Meciul FCSB – CFR Cluj se va juca la Buzău

Iată că o echipă precum FCSB nu are voie să joace pe noua arenă Ghencea. Noul stadion se pare că a fost construit doar pentru a aduce şi mai mari datorii statului. S-au făcut multe demersuri, dar fără succes, iar în cele din urmă, meciul dintre FCSB şi CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1, se va juca pe stadionul din Buzău. Anunţul a fost făcut de oficialul FCSB-ului, Mihai Stoica.

“Eforturile tuturor celor care ne-au alungat din nou, probabil zâmbind, din Bucureşti au fost încununate de succes. Prin urmare, meciul în care sperăm să jucăm pentru titlu se va disputa la Buzău, acolo unde mereu am fost primiţi cu braţele deschise. Ce nu înţeleg factorii ăştia de decizie este faptul că românii empatizează enorm cu cei nedreptăţiţi. Ei vor pierde la alegeri, noi vom câştiga suporteri.

P.S. Până atunci trebuie să căştigăm sâmbătă la despărţirea temporară de stadionul unde 55.000 locuri ar fi fost insuficiente pentru stelişti. În anumite condiţii”, a scris Mihai Stoica în mediul online.

Abonează-te acum Online!
  1. Nicu a spus: 13 mai 2022, ora 10:03

    Rusine conducerii Armatei Romane, care nu are bani de hrana si combustibil pt militari , dar isi permite sa cheltuiasca banii publici pe o echipa care nu va promova niciodata.

  2. Dac Bulibas a spus: 12 mai 2022, ora 12:19

    Chiar si noul stadion Dimano ce urmeaza sa fie construit tot la Bucuresti va aduce datorii si mai mari Coloniei pe care o vom plati si noi ardelenii!!!. ( In Ardeal doar Ungaria ne mai construieste baze sportive si stadioane dar si astea doar in Tinutul Secuiesc dupa cum se pare ).
    In ceea ce priveste meciul FCSB- CFR Cluj de la Buzau , Stadionul nu pare a fi cu noroc pt. FCSB . Reamintesc : In Noiembrie 2007 , „…Surpriza mare la Buzau! Gloria a egalat in ultimul minut pe Steaua ( FCSB ), intr-un meci considerat prietenesc. Dupa ce militarii au deschis scorul prin Dica, iar meciul se indrepta spre un 0-1, in ultimul minut Gloria a dat lovitura de gratie, prin Bunica – sut perfect din lovitura libera. Scorul final, 1-1, reduce sansele Stelei de a se apropia de liderul CFR Cluj….”.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517