Medicii Cristian Rusu si Bogdan Feciche si-au deschis un cabinet de Urologie pe strada Retezatului

Scris de Stela Cădar, 02 mai 2011 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Dr. Cristian Rusu - medic primar urolog in cabinetul de pe str. Retezatului

Dr. Cristian Rusu - medic primar urolog in cabinetul de pe str. Retezatului

De luni, 2 mai, dr. Cristian Rusu – medic primar urolog si dr. Bogdan Feciche – medic specialist urolog va asteapta la cabinetul de Urologie de pe strada Retezatului nr. 23 din municipiul Satu Mare (fostele cabinete Mondiala).

Amenajat la nivelul anului 2011, spatiul noului cabinet este mai calduros, mai luminos si le ofera posibilitatea celor doi medici sa-si desfasoare activitatea in conditii mai bune si in acest fel sa poata raspunde numarului din ce in ce mai mare de urgente urologice.

Luni, miercuri si joi de la 14 si 30 de minute la 17 si 30 de minute, pacientii sunt consultati de dr. Cristian Rusu – medic primar urolog, iar marti si vineri (14,30 – 17,30) de dr. Bogdan Feciche – medic specialist urolog.    Programari se pot face la telefon 0754.340.358.

Afectiunile neoplazice din sfera aparatului urinar si genital masculin sunt in crestere, ne spune dr. Cristian Rusu. Din pacate, de multe ori pacientii se prezinta la medic foarte tarziu. Imbucurator este insa faptul ca usor, usor apar pacienti care vin pentru o consultatie fara sa acuze dureri.

De mentionat este faptul ca la cabinetul din strada Retezatului se fac doar consultatii, tratamentul si interventiile chirurgicale se efectueaza la sectia Urologie a Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.
Satmarenii sunt sfatuiti sa se prezinte din timp la medic.

Absolvent al Facultatii de Medicina – specialitatea medicina generala – din cadrul Universitatii de Medicina si Familie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca, isi face rezidentiatul in Urologie la Universitatea de Medicina si Familie “Carol Davila” Bucuresti – Institutul Clinic Fundeni, Centrul de Chirurgie Urologica, Dializa si Transplant Renal Fundeni, dr. Cristian Rusu a urmat o serie de cursuri postuniversitare. Este medic primar urolog, iar din 29 mai 2006 detine si functia de director medical al Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.

Dr. Bogdan Feciche este absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Familie “Iuliu Hatieganu” Cluj Napoca. Si-a facut rezidentiatul in urologie la aceeasi universitate. Profesionist de exceptie, extrem de modest, dr. Bogdan Feciche a decis sa revina la Satu Mare. Din 1 ianuarie 2011 este medic specialist urolog la Sectia de Urologie a Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare.

Impreuna, cei doi inimosi medici fac o echipa de exceptie, efectunand interventii chirurgicale de o complexitate deosebita.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.