DECESE

S-a oprit o inimă, a dispărut un suflet. Cuvintele sunt neputincioase în exprimarea nemărginită a durerii care ne-a cuprins acum cînd ne despărțim de scumpul nostru verișor GOJE SIMION. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia Cristea, Goje Ana, Goje Ioan

(IZ989331)

Cu inima zdrobită de durere ne despărțim de iubitul nostru tată și bunic, cel care a fost SURD GHEORGHE, în vîrstă de 75 de ani. Priveghiul are loc azi, la ora 18.00, la capela de pe str. Amațului iar înmormîntarea va avea loc mîine, la ora 12.30. Să-ți fie țărîna ușoară și să ai veșnică pomenire în ceata celor drepți și plăcuți lui Dumnezeu.

Fiica Marcela, ginerele Daniel și nepoata Medeea

(IZ650199)

Cu inimile frînte de durere anunțăm încetarea din viață a celei care a fost mamă și bunică BORZA SUSANA născută MARINCAȘ. Dumnezeu să o odihnească în pace. Înmormîntarea are loc azi 31.10.2015, ora 14.00, la cimitirul reformat de lîngă gară, Satu Mare.

Fiica Cristina, ginerele Zoltan și nepoții Patric și Cristian

(IZ527636)

Lacrimi se mistuie în suspine, sufletul se pierde în durere. Pe pînza rațiunii întunecată de sentimentele se creionează în fiecare clipă chipul tău blînd, ochii senini, zîmbetul etern. Vei fi acolo mereu îmbrățișat de amintirile și dragostea noastră. Te vom iubi pentru totdeauna și vom înălța rugăciuni pentru odihna sufletului tău, dragul nostru soț și tată DAN BOIDACHE. Priveghiul are loc azi, la ora 18.30, la capela cimitirului Balta Blondă. Înmormîntarea va avea loc duminică 1 noiembrie, ora 13.30.

Soția Claudia și fiica Casiana

(IZ887909)

Cu ochii înlăcrimați și cu inima plină de durere ne despărțim de BOIDACHE DAN. Dumnezeu să te odihnească.

Mama, sora și mătușile

(IZ355495)

Cu durere în suflete anunțăm trecerea în neființă după o lungă și grea suferință a lui BONEA RADU OVIDIU - soț și tată. Priveghiul va avea loc sîmbătă 31 octombrie, ora 18.00, iar înmormîntarea duminică 1 noiembrie, ora 13.00, la cimitirul greco catolic de lîngă gară. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Familia îndoliată

(IZ569030)

CONDOLEANȚE

Împărtășim durerea și tristețea familiei la decesul plt. adj. BOIDACHE DANIEL, un om remarcabil, de neînlocuit pentru toți cei care am avut șansa să-l cunoaștem. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei.

Colegii de serviciu.

(IZ806730)

Voi păstra vie în gîndurile mele amintirea celui care a fost SURD GHEORGHE. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Cuscra văd. Pop Maria

(IZ973908)

Suntem alături de colega noastră, Marcela Surd, în marea durere pricinuită de moartea tatălui drag. Dumnezeu să îl odihnească în pace.

Colectivul CBA Nord Vest

(IZ634149)

Suntem alături de familia domnului Fechete Gheorghe, în marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui său. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Sindicatul de la SC Mondiala SA

(IZ139391)

Un gînd de alinare și mîngîiere pentru colegul nostru Fechete Gheorghe la ceas de grea încercare pricinuită de pierderea tatălui său drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Marilena și Natașa

(IZ975167)

Suntem alături de familia Megyesi Cristina acum cînd se despart de mama, soacra și bunica dragă. Sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Fam. Janas și Vancea

(IZ389799)

Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a finului nostru DAN BOIDACHE, un gînd de mîngîiere pentru finele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Nașii Vasile și Mariana Costea

(IZ804866)

Un suflet mare s-a înălțat la cer. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l primească de-a Dreapta pe cel care a fost colegul și prietenul deosebit, DAN BOIDACHE și să-i dea odihnă veșnică. Familiei îndoliate să-i dea puterea și liniștea sufletească necesară în aceste clipe grele. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Pop Ioan și Dorina

(IZ839253)

Suntem alături de familia Țîra Maria și ginerele Dorel acum cînd se despart de draga lor fiică, soție, mamă și bunică TURCU RODICA plecată prea repede dintre noi. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Fam. Brîndușan Vasile și Maier Letiția

(IZ718490)

Cu adîncă durere în suflete, ne luăm rămas bun de la cel care a fost cumnatul nostru SURD GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească.

Familia Demian Ioan și Titiana

(IZ391344)

Suntem alături de nepoata noastră Surd Marcela în aceste momente grele pricinuite de pierderea dragului ei tată SURD GHEORGHE. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Fam. Nărcuț Iacob și Irina

(IZ195808)

Sincere condoleanțe verișoarei Surd Marcela în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a tatălui drag.

