DECESE

Cu nemărginită durere în suflete ne luăm un ultim rămas bun de la verișoara noastră TURCU RODICA FLORICA pe care moartea nemiloasă a răpit-o mult prea devreme dintre noi. Un gînd de alinare și mîngîiere aducem în aceste clipe de grea încercare soțului Dorel, copiilor Marius cu familia și Lucian și mătușii Mărioara. Dormi în pace dragă RODICA.

Verișorul Silaghi Ioan cu familia

(IZ141785)

Regretăm nespus trecerea la cele veșnice a verișoarei și nașei noastre TURCU RODICA FLORICA. Deși suntem departe, în aceste momente de grea încercare vă transmitem un gînd de mîngîiere și întreaga noastră compasiune ție nașule Dorel, copiilor Marius cu familia și Lucian, la fel și mătușii Mărioara Țîra. Dumnezeu să te aibă în paza Sa dragă RODICA.

Verișorul Silaghi Radu cu soția Rodica din Spania și fiica Ramona din Cluj.

(IZ608061)

Cu sufletele împietrite de durere ne luăm un ultim rămas bun de la verișoara noastră dragă TURCU RODICA FLORICA, plecată prematur din mijlocul nostru. Transmitem sincere condoleanțe, gînduri de alinare în aceste momente de grea suferință soțului Dorel și copiilor Marius cu fam și Lucian. Dragă mătușă Mărioara, Bunul Dumnezeu să-ți dea putere să depășești crîncena durere ce îți apasă sufletul acum cînd te desparți de unica ta fiică RODICA. Dumnezeu să-i odihnească sufletul ei bun în liniște și pace.

Verișoara Groșan Letiția cu familia

(IZ700120)

Recunoștința, dragostea și lacrimile noastre pentru tot ce a însemnat pentru noi iubitul nostru tată, socru și bunic TĂTĂRAN GRIGORE. Înmormîntarea are loc azi, luni 2 noiembrie 2015 la ora 14.00 în cimitirul din Moftinul-Mare,

Fiul Emil, soția Nora și nepotul Mihai.

(IZ488224)

Cu adîncă durere în suflet ne luăm rămas-bun de la cel care ne-a fost tată, socru și bunic TĂTĂRAN GRIGORE.

Fiica Liliana, soțul Tavi și nepoata Miruna

(IZ921086)

Cu adîncă durere în suflet ne luăm rămas-bun de la cumnata noastră TURCU RODICA. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Fam. Pintea Nelu și Odeta

(IZ992116)

Adio draga mea nașă RODICA. Nu te voi uita niciodată. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Fina Roxana cu familia

(IZ266781)

Lacrimi și flori pentru scumpa noastră nașă RODICA TURCU plecată mult prea devreme dintre cei dragi. Luminată să îți fie calea!

Fina Margareta Pop

(IZ824485)

Cu ochii înlăcrimați și cu inimile pline de durere ne despărțim de cel mai bun frate SIMON ANDREI FRANCISC. Toate cuvintele sunt de prisos în fața durerii care ne apasă sufletele. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Nu te vom uita niciodată.

Fratele Simon Tamas

(IZ570263)

Uneori viața e crudă și nedreaptă, așa se întamplă și acum cînd moartea fulgerătoare l-a luat pe dragul nostru ginere și cumnat SIMON ANDREI (BANDI). Chipul tău blînd va rămîne veșnic în memoria noastră. Dormi în pace. Nu te vom uita niciodată.

Soacra Magdi; Noemi și cumnatele Gyongyi și Gabriela cu familia

(IZ514767)

Lacrimi se mistuie în suspine, sufletul se pierde în durere.Pe pînza rațiunii întunecată de sentimente se creionează în fiecare clipă chipul tău blînd, ochii senini, zîmbetul etern. Vei fi acolo mereu îmbrățișat de amintirile și dragostea mea. Te iubesc pentru totdeauna dragul meu soț SIMON ANDREI. Înmormîntarea are loc azi, luni 2 noiembrie 2015 ora 14.00 în Porumbești. Nu te voi uita niciodata.

Soția Eniko.

(IZ378288)

Cu sufletele îndurerate și ochii plini de lacrimi ne despărțim de dragul nostru tată SIMON ANDREI. Înmormîntarea are loc azi, 2 noiembrie 2015 ora 14.00 în loc. Porumbești. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fiica Zsuzsana, ginerele Pali și nepoata Zsofia.

(IZ539357)

Profund îndurerați anunțăm încetarea din viață a scumpului nostru soț, tată, socru și bunic BĂLAJ IOAN. Te vom iubi mereu și vom înălța rugăciuni pentru odihna sufletului tău. Priveghiul are loc azi 2 noimebrie, la ora 18.00, iar înmormîntarea marți 3 noiembrie, ora 13.00, în loc. Săcășeni.

