DECESE

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun soț, tată și bunic HOLL IOSIF IOAN. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea va avea loc în data de 07.11.2015 la ora 14.00 în cimitirul de lîngă Podul Decebal.

Familia Holl.

(IZ853133)

Fiul meu iubit VITOK IOAN, m-ai lăsat cu sufletul sfîșiat de durere! Mi-e imposibil să cred că ordinea plecării este inversă, NELUCU lui mama drag! Doar rugăciuni de iertare și odihnă veșnică mai pot înălța către cer în aceste momente. Dormi în pace, puiul mamei!

Mama Vitok Maria

(IZ828834)

Un ultim rămas bun, lacrimi și rugăciuni aduc dragului meu cumnat VITOK IOAN, plecat fulgerător dintre noi. Tristețea se așterne apăsător peste un sentiment de neputință. O imensă pierdere, o profundă durere! Îți voi simți mereu lipsa, amintirea neștearsă, iar regretul că nu mai ești printre noi este imposibil de exprimat în cuvinte. Vei rămîne veșnic în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace!

Cumnata Emilia Vitok

(IZ745778)

Cu profundă durere în suflete, anunțăm trecerea în neființă a lui VITOK IOAN. Pentru cei care doresc să îl însoțească pe ultimul drum și să își ia un ultim rămas bun, priveghiul va avea loc vineri, 06.11.2015 la ora 16.30 iar slujba de înmormîntare va avea loc sîmbătă, 07.11.2015 la ora 12.30. Ambele slujbe vor avea loc la cimitirul greco-catolic, respectiv capela greco-catolică de pe strada Rodnei Satu Mare. Dumnezeu să te primească în mila Lui și să îți dea odihnă veșnică!

Familia îndurerată.

(IZ901618)

Scumpul nostru tătic și soț VITOK IOAN, cel care ne-ai fost prieten și erou, cel care ne-ai oferit cel mai frumos cadou, iubirea ta necondiționată, ai fost răpit fulgerător dintre noi. Ne este imposibil să credem că nu mai ești! Ne-ai lăsat cu inimile zdrobite de durere, cu lacrimile înăbușite în suspine și cu un dor sfîșietor. Îți mulțumim pentru miile de zîmbete și amintiri cu care ne-ai bucurat existența! Nimeni și nimic nu va înlocui dragostea și grija ta față de noi. Vei rămîne icoana noastră dragă pe care promitem să o prețuim și să n-o uităm niciodată. Dormi în pace, suflet drag!

Fiica Ioana și soția Anca Vitok

(IZ318557)

Frățioare drag, singurul meu frate VITOK IOAN, iubirea mea pentru tine a fost și va fi necondiționată. În sufletul meu vei rămîne creionat cu toate amintirile, cu toate năzdrăvăniile, cu zîmbetele, cu grija ce ne-o purtam unul altuia. Este imposibil de crezut că a sosit momentul în care să ne luăm rămas bun...este mult prea devreme! Îmi este deja un dor sfîșietor de tine! Te voi chema în vise și prin amintiri, prin gînduri, să mai vorbim cum o făceam odinioară. Doar tristețe, durere, dor nestins și lacrimi ai lăsat în urma ta. Prin familia ta, o parte din tine va fi lîngă mine, însă tu îmi vei lipsi enorm! Bunul Dumnezeu să te primească în Brațele Lui milostive și să îți dea odihnă veșnică frățioare!

Fratele Lucian Vitok

(IZ887465)

Ne sunt sufletele împietrite de durere la dispariția prematură a dragului nostru cumnat și unchi VITOK IOAN. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a exprima profunda durere ce o simțim în aceste momente. Nu se poate înțelege cît de grea este despărțirea, decît atunci cînd cineva drag pleacă dintre noi. Îl cauți și nu îl găsești, îl strigi și nu te mai aude, îl aștepți și nu mai vine. Rămîne doar durerea, dorul sfîșietor și speranța că Dumnezeu îl va primi în lumea celor buni și drepți. Te vom păstra cu drag în inimile noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace și pe cei rămași să-i mîngîie!

Familia Cozma (Baia Mare).

(IZ262430)

Recunoștință, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubitul nostru bunic KATONA IOAN.

Familia Sabău Mihai din Dublin.

(IZ330788)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de colegul nostru Mureșan Ghiță în aceste clipe grele pricinuite de moartea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Conducerea și colectivul Brutăriei, Patiseriei și Cofetăriei Daniel

(IZ226160)

COMEMORĂRI

Dragul nostru CHEREJI DUMITRU chiar dacă noi am rămas în urma ta, tu ne vei privi din cer, astăzi 5 noiembrie, noi îți vom spune în loc de "La mulți ani", "Dumnezeu să te ierte" la cei 58 de ani ce îi împlineai. Dragostea pentru tine nu va muri niciodată. Regrete eterne.

Soția Eva și copiii Răzvan și Bogdan

(IZ485820)