DECESE

Cu inima frîntă de durere, anunțăm încetarea din viață a celei ce a fost cea mai bună mamă ANDREICA FLOARE din Lipău. Dumnezeu să o odihnească în pace. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Fiul Andreica Liviu și familia.

(IZ496038)

După o grea suferință, a încetat din viață iubita mea mamă, care a fost bunica și străbunica ANDREICA FLOARE la vîrsta de 90 ani. Bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul la dreapta Sa și să-ți dăruiască odihnă veșnică.

Fiica Viorica Pop cu familia.

(IZ478182)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi, de la adevărata și buna noastră mamă, bunicuță și străbunică ANDREICA FLOARE din Lipău. Înmormîntarea va avea loc miercuri, 4.11.2015, ora 13.00, la capela cimitirului din localitatea Lipău. Va rămîne mereu în sufletele noastre.

Familia îndurerată.

(IZ274580)

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celui care a fost pentru noi cel mai bun soț și tată, fost lucrător la TAPL, MIHALCA ȘTEFAN. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea are loc azi 4 noiembrie 2015, ora 14.00, la cimitirul greco catolic de lîngă gară.

Familia îndoliată

(IZ953031)

Cu adîncă durere în suflet anunțăm încetarea din viață a celui care a fost tată, socru, bunic și străbunic MAXIM MIHAI la vîrsta de 85 de ani. Priveghiul are loc azi 04.11.2015, la capela cimitirului reformat de lîngă gară, la ora 18.00. Înmormîntarea va avea loc în data de 05.11.2015, la ora 13.00.

Familia îndoliată

(IZ981963)

După o grea suferință ne-a părăsit ființa cea mai dragă din lume, draga noastră MARIANA ROTAR, pe care o vom conduce pe ultimul drum miercuri, ora 13.00.

Veșnic îndurerați, soțul Ovidiu și fiica Andrada.

(IZ386901)

Ai luptat mult cu boala ca să nu pleci dintre noi dar în zorii zilei de luni, după ce duminică m-ai cunoscut fără să deschizi ochii, Bunul Dumnezeu te-a ales să fii cu El în cer LENUȚA dragă. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă și lumină fără sfîrșit iar pentru cei rămași în urmă, Dumnezeu să le fie călăuză, să le dea putere să meargă mai departe.

Familia Nocaci Ioan și Ana.

(IZ374220)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de familiile Pop Viorica și Andreica Liviu acum cînd o conduc pe ultimul drum pe scumpa lor mamă, soacră, bunică și străbunică ANDREICA FLOARE. Sincere condoleanțe. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Tarța Traian

(IZ230139)

Suntem alături de bunul nostru coleg Andreica Liviu și familia lui, la despărțirea de draga lui mamă, trecută la cele veșnice. Bunul Dumnezeu s-o odihnească între aleșii săi.

Serviciul agricol - Primăria Satu Mare

(IZ246417)

Un ultim rămas bun de la fratele și unchiul nostru drag BOZAI VASILE. Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică. Sincere condoleanțe greu încercate.

Familia Potra Gheorghe și Fage Victor

(IZ130487)

Suntem alături de draga noastră prietenă Radu Călina în aceste momente grele pricinuite de dispariția mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Prietena Coroian Laura, George și Iulia

(IZ290034)

Suntem alături de draga noastră prietenă Radu Călina în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a scumpei sale mame. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe.

Prietena Morar Nadia cu soțul

(IZ744310)

Colectivul DGASPC Satu Mare este alături de colega Radu Călina în momentele triste și de profundă durere provocate de plecarea în eternitate a mamei și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească.

Colegii din cadrul DGASPC Satu Mare

(IZ727794)

La ceas de grea încercare și durere suntem alături de colega Radu Călina în aceste momente grele de încercare pricinuite de moartea mamei sale dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Marcela Pop

(IZ713755)

Vestea morții mătușii FLORICA ne întristează profund. Transmitem verișorilor noștri Viorica și Liviu sincere condoleanțe. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace.

Familiile Șt. Tașcu și Fleșeru

(IZ485518)

Ne este greu să găsim cuvinte potrivite acum cînd am aflat că mama, ființa atît de dragă ție a plecat pentru totdeauna. O lumînare aprinsă și gîndurile noastre sunt alături de tine, draga noastră colegă Viorica Gligan. Sincere condoleanțe.

