17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Membri ai trupelor Pearl Jam, Mastodon şi The Kills îşi scot la licitaţie, în scop caritabil, lucrările de artă

Scris de Vasile Andreica, 25 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Alison Mosshart

Alison Mosshart

Jeff Ament de la Pearl Jam, Troy Sanders de la Mastodon şi Alison Mosshart de la The Kills se numără printre muzicienii care îşi vor scoate mai multe lucrări de artă la licitaţie, pentru a sprijini financiar un centru de învăţare pentru copii din Los Angeles.

Tony Kanal de la No Doubt, Troy Van Leeuwen de la Queens of the Stone Age, artistul Stephen Fairey şi tatuatoarea Kat Von D vor oferi, de asemenea, lucrări pentru licitaţia caritabilă care va avea loc pe 8 februarie, la Smile + Wonder, un centru de terapie fondat de artistul Tony Hajjar şi soţia lui, Nicole.

„Ştim cât de greu este să creşti un copil”, a spus Hijjar într-un comunicat, citat de Rolling Stone. „Şi dacă este vorba despre un copil care are nevoie de mai mult ajutor decât alţii ştim cât de dificil este şi asta. Smile + Wonder a fost creat pentru a ajuta copiii să îşi atingă potenţialul maxim”.

Supergrupul Gone Is Gone, format din Hajjar, Sanders şi Van Leeuwen, va susţine un recital la evenimentul din februarie.

Pentru licitaţie, Ament va dona lucrarea „Study of the Talking Head”, pastel, iar Mosshart va contribui cu pictura „What the Fuck Are You Thinking”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.