături de cumnatul nostru Bălan Viorel în greaua încercare prin care trece acum la despărțirea de sora lui, BĂLAN MARIA. Dumnezeu s-o odihnească.

Familia Moroșan și Lupșe din Baia Mare.

(IZ398392)

Suntem alături de fina noastră Carmen Tăbăcaru cu fiul Răzvan, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei dragi. Sincere condoleanțe.

Familia Boc Aurel.

(IZ965652)

Suntem alături de familia Tăbăcaru Carmen cu Răzvan și familia Dan Mircea în durerea pricinuită de trecerea în neființă a mamei, bunicii dragi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Tăbăcaru Marinela și Filip Ioan

(IZ271287)

Dragii noștri Imre Toth și Zoltan Toth, suntem alături de voi acum cînd cea care este și va fi întotdeauna mama și respectiv bunica, a plecat dintre noi. Sincere condoleanțe.

Colegii de servici.

(IZ490722)

Cu inima frîntă de durere, ne luăm rămas bun de la cuscrul RUSU COSTACHE. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Familia Caraba Traian.

(IZ753298)

Suntem alături de d-nul director Rusu Constantin și familia lui, acum cînd se desparte de tatăl, socrul și bunicul lor drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Colectivul SC Termo Montaj SRL

(IZ651274)

Ne alăturăm durerii vecinei noastre Carmen Tăbăcaru, transmițîndu-i întreaga noastră compasiune și sprijinul nostru moral, în clipele grele pricinuite de pierderea mamei dragi DAN ILEANA. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Asociația de Proprietari B-dul Vasile Lucaciu, nr. 2, bloc T1, Satu Mare.

(IZ913176)

Suntem alături de familia Mustea Cornel în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a bunicii iubite. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Dragoș Marcel și pr. Pop Andrei.

(IZ704847)

Suntem alături de familia Florescu în marea durere pricinuită de pierderea celui care a fost VIOREL AUREL FLORESCU. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia Ghencean Mihai

(IZ570027)

Suntem alături de verișorii noștri Viorica, Liviu, Ionel și de familiile acestora în aceste momente grele cînd se despart de buna lor mamă, soacră și bunică, FLORICA SILAGHI. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Corina, Florica și Sergiu cu familiile.

(IZ903776)

COMEMORĂRI

Cu adîncă durere în sufletele noastre ne amintim că se împlinește 1 an de cînd ne-a părăsit scumpa noastră mamă, soacră și bunică COSMA MARIA din Dindești. La mormîntul rece, la căpătîi o cruce, să sădim o floare, să aprindem o lumînare. Te vom purta mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiul Olimpiu cu soția Geta și nepoatele Maria și Diana.

(IZ623463)

Viața noastră n-a mai fost la fel, de la plecarea ta, iubitul nostru soț, tată și bunic BRETAN SEVER de acum 2 ani. Dar tu ești la fel de viu în poveștile și amintirile noastre. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te aibă în paza Lui.

Familia îndurerată.

(IZ364307)

Amintim că azi se împlinesc 15 ani de cînd dragul nostru frate, cumnat și unchi BUGA GHIȚĂ, ne-a părăsit pentru totdeauna, la o vîrstă atît de fragedă. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet blînd.

Fratele Nelu cu familia

(IZ356561)

MULȚUMIRI DECESE

Sincerele noastre mulțumiri tuturor celor care au participat la plecarea în eternitate a celei care a fost TOTH ROZALIA și ne-au împărtășit durerea. Dumnezeu s-o primească în Raiul cel luminos.

Familia îndurerată.

(IZ421265)

Mulțumim tuturor rudelor, prietenilor, foștilor colegi de muncă și în mod special vecinilor noștri de bloc, care au fost alături de noi în aceste momente grele, la despărțirea de dragul nostru KARASI NICOLAE. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Familia îndoliată.

(IZ854797)