Soția Elena, fiica Minodora, fiul Aleodor, nora Ioana și nepoții

(IZ815463)

Împărtășim durerea și tristețea prilejuită de decesul unchiului și nașului nostru BĂLAJ IOAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Florica, Iulia și Ghiță Țițoc

(IZ524295)

Cu adîncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la fratele și cumnatul nostru BĂLAJ IOAN. Dumnezeu să-l odihnească.

Sora Florica și cumnatul Ștefan Tamaș

(IZ165765)

Suntem alături de mătușa și verișorii noștri, în aceste momente grele pricinuite de decesul unchiului nostru BĂLAJ IOAN.

Nepoata Săvianu Claudia cu familia

(IZ347430)

Cu durere și regrete profunde ne despărțim de cel care a fost nașul și unchiul nostru BĂLAJ IOAN. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Finul Tamaș Claudiu cu familia

(IZ776294)

Suntem alături de mătușa și verișorii noștri în aceste momente deosebit de triste, prilejuite de trecerea în neființă a celui care a fost BĂLAJ IOAN.

Nepoata Barata Daniela cu familia

(IZ466098)

Cu inimile frînte de durere, anunțăm încetarea din viață a celei care a fost cea mai bună soție, mamă, soacră și bunică MARIA LUPOU. Înmormîntarea are loc azi 2 noiembrie, ora 13.00, în Rădulești. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia îndurerată

(IZ162299)

Lacrimile și cuvintele sunt neputincioase în fața durerii care ne apasă sufletele, acum cînd ne despărțim de mama, soacra și bunica noastră MARIA LUPOU. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Fiul Gavril Lupou cu familia

(IZ716585)

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer. Ne despărțim cu durere în suflet de cea care ne-a fost mamă, soacră și bunică LUPOU MARIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fiul Lupou Teodor cu familia

(IZ506452)

Firul vieții s-a frînt pentru o veșnicie. Cuvintele nu pot exprima durerea care s-a așternut în sufletul meu draga mea soție MARIA LUPOU, acum cînd ai plecat pe drumul fără întoarcere. Dumnezeu să te așeze în rîndul celor drepți.

Soțul Alexandru Lupou

(IZ303279)

Sufletul tău bun s-a înălțat la ceruri iar noi rămînem răniți și nemîngîiați. Ai fost o bunică minunată, draga noastră LUPOU MARIA. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Nepoatele Amalia și Lorena cu familiile

(IZ416759)

Vei rămîne o amintire binecuvîntată și plină de lumină în sufletele noastre, draga noastră mamă, soacră și bunică MARIA LUPOU. Să-ți fie țărîna ușoară. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Fiica Emilia Cărăușan cu familia

(IZ998734)

Adio înger drag! Vei rămîne veșnic în amintirea noastră. Nu te vom uita niciodată iubita noastră mamă, soacră și bunică MARIA LUPOU. Te vom iubi mereu.

Fiica Rodica Sava cu familia

(IZ694854)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de familia Turcu în durerea cauzată de stingerea prematură din viață a soției, mamei și fiicei dragi. Sincere condoleanțe.

Fam. Horșia.

(IZ546521)

Suntem alături de Lucian Turcu în marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Ovidiu Ghitta.

(IZ715509)

Ne luăm rămas-bun de la vecina noastră din Tătărăști, TURCU RODICA și suntem alături de familia îndoliată.

Fam. Maier Vasile

(IZ312098)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru familia Turcu, la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea celei care a fost mamă, soție, fiică și bunică RODICA TURCU. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Foștii colegi de la BNR Satu-Mare.

(IZ815225)

Transmitem sincere condoleanțe familiei Turcu Dorel și Țîra Maria acum cînd se despart de draga lor soție, mamă, fiică și bunică TURCU RODICA plecată prea repede dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Verișoarele Daniela și Corina cu familiile și văduva Letiția.

(IZ118813)

RODICA, te-ai grăbit nepermis de mult să te înalți la Ceruri. Toată compasiunea pentru vărul nostru Doru și copii.

Fam: Bujor, Veronica, Raul Turcu

(IZ661705)

Regretăm trecerea în neființă a fostului nostru coleg RADU BONEA. Sincere condoleanțe familiei!

Oficiul de calcul Unio

(IZ506750)

Suntem alături de Florica soția și fiul Cosmin prin pierderea prematură a soțului și tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească .

Verișoara Elvira și soțul Ionică Pal.

