DECESE

Dragi prieteni, vă anunțăm cu întristare că soțul și tatăl, inginer OȘAN VIDA IOAN, a plecat dintre noi. Cei care doriți să vă luați rămas- bun și să vă rugați împreună cu noi, sunteți așteptați la slujba de înmormîntare care are loc azi, 30 octombrie, ora 13.00 în cimitirul greco- catolic (lîngă gară). Fie ca Domnul Isus Hristos să primească sufletul lui în lumina Sa, în pacea și iubirea Sa, iar pe noi să ne întărească în aceste momente de mare durere.

Soția Maria și copiii Ioana Maria - Pușa și Ciprian

(IZ619268)

Cu tristețe și durere în suflete ne despărțim de cel care ne-a fost soț, tată, socru și bunic MAREȘ ALEXANDRU, care ne părăsește la vîrsta de 73 de ani. Vom păstra veșnic vie amintirea lui. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Înmormîntarea are loc azi 30.10.2015, ora 13.00, la cimitirul din localitatea Rușeni.

Familia îndoliată

(IZ658976)

Cu adîncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost mamă, soacră, bunică, străbunică BALOGH IULIANA. Te vom păstra veșnic în sufletele noastre. Înmormîntarea are loc azi 30.10.2015, la ora 14.00, în cimitirul reformat de lîngă gară.

Familia îndurerată

(IZ651917)

CONDOLEANȚE

Suntem alături de colega și prietena noastră prof. Oșan Vida Maria în pierderea irecuperabilă a iubitului său soț, ing. OȘAN VIDA IOAN și transmitem, cu sufletele pline de durere, cele mai sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească.

Din partea familiei prof. Lucica și Vasile Pop.

(IZ557076)

Sincere condoleanțe și toată compasiunea familiei Boiciuc Floare acum cînd îl conduc pe ultimul drum pe cel care a fost tată și socru drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Colectivul Allianz Țiriac

(IZ245554)

Suntem alături de colega noastră BOLOȘ ADINA în marea durere și tristețe a trecerii în neființă a bunicii dragi.

Colectivul secției Diabetologie

(IZ821159)

Cu adîncă durere în suflet ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost soră, cumnată și mătușă COMIATI FLOARE. Suntem alături de nepoții și verișorii noștri Nelu și Mia acum cînd se despart de mama lor dragă. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică.

Fratele Petrică Balog cu familia

(IZ364323)

COMEMORĂRI

Un mormînt rece, flori, lumînări, dor și jale au rămas în urma ta, draga mea soție BÎRSAN SARA, acum 6 ani cînd ai plecat dintre noi. Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată.

Familia.

(IZ284066)

Cuvintele sunt de prisos și fără de esență pentru a putea cuprinde nemărginita durere la împlinirea a 45 de ani de la trecerea în lumea celor drepți a celui care a fost soț, bunic și socru MOCAR IOAN. Lacrimile vor păstra curat drumul amintirlor iar florile vor aminti mereu de noblețea sufletului tău. Dumnezeu să te odihnească în tihnă, liniște și pacea veșnică.

Familia.

(IZ756166)

Au trecut 2 ani de cînd a plecat de lîngă noi, scumpa noastră soție și mamă FLORICA ȚEPEȘ. Ea va rămîne veșnic în sufletele noastre.

Cu drag, al tău soț, Mihai și fiul Bogdan Țepeș.

(IZ224289)

Tristețea ne apasă sufletele, durerea este tot mai adîncă acum cînd se împlinesc 7 ani de cînd ai plecat dintre noi, dragul nostru soț, tată și bunic NELU SILAGHI. Lipsa ta mereu se simte și tristețea nu a încetat dar în inimile noastre vei trăi neîncetat. Oricîte zile au trecut și cîte vor mai trece, iubirea noastră îți va încălzi mormîntul trist și rece. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică!

Soția Lucica, fiii Cristian și Claudiu cu familia.

(IZ814451)

Nimic nu este mai dureros în viață ca despărțirea de o ființă dragă. Timpul trece dar durerea din sufletele noastre a rămas aceeași ca în urmă cu 6 săptămîni, cînd dragul nostru soț, tată, socru NEGREA GRIGORE VASILE, a plecat pe drumul veșnic, lăsînd în inimile noastre un gol imens. Dumnezeu să-ți vegheze somnul și să-ți dea odihnă veșnică.

Soția, fiica și ginerele.

(IZ341417)

Comemorăm 20, respectiv 11 ani de la plecarea dintre noi a părinților noștri deosebiți DRAGOȘ PARASCHIVA și DRAGOȘ VASILE din Carei. Odihniți-vă în pace.

Familia

(IZ251717)

O floare, o lacrimă, o rugăciune de iertare și odihnă veșnică înălțăm către cer la împlinirea celor 6 săptămîni, de cînd dragul nostru NEGREA GRIGORE a plecat dintre noi. Vei rămîne în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Mama, sora Angela și familia

(IZ783056)

Au trecut 6 săptămîni de cînd Dumnezeu a deschis ușa cerului pentru NEGREA GRIGORE și l-a chemat la viața fără de sfîrșit. Vei rămîne în inimile noastre. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică.

Verișoara Ciorcaș Izabela cu familia

(IZ487268)

Comemorăm 6 ani triști, plini cu durere și dor de cînd draga noastră soție, mamă și bunică CURTEAN VIORICA a plecat dintre noi. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace.

Familia

(IZ784138)

Omagiu și neuitaee la 6 luni de la trecerea în neființă a celui care a fost un bun fiu și frate GHIȚI. Veșnică să-i fie amintirea.

Familia

(IZ887131)

FELICITĂRI

Un îngeraș să te păzească, o îmbrățișare să te încălzească, un zîmbet să te facă fericită, o inimă să te facă iubită... "La mulți ani"! COCÎRLĂ ALEXANDRA.

(IZ418135)

Inimioare, fluturași, zîmbete de îngerași, trandafiri catifelați, baftă-n viață, bucurii, numai asta îți putem dori azi cînd faci primul anișor. Să ai noroc și fericire, să ai parte de iubire. Să faci tot ce îți dorești, să iubești și să trăiești, să fii bucuros în viață, să ai zîmbete pe față. "La mulți ani"! scumpul nostru FECHETE MARK ANTONIO.

Mama, tata, surioara, bunicii și străbunicii

(IZ571970)