09.04.2020a 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Concurs d epescuit la Turulung 04.40 Festival de teatru 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 09.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 10.50 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Fotbalul este suspendat în această perioadă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 16.20 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Unicitatea sărbătorii Floriilor. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Meritau sau nu să fie sancţionate elevele care l-au filmat pe profesorul de religie în timp ce se masturba la oră?

Scris de I. Z., 04 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Prof Copsa Mica

Prof Copsa Mica

Ministerul Educaţiei face publice concluziile referitoare în cazul profesorului din Copşa Mică, filmat de două eleve în timp ce se masturba, menţionând că dascălul are un comportament indecent, iar ora nu se desfăşura în condiţii normale. Fetele au procedat greşit folosind

telefonul în timpul orei.

„Indiferent de rezultatul anchetei Poliţiei, care este în curs, este limpede că profesorul în cauză a avut un comportament indecent (oricare ar fi circumstanţele – inclusiv posibile boli – care l-au produs). Ora de curs nu se desfăşura în condiţii normale, demisia profesorului reprezentând doar o primă acţiune firească în contextul dat”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de către Ministerul Educaţiei.

În ceea ce le priveşte cele două eleve cărora li s-a şi scăzut nota la purtare pentru că au folosit telefoanele în timpul orei, MEN precizează că acestea au recurs la o „soluţie incorectă”, ştiind că nu au voie cu mobilul.

„Trauma episodului indecent poate să existe la aceste eleve, însă aceasta nu explică faptul că ele au filmat şi apoi au şi făcut publice imaginile filmate. Elevele ar fi putut alege, spre exemplu, calea discuţiei cu diriginta, cu echipa de conducere a liceului, cu reprezentantul elevilor sau chiar cu alte autorităţi. Este de menţionat că atât reprezentantul elevilor în Consiliul Clasei, cât şi reprezentantul elevilor în Consiliul de Administraţie au propus sancţionarea elevelor”, mai reiese din comunicatul instituţiei.

Oficialii din Educaţie menţionează că structurile de conducere din liceu au respectat procedura, sancţionarea elevelor fiind votată succesiv de către Consiliul Clasei, Consiliul Profesoral şi apoi de Consiliul de Administraţie al liceului.

În acest context, se readuce în discuţie montarea camerelor de supraveghere în interiorul sălilor de clasă, însă Valentin Popa, ministrul Educaţiei, consideră că, „asupra acestui subiect, nu trebuie luată o decizie de la „centru”. Aşadar, toate cadrele didactice, împreună cu părinţii şi elevii, sunt invitate să analizeze dacă este oportună introducerea camerelor de supraveghere şi în sălile de curs (pe lângă cele deja prezente pe holuri şi în curţile interioare)”.

Ministrul Educaţiei s-a întâlnit în cursul serii de vineri, 2 februarie, cu echipa de conducere a Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu şi cu cea a Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copşa Mică pentru a discuta cazul profesorului de religie filmat în timpul unor ipostaze indecente.

 

Şi totuşi, vă punem şi DVS următoarea întrebare:

Meritau sau nu să fie sancţionate elevele care l-au filmat pe profesorul de religie în timp ce se masturba la oră?

Abonează-te acum Online!
 1. cititorul a spus: 08 februarie 2018, ora 11:14

  Stefan cel mic, spune mare adevar, FELICITARI !!!!

 2. dani a spus: 08 februarie 2018, ora 04:58

  Nu mai inteleg nimic , ce se intampla in Romanica , in urma articolului reiese ca cele doua eleve sant mai vinovate decat …nu stiu cum sa-l numesc…..bolnav mintal , at trebui ministerul invatamantului sa-i despagubeasca pe copiii aia pt ca au trebuit sa asiste la asa ceva , singura durere a ministerului e ca s-a facut publica reprezentatia angajatului lor

 3. IOANA a spus: 07 februarie 2018, ora 19:47

  PEDOFILI CRESTINI…..BRAVO …..MAI RAU SA NU FIE…….

 4. ALEX al V-lea a spus: 06 februarie 2018, ora 17:25

  In astfel de cazuri ar trebui sa fie exclusa sanctionarea. Probarea unor astfel de deviatii este foarte dificila, dovada stau cele cateva cazuri de pedofilie sau pornografie, care au iesit la iveala in presa, cand ani la randul acestia si-au facut mendrele cum au vrut. Daca nu s-ar fi confirmat era altceva. Sunt multe carente si la cadrele din invatamant, cel mai trist este ca in sistem este foarte greu sa intri fara pile, pentru ca ti se aplica riguros legea.

 5. Stefan cel mic a spus: 05 februarie 2018, ora 20:02

  Cei care condamnä aceste eleve sänt ori pedofili ori bolnavi mental.
  Unde am ajuns in Romänia, un dascäl se masturbeazä in mijlocul clasei.
  Aceasta demonstreazä cit de infect este a acest dascäl si pe deasupra predä religie. Acest om ar trebui castrat si nici mäcar in apropierea unei scoli nu ar avea voie sä se apropie.
  Eu personal am sä sesizez Vaticanul despre aceastä faptä si chiar si alte foruri care sä analizeze comportarea acestui dascäl si sä analizeze dacä acest dascäl mai poate preda in vreo scoalä.

 6. ion a spus: 05 februarie 2018, ora 19:46

  Astora care au votat „DA” , va las numarul de telefon al DR Virgil Enatescu. Apelati cu incredere, va puteti vindeca. 0799 981 170

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.