(IZ255405)

Sincere condoleanțe întregii familii Turcu, acum în momentele grele cînd se despart de draga lor RODICA. Să-i fie țărîna ușoară și Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fam. Kiss Anca și Arpi.

(IZ542233)

Te-ai stins puțin cîte puțin sub privirile celor dragi plecînd prea devreme dintre noi. Azi nu mai ești unde erai, dar vei rămîne întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace și liniște draga noastră RODICA.

Mama Leonora și cumnata Lucia.

(IZ237069)

Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune familiei Turcu în aceste momente grele prin trecerea în neființă a soției dragi RODICA. Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică.

Fam. Cărăian Mălina și Claudiu.

(IZ466050)

Transmitem sincere condoleanțe domnului Fechete Gheorghe și familiei sale la trecere în eternitate a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumina cea fără de sfîrșit să-i strălucească.

Credincioșii și părintele paroh de la Biserica Calvaria

(IZ556302)

Un suflet mare s-a Înălțat la Ceruri. Să-ți fie drumul luminat spre Împărăția lui Dumnezeu, draga noastră cumnată, mătușă și nașă TURCU RODICA, plecată prea devreme dintre noi. Odihnă veșnică și sincere condoleanțe.

Familia Chivari.

(IZ502384)

Suntem alături de vecina noastră Boidache Claudia în aceste momente pricinuite de trecerea în neființă a soțului drag BOIDACHE DAN. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Asociația blocului 42.

(IZ684347)

Colegii din clasa XII-G, promoția 2005 de la Col. Naț. Mihai Eminescu împărtășesc durerea lui Lucian acum cînd se desparte de mama sa.

(IZ925409)

Cu durere în suflet ne luăm rămas-bun de la verișoara noastră TURCU RODICA și suntem alături de familia Turcu Dorel și nănuca Mărioara în marea durere ce îi copleșește. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Verișoara Mia Iepure cu familia

(IZ894687)

Ne luăm rămas-bun de la draga noastră nepoată TURCU RODICA pe care nu o vom uita niciodată. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Fam. Silaghi Loțica Băințan cu soția Aurica

(IZ736583)

O inimă bună a încetat să bată, un suflet bun s-a ridicat la Cer. Ne despărțim cu durere în suflet de verișoara noastră dragă TURCU RODICA.

Verișoara Mariana cu soțul Sorin.

(IZ232242)

Firul vieții s-a frînt pentru o veșnicie, cuvintele și lacrimile noastre nu pot exprima durerea pierderii dragei noastre verișoare TURCU RODICA.

Verișorul Loțica Silaghi cu soția Mariana și copii Alexandra și Bogdan

(IZ426317)

Suntem alături de familia Toth acum cînd se despart de mama. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Fam. Orha Augustin, cumnata Rentea Irina, fam. Rentea Radu

(IZ238334)

Suntem alături de colega noastră Bulgărean Florica în aceste clipe grele pricinuite de moartea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace. Sincere condoleanțe.

Colegii de la Croi B, Mondiala SA.

(IZ466683)

Sincere condoleanțe familiei Lupou, la pierderea celei dragi LUPOU MARIA. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Familia Pop

(IZ996195)

COMEMORĂRI

Au trecut 12 ani de cînd iubita noastră MIHAELA GALEA a plecat pentru totdeauna dintre noi și aproape 11 ani de cînd și dragul nostru tati IOAN GALEA ne-a părăsit pentru totdeauna. Ne este dor de voi în fiecare zi, vă iubim și nu vă vom uita niciodată. Dumnezeu să vă odihnească în pace dragii noștri.

Familia

(IZ488558)

În fiecare zi vărsăm o lacrimă mică de durere, o ștergem cu dosul palmei și ne amintim cît de frumoase au fost momentele petrecute cu tine dragul nostru TURȘUC LAURENȚIU SORIN. Ne-ai sădit în suflet comori de iubire, blîndețe și bunătate care ne alină lipsa ta. Comemorăm al patrulea an plin de tristețe și durere de cînd ai plecat.

Mama, tata, fratele și bunica

(IZ791167)

Comemorăm 25 de ani de la decesul surorii noastre dr. BĂLĂCESCU LUDMILA GABRIELA și 24 de ani de la decesul tatălui nostru BĂLĂCESCU DUMITRU din Viile Satu-Mare. Să-i ierte Dumnezeu.

Mihaela, Radu, Mugurel cu familiile

(IZ141774)

Un suflet bun și blînd s-a înălțat la ceruri în urmă cu 35 de ani. De atunci, dragul nostru SUCEVEANU GHEORGHE viața noastră e mai pustie. Chiar dacă timpul a trecut, amintirea ta a rămas mereu prezentă în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată, suflet drag. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia

(IZ774237)