23.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 02.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase. 05.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Balogh Sándor. Titlul emisiunii: Administrarea fondurilor de vânătoare în timpul iernii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 14.45 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni: Scandal pe seama confesiunilor religioase. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 16.45 Cultură 17.30 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina.

“Mi s-a împlinit visul să lucrez la cea mai mare echipă din România”

Scris de Constantin Demian, 11 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Spune Dacian Nastai, parte din staff-ul tehnic al FCSB-ului

Aşa cum se ştie, de câteva zile sătmăreanul Dacian Nastai face parte din staff-ul tehnic al grupării FCSB, cea mai cunoscută echipă de fotbal din România.

Conform comunicatului emis de club, Dacian figurează în colectivul de tehnicieni în calitate de analist video. Miercuri seara, târziu, am reuşit să vorbim cu antrenorul sătmărean, care ne-a răspuns la câteva întrebări.

Felicitări, Dacian! Şi mult succes la FCSB!
Mulţumesc frumos. Pentru mine, încă din luna iulie, de când am preluat echipa de juniori U19, şi mai târziu şi echipa secundă de la FCSB, a fost un motiv de satisfacţie, de mare mândrie să vin să lucrez la cea mai mare echipă de fotbal din România. Mi-am dorit asta de copil şi iată că visul mi s-a împlinit.

Ce-ţi doreşti în aceste momente?
Să-mi fac treaba, să-mi duc la bun sfârşit toate sarcinile, să fiu de folos echipei, antrenorului principal, Mihai Teja.

Mai exact, cu ce te vei ocupa la FCSB?
Sunt antrenor secund şi am printre responsabilităţi şi analiza video a jocurilor noastre. Dar şi studierea adversarilor, a unor jucători etc.

Vei fi implicat şi în procesul de pregătire?
În funcţie de solicitările antrenorului principal mă voi ocupa, probabil, şi de unele etape de pregătire.

L-ai cunoscut pe principalul Mihai Teja înainte de a ajunge la FCSB?
Da, dar de la nivelul lector-cursant. În urmă cu câţiva ani am participat la un curs de antrenori, domnul Teja avea calitatea de lector, iar eu de cursant.

Cine te-a propus să faci parte din staff? Ai vorbit cu Gigi Becali?
Iertaţi-mă, dar nu pot oferi detalii în acest moment. Dar şi aici poate că sunt subiectiv, eu cred că munca m-a recomandat. Activitatea mea de până acum.

În vară, când ai ajuns la FCSB, ai preluat echipa de juniori U19, iar mai apoi şi echipa a doua a clubului. Vei mai continua activitatea la aceste echipe?
Da, rămân la juniori U19. Dar voi avea anumite responsabilităţi de coordonare şi la FCSB II.

Vei merge în stagiul din Spania?
Normal! Fac parte din delegaţie, iar alături de mine voi mai avea un sătmărean, pe Tudor Moldovan, fost junior la LPS Satu Mare, jucător care a fost luat în pregătiri de Mihai Teja. Iar faptul că din delegaţie fac parte doi sătmăreni mă bucură foarte mult. Sunt mândru de asta, că mai mereu, de ani buni, la Steaua, sau FCSB, au fost în lot mai mulţi fotbalişti sătmăreni. Chiar şi dintre foştii mei elevi.

Mult succes, Dacian Nastai!
Mulţumesc! Profit de discuţia cu dumneavoastră să vă spun că îmi lipsesc emisiunile de la ITV, că îmi este dor de Panoramicul Sportiv la care am fost invitat de multe ori. Totodată, vreau să transmit cititorilor cotidianului Informaţia Zilei, sătmărenilor un sincer şi un călduros La Mulţi Ani!

Mulţi sătmăreni la Steaua

Dacian Nastai a pomenit de faptul că de-a lungul anilor, la Steaua şi FCSB, au jucat mai mulţi sătmăreni. La o trecere în revistă a celor care au apărat culorile roş-albastre, în anii 70-80 apar pe listă numele lui Iosif Helvei, Mircea Bolba, Sanyi Pinter. Au urmat apoi Tibi Csik, Zoltan Ritli şi, cel mai cunoscut şi mai important fotbalist al Sătmarului, Didi Prodan. Internaţionalul Florin Gardoş, un alt fotbalist pornit din Satu Mare, a jucat şi el trei sezoane la FCSB. Acum pe listă apare şi Tudor Moldovan care, la 18 ani, poate face pasul spre fotbalul cu adevărat mare. La Steaua a jucat şi Eric Bicfalvi în anul 2008.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.