00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 02.00 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 03.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 04.00 Ne Cheamă Natura 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 10.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Realitatea şi provocările familiilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 15.30 Zone Folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (reluare) 23.30 Reportaj la Sâmbra Oilor 24.05.2019

Medicul de la Urgenţă, reclamat de un pensionar sătmărean

Scris de I. Z., 24 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Marţi dimineaţă s-a prezentat la sediul redacţiei Informaţia Zilei Gheorghe Gherasim, un cititor al ziarului nostru, pensionar în vârstă de 77 de ani, pentru a ne relata o situaţie neplăcută în care a fost pus duminică seara, în 21 aprilie 2019, când simţindu-se rău, a mers la Urgenţă. Redăm cele sesizate de cititorul nostru:

“Am 77 de ani şi am cotizat la sistemul de sănătate timp de 58 de ani, cât am muncit. Am ajuns să fiu tratat ca o cârpă. Deşi am probleme cardiace, am proteză mecanică, sunt în evidenţa Spitalului Judeţean Satu Mare, secţia Cardiologie, fiind operat pe cord la Institutul Inimii din Cluj, nu apelez la serviciile de urgenţă decât în cazul în care chiar simt că e nevoie. Am avut tensiunea mărită, peste 200, iar duminică seara, la 20.30, am intrat la Urgenţe. Am stat efectiv acolo până noaptea la ora 2, deşi nu mare lucru mi s-a făcut. Reclam atitudinea medicului de gardă, dr. Pop Alexandru, care nu doar că a avut un limbaj jignitor la adresa mea, m-a şi bruscat. Am fost întins pe pat, iar în timpul consultaţiei medicul îmi punea întrebări. I-am răspuns, m-a prins de barbă şi mi-a sucit efectiv capul, probabil iritat că vorbesc spre el. Avea mască şi o putea pune pe faţă, cum puteam să îi răspund fără să suflu spre dânsul? Am stat pe scaun la urgenţe ore în şir şi la un moment dat am întrebat dacă mai trebuie să stau. La per tu mi-a spus medicul să trec la loc şi să aştept cardiologul. Nu mai spun că am primit o fişă de consultaţii din care nu am reuşit să descifrez nimic, mai mult de atât, cred că mi-a dat copia xerox că nu se nici vedea ce scrie pe ea. A doua zi am fost nevoit să caut medicul cardiolog ce îmi recomandase la urgenţă un anumit tratament şi să îl rog să îmi scrie cu pixul pe fişa de la Urgenţe ce medicamente trebuie să iau. M-am simţit umilit şi nu mi se pare normal să fiu astfel tratat. Sunt un om în vârstă, sunt un om îngrijit, medicul de la urgenţă nu ar trebui să ne pună în aceeaşi oală cu beţivii şi drogaţii care ajung pe-acolo frecvent”.

Abonează-te acum Online!
 1. maria a spus: 08 mai 2019, ora 09:00

  Pacat ca sunt,,bagati,, intr o oala cu cei care intradevar isi iubesc meseria si respecta juramantul lui Hipocrat!!

 2. Pacient a spus: 26 aprilie 2019, ora 12:31

  Comportamentul OBIŞNUIT de la urgenţă!

 3. Stelian a spus: 26 aprilie 2019, ora 08:48

  Serviciile la urgenta in Satu Mare sunt un DEZASTRU ! Timp de asteptare de 4 – 16 ore. Cunosc caz concret cu 16 ore de asteptare in cazul unui prieten care este paralizat pe pat . La acestea se mai adauga incompetenta si dezinteresul medicilor .

 4. Ulpius a spus: 26 aprilie 2019, ora 07:02

  Ce pretentii sa avem la COCALARII de pe strada cand un medic se poarta asa ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.