Familia Marian Ramona și Marius

(IZ357211)

Suntem alături de familia Petrică Balog în aceste momente grele pricinuite de trecerea în neființă a surorii dragi, COMIATI FLOARE. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Vecinii de bloc

(IZ309346)

COMEMORĂRI

Cuvintele sunt de prisos și fără de esență pentru a putea cuprinde nemărginita durere la împlinirea a 15 ani de la trecerea în lumea celor drepți a celui care a fost soț, bunic și socru MOCAR IOAN. Lacrimile vor păstra curat drumul amintirlor iar florile vor aminti mereu de noblețea sufletului tău. Dumnezeu să te odihnească în tihnă, liniște și pacea veșnică.

Familia.

(IZ756166)

Avem în suflet aceeași tristețe și durere care ne-a copleșit în urmă cu 2 ani, atunci cînd destinul nemilos te-a luat de lîngă noi, dragul nostru tată și socru IONESCU VASILE. Vei rămîne veșnic în amintirea noastră.

Fiul Vasile și soția Larisa.

(IZ876079)

Să vărsăm o lacrimă de durere și apoi să o ștergem cu dosul palmei și să ne amintim zîmbind cît de frumoase și unice au fost momentele petrecute cu tine, dragul nostru ARKOSI ZOLTAN, plecat dintre noi acum 2 ani. Ne-ai sădit în suflet comori de iubire care ne vor însoți o viață. Te chemăm în gîndurile noastre și așternem flori și recunoștință pe tristul mormînt.

Soția Elisabeta, fiul B. Zsolt și logodnica

(IZ935671)

În urmă cu 2 ani a plecat neașteptat, nedrept și mult prea devreme la ceruri, dragul meu frate ARKOSI ZOLTAN, un om bun și iubit de toți cei ce l-au cunoscut. Dormi în pace.

Sora Maria și familia

(IZ468085)

Din păcate timpul trece și iată că în 1 noiembrie se împlinește 1 an de cînd ne-am despărțit de dragul nostru soț, tată, bunic și străbunic CHERECHEȘ GHEORGHE din Cionchești. Cu frunțile plecate în fața tristului mormînt, îți aducem flori și lumînări. Rugăm mereu pe Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și lumină fără de sfîrșit.

Familia.

(IZ341845)

Au trecut 25 de ani de cînd iubitul nostru tată MOTOZ IOSIF și respectiv 6 luni de cînd iubita noastră mamă MOTOZ MARIA, au plecat dintre noi. Nu-i vom uita niciodată. Odihnă veșnică.

Copiii cu familiile lor și fratele Ionică cu familia.

(IZ642880)

Pe 1 noiembrie se împlinesc 2 ani de cînd a plecat, doar din lumea aceasta, iubitul și bunul nostru soț și tată IONESCU VASILE, după o boală nemiloasă și o cruntă suferință. Ai plecat în chip de înger, puternic, demn și învingător, lăsînd în sufletele noastre un gol imens și o durere ce nu se poate vindeca decît dincolo de spațiu și timp, unde cerul și pămîntul vor trece, dar noi am fost, suntem și vom fi împreună în Eternitate, unde moartea nu ne poate despărți, Acasă, în Împărăția lui Dumnezeu cel viu (Tatăl nostru și Creatorul nostru, Slavă Lui), unde nu este durere nici suspinare, fără păcat, doar iubire și viață veșnică. Ai ajuns acolo găsindu-ți liniștea și odihna, fericirea și viața veșnică, prin Jertfa Domnului și Mîntuitorului nostru Isus Cristos, Slavă Lui, căci El este viața și învierea robilor Săi. Îți mulțumim pentru tot și pentru toate și ne plecăm în fața ta. Te vom iubi mereu și ne vei iubi mereu.

Soția Maria și fiul Dănuț.

(IZ303867)

Nu e ușor de înțeles cît de grea e despărțirea decît atunci cînd o ființă dragă pleacă dintre noi. Cu aceeași durere în suflet și lacrimi pe obraz, comemorăm 2 ani de cînd scumpul nostru tată, socru și bunic, a plecat dintre noi, într-o zi cu totul specială 1 noiembrie, Ziua Morților. Dumnezeu a ales să te cheme la El. Îți mulțumim pentru tot și ne rugăm pentru pacea și odihna ta IONESCU VASILE.

Fiica Daniela, soțul Radu și nepoțelul Daniel.

(IZ607206)

În urmă cu 7 ani ne-am despărțit de tatăl meu VĂDAN MIRCEA VASILE care a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace și să-i vegheze somnul.

Fiica Teodora

(IZ444930)

Te-am iubit mult dragul meu fiu MIRCEA VĂDAN dar te-am pierdut acum 7 ani. M-ai lăsat cu sufletul plin de durere și cu lacrimi în ochi. Te voi păstra veșnic în inima mea. Dumnezeu să te odihnească în pace.

Mama îndurerată

(IZ594808)

Cu tristețe în suflete amintim că la 1 noiembrie se împlinesc 6 ani de cînd a plecat de lîngă noi dragul nostru soț și tată BOZÎNTAN GAVRIL. Amintirea lui va rămîne veșnic vie în sufletele noastre.

Familia

(IZ848411)

MULȚUMIRI DECESE

Mulțumim tuturor celor care au participat la slujba de înmormîntare sau au fost alături de noi prin mesajele de încurajare și susținere, la trecerea în neființă a soțului și tatălui nostru VĂDAN IONEL. Dumnezeu să vă binecuvînteze cu prezența lui în fiecare zi.

Familia îndoliată

(IZ379770)