20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Medicii nu mai sunt interesaţi de propria lor organizare în colegiu

Scris de Mihaela Ghiţă, 02 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Medicii dentisti nu sunt interesati sa-si aleaga conducerea

Medicii dentisti nu sunt interesati sa-si aleaga conducerea

Alegerile pentru Colegiul Medicilor Dentişti n-au fost validate. Un nou scrutin va avea loc în 5 decembrie

Medicii dentişti sătmăreni au participat miercuri la alegerile pentru noul consiliu al Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare, mandatul 2015 – 2019.

Şi în cazul lor s-a constatat prezenţa slabă la vot astfel că va fi necesar să revină  în turul doi al alegerilor ce va avea loc la data de 5 decembrie. Participarea la urne a fost sub 20%, respectiv circa 40 de medici din totalul celor 221 de cadre cu drept de vot. Reamintim că la scrutinul organizat timp de trei zile pentru Colegiul Medicilor din Satu Mare s-au prezentat la vot doar aproximativ 10% din cei 591 de medici din judeţ.

În turul doi realizarea cvorumului nu mai reprezintă o condiţie

Nefiind întrunit cvorumul necesar  validării şi anume, de două treimi, medicii vor fi nevoiţi să mai facă un drum la colegiu pentru a-şi alege noua structură de conducere, Consiliul Colegiului Medicilor şi pe membrii ce îi vor reprezenta în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor Dentişti din România. Este şi invitaţia lansată de Comisia Electorală, oarecum dezamăgită de interesul scăzut al colegilor de breaslă de a veni să pună ştampila pe buletinul de vot.

Mai multe citiţi în ediţia tipărită din data de 3 decembrie, disponibilă la chioşcurile de ziare, sau în format electronic (PDF).

Abonează-te acum Online!
  1. anton a spus: 04 decembrie 2015, ora 08:26

    De ce să nu mai creaţi un loc călduţ pentru un politruc sau pentru obeizadea de politruc ?

  2. cititorul a spus: 03 decembrie 2015, ora 11:55

    Se vede clar,medici dentisti din Satu Mare nu sunt interesati pentru alegerea noului,COLEGIU si a presedintelui.Oare dece???,este usor de ghicit,onorabili medici dentisti au crezut ca colegiul medicilor,presedintele,biroul executiv,au menirea sa le apere interesele lor atunci cand incalca legea prin multiplele fapte de MALPRAXIS.In Satu Mare,colegiul medicilor dentisti in frunte cu presedintele Dr.FLAVIU SIMU,pe prcursul mai multor mandate ,au dat dovada de corectitudine,omenie si cinste,fata de tratarea obiectiva a multiplelor planger,personal multumesc colegiului si presedintelui Dr.Simu pentru corectitudine si obiectivitate cum a rezolvat cazul de Malpraxis a dr. Slighi Nicolae,DUO-DENT,care a fost obligat sa restituie bani pentru lucrare care dupa 2 luni a cazut.Multumesc Dr.Simu.sa ne traiti,sunteti cu adevarat in slujba bolnavilor.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.