DECESE

Cu sufletele îndurerate ne despărțim de soțul, tatăl și bunicul nostru DENCSAK NICOLAE, care a încetat din viață în 04.11.2015, la vîrsta de 61 ani. Înmormîntarea are loc azi 06.11.2015, la capela din cimitirul greco catolic de pe str. Rodnei, la ora 13.00.

Îndurerata familie

(IZ752087)

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun soț, tată și bunic HOLL IOSIF IOAN. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Vom reveni cu amănunte privind data și locul înmormîntării.

Familia Holl.

(IZ853133)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de colega noastră Ioana Vitok, în aceste momente grele pricinuite de despărțirea fulgerătoare de tatăl ei drag. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Odihnească-se în pace.

Colectivul clasei a IX-a A Colegiul Național Ioan Slavici alături de doamna dirigintă

(IZ284248)

Suntem alături de colega noastră Erdei Maria în aceste clipe grele pricinuite de moartea soțului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii de la Asirom Satu Mare

(IZ682883)

COMEMORĂRI

Cu durere în suflet ne aducem aminte că se împlinește 1 an de cînd a plecat pe drumul fără întoarcere draga noastră soție, mamă și bunică CSENGERI ERZSEBET născută DANCU (ȚUNȚI). Amintirea ei va rămîne veșnic în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Soțul Nicolae, cei doi baieți și familiile lor.

(IZ616982)

Cuvintele sunt de prisos și fără de esență pentru a putea cuprinde nemărginita durere la împlinirea a 9 ani de la trecerea în lumea celor drepți a celui care a fost soț, tată, socru și bunic HALASZ ALEXANDRU. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace veșnică.

Familia

(IZ436362)

Incredibil cît de repede trec din viața noastră 6 luni, de cînd a încetat să mai bată inima celei care a fost pentru noi OLAH AGNES, fostă lucrătoare la FC Mondiala din luna noiembrie 1953 - 1990. Ce bine ar fi ca durerea sufletească să-și piardă din putere ca și culorile. Să aibă somnul veșnic.

Mult iubitul soț Macko, singurul băiat mult iubit Csabika, nora Edith și nepotul Attila

(IZ395345)

În memoriam BUZGARIU DĂNUȚ, la 20 de ani de cînd a trecut la cele veșnice, la vîrsta de numai 21 de ani, student fiind la universitatea din Cluj. A fost un fiu minunat, un frate devotat și un elev eminent și așa a rămas și astăzi în memoria celor dragi lui. Îi vom păstra veșnică amintirea, sperînd că acolo sus are odihnă veșnică alături de tatăl său.

Agota și Wanda

(IZ542397)

Au trecut 6 ani de suspine, durere și dor, de cînd scumpa noastră mămică, bunică și străbunică DINDELEGAN FLORICA, a trecut la cele veșnice. Îți vom împărtăși mereu amintirile cu dragostea noastră, vom sădi florile neuitării și vom înălța rugăciuni pentru odihna sufletului tău iubitor. Dumnezeu să-ți vegheze somnul și să-ți dea odihnă veșnică.

Fiica Lenuța, nepoata Daniela cu soțul Cristian și strănepotul Gabriel.

(IZ484150)