Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 02.10 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile . 03.10 Teatru 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 05.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cu ce programe vor fi aşteptaţi turişti la Carei în sezonul estival?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 09.45 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.35 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dumitru Pop,Eugen Kovacs,Doina Feher. Titlul emisiunii: A intrat preşedintele în campania electorală. (reluare) 13.00 Ştiri13.25Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Crstina Sălăgean.Titlul emisiunii: Cultura de Coacăze. 14.20 Teleshopping 14.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Clasic. 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Update: Casa de Asigurări de Sănătate este convinsă că toţi medicii vor semna contractele

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Georgeta Pop

Georgeta Pop

Update: Marţi, 9 ianuarie, Georgeta Pop – preşedinta Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Satu Mare a anunţat că 99% din medicii de familie şi-au depus dosarele în vederea încheierii contractelor.

132 de medici de familie din cei 180 din judeţ nu mai au contract cu Casa de Asigurări

Luni, 8 ianuarie, a fost prima zi din cele trei anunţate în care medicii de familie sătmăreni care nu au reuşit să semneze actele adiţionale cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Satu Mare au acordat pacienţilor consultaţii gratuite. Acelaşi regim de activitate este prevăzut şi pentru ziua de marţi, 9 ianuarie, şi respectiv 10 ianuarie 2018, după care cabinetele au anunţat că vor trece într-o nouă etapă, şi anume pe regim tarifar.

Din datele prezentate de preşedintele Asociaţiei Medicilor de Familie Satu Mare, dr. Călin Bumbuluţ, la nivelul judeţului Satu Mare în reţeaua de asistenţă medicală primară sunt 147 de furnizori cu 180 de medici de familie, din care 132 nu mai au contract.
„Conform deciziei Adunării Generale a Asociaţiei Medicilor de Familie Satu Mare, începând cu data de 8 ianuarie medicii de familie vor deschide cabinetele pentru consultaţii şi tratamente în regim exclusiv privat.

Timp de trei zile, de luni până miercuri inclusiv, vor consulta gratuit, pentru ca de joi să fie taxate consultaţiile conform tarifelor proprii fiecărui cabinet”, precizează dr. Călin Bumbuluţ, în urma deciziei Adunării Generale a AMF Satu Mare, într-o notă de informare publicată inclusiv pe pagina de Facebook.

Centrele de permanenţă sunt închise

Şi centrele de permanenţă sunt închise atâta timp cât nu există contracte.
În situaţia dată, una fără precedent, adresabilitatea către Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare este în continuă creştere. Specialiştii spun că o creştere de 20% reprezintă doar începutul şi se aşteaptă să fie tot mai mare, în special pe timpul nopţii. Centrele de Permanenţă îşi vor putea relua activitatea cel mai devreme în 16 ianuarie sau 20 ianuarie.

Amănunte puteţi citi în exclusivitate în ediţia tipărită din 9 şi 10 ianuarie 2018.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 11 ianuarie 2018, ora 14:04

    Ingrasati-le pe Bucuresteni ca acolo sunt banii dumneavoastra !. Ei beneficiaza de tot ceea ce voi nu beneficiati !!!. Autonomia este o necesitate si nu un moft….

  2. parearea mea a spus: 09 ianuarie 2018, ora 11:42

    Ca pacienti ne intereseaza cand se vor da retete compensate (asa cat sunt de compensate!!!!), nu ce fac medicii.

  3. ciprian a spus: 09 ianuarie 2018, ora 10:11

    Puneti lacat…nu ne mai chinuiti

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.