Colectivul grădiniței nr. 6 și grădiniței nr. 2

(IZ550708)

Suntem alături de colegii noștri Claudia și Alin Pop în durerea pricinuită de pierderea bunicului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colegii de la WP Steel Assembly

(IZ687722)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familia Ovidiu Rotar la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celei care a fost soție și mamă devotată MARIANA ROTAR. Părintele Ceresc să o așeze printre aleșii săi și s-o odihnească în pace.

Foștii colegi de clasă promoția 1981, Liceul Pedagogic

(IZ937222)

Suntem alături de fosta noastră colegă, doamna magistrat pensionar Viorica Pop în marea durere pricinuită de trecerea în eternitate a mamei sale dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Colectivul Tribunalului Satu Mare

(IZ458445)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune întregii familii Pop Viorica și Gheorghe acum în momentele grele cînd se despart de draga lor mamă și bunică. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fam. Suciu Vasile și fam. Ungur Vasile

(IZ171242)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Gligan Viorica în aceste momente grele prin trecerea în neființă a mamei dragi. Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică.

Familia Indreca Traian și Loriana

(IZ647493)

Regretăm trecerea la cele veșnice a bunului nostru vecin MIHALKA STEFAN și transmitem sincere condoleanțe familiei.

Familia Cordis Gheorghe și Marius

(IZ318905)

COMEMORĂRI

Tristețea, lacrimile și durerea din sufletele noastre au rămas aceleași acum la împlinirea a 20 de ani de cînd ne-am despărțit pentru totdeauna de iubitul nostru soț, tată și bunic BUZAȘ MIRCEA. Dumnezeu să-l odihnească.

Soția Aurica și copiii Claudia, Florin cu familia

(IZ684969)

Avem în suflet aceeași tristețe și durere care ne-a copleșit în urmă cu 2 ani, cînd destinul l-a luat de lîngă noi pe LAJTOS IOAN ALOMIR. Vei rămîne veșnic în amintirea noastră.

Familia

(IZ944914)

Anunțăm cu durerea în suflet că azi se împlinesc 6 săptămîni de cînd a plecat dintre noi pentru totdeauna cel care a fost NYIRI SANDOR LASZLO în vîrstă de 50 ani. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Mama, sora Loredana, cumnatul Ionică și nepoțelul Raul

(IZ818715)

S-a scurs un an de la plecarea fulgerătoare a scumpei noastre MARIA HANDRA, o fiică, mamă și bunică minunată. Resimțim cu profundă durere absența ei și ne rugăm ca Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia

(IZ303289)

Omagiu și neuitare la 6 ani de la trecerea în neființă a dragului nostru soț, tată, socru și bunic NICU TĂMĂȘAN. Veșnică să-i fie amintirea!

Soția Ani, copiii Ciprian cu Tudor și Iri, Raluca cu Sorin.

(IZ111903)

Omagiu și neuitare la 10 ani de la trecerea în neființă a celui ce a fost un bun tată, bunic HERȚEG IOSIF. Veșnică să-i fie amintirea. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Fiul Puiu, nora Ildi, nepoata Andrea.

(IZ838223)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în durerea pricinuită de dispariția scumpei noastre soții, mame și bunici TURCU RODICA FLORICA. Dumnezeu să-i dea odihnă sufletului ei bun.

Familia îndurerată

(IZ995879)

Transmit sincerele mele mulțumiri tuturor celor care au participat la priveghi, respectiv slujba de înmormîntare, la plecarea în eternitate a scumpului meu soț SIMON ANDREI (BANDI). Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Soția Eniko.

(IZ357423)

FELICITĂRI

Draga noastră MELISSA DICZIG, chiar dacă viața nu e așa cum o dorești, chiar dacă cei pe care îi iubești te supără, iartă și uită, zîmbește și bucură-te alături de noi, cei ce-ți dorim din adîncul sufletului să ai parte numai de împliniri și satisfacții, să ai o viață la fel de gingașă precum e zîmbetul tău și la fel de frumoasă precum e sentimentul iubirii. Dumnezeu să te călăuzească și să orînduiască totul cum este bine pentru tine! "La mulți ani", cu cele mai frumoase gînduri de bine și sănătate din partea părinților și fratelui tău Thomas.

(IZ420483)