00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

“Mi s-a împlinit visul să lucrez la cea mai mare echipă din România”

Scris de Constantin Demian, 11 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Spune Dacian Nastai, parte din staff-ul tehnic al FCSB-ului

Aşa cum se ştie, de câteva zile sătmăreanul Dacian Nastai face parte din staff-ul tehnic al grupării FCSB, cea mai cunoscută echipă de fotbal din România.

Conform comunicatului emis de club, Dacian figurează în colectivul de tehnicieni în calitate de analist video. Miercuri seara, târziu, am reuşit să vorbim cu antrenorul sătmărean, care ne-a răspuns la câteva întrebări.

Felicitări, Dacian! Şi mult succes la FCSB!
Mulţumesc frumos. Pentru mine, încă din luna iulie, de când am preluat echipa de juniori U19, şi mai târziu şi echipa secundă de la FCSB, a fost un motiv de satisfacţie, de mare mândrie să vin să lucrez la cea mai mare echipă de fotbal din România. Mi-am dorit asta de copil şi iată că visul mi s-a împlinit.

Ce-ţi doreşti în aceste momente?
Să-mi fac treaba, să-mi duc la bun sfârşit toate sarcinile, să fiu de folos echipei, antrenorului principal, Mihai Teja.

Mai exact, cu ce te vei ocupa la FCSB?
Sunt antrenor secund şi am printre responsabilităţi şi analiza video a jocurilor noastre. Dar şi studierea adversarilor, a unor jucători etc.

Vei fi implicat şi în procesul de pregătire?
În funcţie de solicitările antrenorului principal mă voi ocupa, probabil, şi de unele etape de pregătire.

L-ai cunoscut pe principalul Mihai Teja înainte de a ajunge la FCSB?
Da, dar de la nivelul lector-cursant. În urmă cu câţiva ani am participat la un curs de antrenori, domnul Teja avea calitatea de lector, iar eu de cursant.

Cine te-a propus să faci parte din staff? Ai vorbit cu Gigi Becali?
Iertaţi-mă, dar nu pot oferi detalii în acest moment. Dar şi aici poate că sunt subiectiv, eu cred că munca m-a recomandat. Activitatea mea de până acum.

În vară, când ai ajuns la FCSB, ai preluat echipa de juniori U19, iar mai apoi şi echipa a doua a clubului. Vei mai continua activitatea la aceste echipe?
Da, rămân la juniori U19. Dar voi avea anumite responsabilităţi de coordonare şi la FCSB II.

Vei merge în stagiul din Spania?
Normal! Fac parte din delegaţie, iar alături de mine voi mai avea un sătmărean, pe Tudor Moldovan, fost junior la LPS Satu Mare, jucător care a fost luat în pregătiri de Mihai Teja. Iar faptul că din delegaţie fac parte doi sătmăreni mă bucură foarte mult. Sunt mândru de asta, că mai mereu, de ani buni, la Steaua, sau FCSB, au fost în lot mai mulţi fotbalişti sătmăreni. Chiar şi dintre foştii mei elevi.

Mult succes, Dacian Nastai!
Mulţumesc! Profit de discuţia cu dumneavoastră să vă spun că îmi lipsesc emisiunile de la ITV, că îmi este dor de Panoramicul Sportiv la care am fost invitat de multe ori. Totodată, vreau să transmit cititorilor cotidianului Informaţia Zilei, sătmărenilor un sincer şi un călduros La Mulţi Ani!

Mulţi sătmăreni la Steaua

Dacian Nastai a pomenit de faptul că de-a lungul anilor, la Steaua şi FCSB, au jucat mai mulţi sătmăreni. La o trecere în revistă a celor care au apărat culorile roş-albastre, în anii 70-80 apar pe listă numele lui Iosif Helvei, Mircea Bolba, Sanyi Pinter. Au urmat apoi Tibi Csik, Zoltan Ritli şi, cel mai cunoscut şi mai important fotbalist al Sătmarului, Didi Prodan. Internaţionalul Florin Gardoş, un alt fotbalist pornit din Satu Mare, a jucat şi el trei sezoane la FCSB. Acum pe listă apare şi Tudor Moldovan care, la 18 ani, poate face pasul spre fotbalul cu adevărat mare. La Steaua a jucat şi Eric Bicfalvi în anul 2008.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.