DECESE

Cu inimile frînte de durere ne despărțim de draga noastră fină RODICA. Un gînd de alinare și împlinire pentru finii noștri: Doru, Marius, Lucian și scumpa sa mamă Mărioara Tîra. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Nașii Maria și Gavrila Lupan

(IZ570426)

Cu sufletul îndurerat, ne luăm rămas bun de la mama și bunica HEGEDUS IULIANA. Înmormîntarea are loc azi, 03.11.2015 de la capela cimitirului de pe str. L. Rebreanu la ora 15.00. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fiica Sanda și nepoata Diana.

(IZ941667)

Te-ai stins puțin cîte puțin sub ochii noștri și-ai plecat mult prea devreme dintre noi, draga noastră cumnată MARIANA ROTAR. Să-ți fie somnul lin și îngerii aproape.

Familia Vasile Rotar.

(IZ195412)

Cu inima frîntă de durere, anunțăm încetarea din viață a celei ce a fost cea mai bună mamă ANDREICA FLOARE din Lipău. Dumnezeu să o odihnească în pace. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Fiul Andreica Liviu și familia.

(IZ496038)

Cu lacrimi în ochi și cu o mare durere în suflete, ne luăm rămas bun de la draga noastră bunică și străbunică ANDREICA FLOARE din Lipău. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Nepoata Sînziana cu familia.

(IZ127526)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost pentru noi mamă, bunică și străbunică GLIGAN MARIA. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre.

Fiica Florica cu soțul, nepoata Florica cu soțul, nepotul Lică cu soția și strănepoata Vannesa.

(IZ312817)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi, de la adevărata și buna noastră mamă, bunicuță și străbunică ANDREICA FLOARE din Lipău. Înmormîntarea va avea loc miercuri, 4.11.2015 la capela cimitirului din localitatea Lipău, iar parastasul marți, 03.11.215. Va rămîne mereu în sufletele noastre.

Familia îndurerată.

(IZ274580)

După o grea suferință, a încetat din viață iubita mea mamă, care a fost bunica și străbunica ANDREICA FLOARE la vîrsta de 90 ani. Bunul Dumnezeu să-ți așeze sufletul la dreapta Sa și să-ți dăruiască odihnă veșnică.

Fiica Viorica Pop cu familia.

(IZ478182)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi, ne despărțim de draga și iubita noastră bunică și străbunică ANDREICA FLOARE. Odihnește-te în pace, suflet blînd.

Nepoata Amalia cu familia.

(IZ269094)

O inimă a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer, iar noi ne luăm rămas bun, cu durere profundă și ochii plini de lacrimi, de la buna noastră bunică ANDREICA FLOARE. Va rămîne mereu în sufletele noastre.

Nepotul Florin cu familia.

(IZ248939)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet generos s-a ridicat la cer iar noi ne luăm rămas bun cu durere profundă și ochii plini de lacrimi de la buna noastră cumnată ROTAR MARIANA. Va rămîne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace.

Familia Lazar Vasile și soția Maria.

(IZ388751)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi, ne despărțim de draga noastră mamă, soacră și bunică GLIGAN MARIA. Înmormîntarea va avea loc miercuri, 4 noiembrie, ora 13.00 la capela din cimitirul Gelu. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia.

(IZ568533)

Un suflet bun s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de bunul nostru bunic BOZAI VASILE din Paulean. Nu te vom uita niciodată.

Nepoata Claudia cu soțul Alin

(IZ888703)

Firul vieții s-a frînt pentru o veșnicie, cuvintele și lacrimile noastre nu pot exprima durerea pierderii dragului nostru tată și bunic BOZAI VASILE. Dormi în pace. Nu te vom uita niciodată. Înmormîntarea va avea loc la capela cimitirului din Paulean miercuri, 04.11.2015 la ora 13.00.

Fiul Vasile cu soția Maria și nepotul Florin

(IZ204198)

Clopotele a jale sună, sună și ne dau de veste, că al nostru tată BOZAI VASILE, nu mai este. Cînd un părinte moare, viața e ca o primăvară fără soare, cu zile triste și amare. Vei rămîne veșnic viu în memoria noastră tată drag. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormîntarea va avea loc la capela cimitirului din Paulean, miercuri, 04.11.2015, ora 13.00.

Fiica Mărioara Lumei, ginerele Vasile și nepotul Călin.

(IZ873293)

Ne rămîne doar amintirea și un dor nestins în inimă a dragului nostru bunic și străbunic BOZAI VASILE. Te vom purta mereu în gînd și în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să te aibă în pază și să te așeze în lumea celor drepți.

Nepoata Cristina cu soțul Lucian și strănepoții Alex și Julia din SUA.

(IZ434352)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de colega noastră Dominan Dorina și întreaga familie la despărțirea de părintele drag. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească.

Dr. Crișan Doinița împreună cu colectivul Centrului de Transfuzie Sanguină

(IZ520798)

Regretăm trecerea la cele veșnice a verișorului notru GHIURCAN SILVIU din București. Suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Ionel, Tereza, Iolanda și Angelica din Satu Mare

(IZ678276)

Regretăm nespus plecarea mult prea timpurie în lumea celor drepți a unicului nostru fin LOBONȚIU VIOREL.

Nașii Nuni și Lică.

(IZ515954)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru Viorica Gligan în aceste momente grele cînd se desparte de mama dragă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Olga și Mitică Iancu

(IZ341386)

Un gînd de alinare și mîngîiere, pentru familia Turcu, la ceas de grea încercare pricinuită de trecerea în neființă a celei ce a fost RODICA TURCU. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia dr. Nichita Simona și Marcel.

(IZ907762)

Sincere condoleanțe și compasiune familiei Bartha, la trecerea în neființă a iubitei lor mame, soacre și bunici. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Familia Nelu și Manuela Sabău.

(IZ304954)

Suntem alături de cuscrii noștri Viorica și Gheorghe Pop în aceste clipe dureroase, cu tristul prilej al trecerii în neființă a mamei lor. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Familia Fîrtea Ioan.

(IZ737203)

Suntem alături de vecina noastră Lumei Mărioara la marea durere pricinuită de moartea tatălui drag BOZAI VASILE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Locatarii blocului A12.

(IZ394528)

COMEMORĂRI

Pios omagiu la împlinirea a trei ani de la trecerea în neființă a colegei noastre ing. DORINA ORHA. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Colectivul din cadrul O.J.P Satu Mare

(IZ790976)

In memoriam ANDERKO JANOS 1925 - 2000.

Fiul.

(IZ975486)

In memoriam TURKAS OTTO - 1943 - 2000.

Familia

(IZ668055)