Meci restanţă în Liga Naţională de baschet feminin | Informaţia Zilei

Meci restanţă în Liga Naţională de baschet feminin

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

CSM Satu Mare – CSM Târgovişte, de la ora 15:30

CSM Satu Mare şi CSM Târgovişte şi-au dat întâlnire vineri într-un meci restanţă din cadrul etapei a 4-a a Ligii Naţionale de baschet feminin. Meciul trebuia să se dispute în urmă cu câteva săptămâni, dar s-a amânat pentru că în lotul clubului sătmărean erau multe probleme de sănătate. Nu vom mai relua povestea.

„Le mulţumim celor de la Târgovişte că atunci ne-au înţeles situaţia dificilă prin care am trecut la sfârşitul lunii ianuarie şi au acceptat reprogramarea. Poate că la alte echipe n-am fi găsit înţelegere şi ar fi venit să câştige la Satu Mare profitând evident de necazurile noastre. Ei ne-au cerut în schimbul reprogramării ca pe 14 februarie să jucăm la o oră care să le permită să ajungă la aeroport pentru cursa de seară de la Satu Mare. Aşa am ales să jucăm la ora 15:30”, este mesajul de motivare al clubului sătmărean prvind ora de start, care nu va fi 18:00, cum se obişnuieşte, ci de la 15:30.

Va fi prima întâlnire dintre cele două echipe în actualul sezon. CSM Satu Mare porneşte favorită şi nu mai are voie să se împiedice dacă vrea neapărat să ocupe locul 2 la finalul fazei a doua din campionat. Tot lotul este în regulă, mai puţin americanca Brittany Denson, încă în recuperare. Mauro Procaccini se va putea baza pe: Bernice Mosby, Anisia Croitoru, Lauren Ervin, Andreea Huţanu, Anamaria Kadar, Maja Miljkovic, Andrea Olah, Alina Podar, Adina Pop, Carla Popescu, Adina Stoiedin, Renata Szmutku.

În lotul clubului din Târgovişte se află jucătoarele: Laura Brebene, Alina Chivu, Nicoleta Ghiţă, Grbriela Irimia, Diana Moraru, Ilinca Păun, Evelina Petrof, Alexandra Auier, Ancuţa Stoenescu, Maria Tănase, Gabriela Toma. Antrenor: Cătălin Tănase.

Aşadar meciul va primi startul la ora 15:30 şi va fi arbitrat Bogdan Podar, Tudor Crişan, Ianca Szoks. Comisar: Viorel Constantinescu.

CLASAMENT Grupa A
1.Sepsi 9/0 18
2.FCC Baschet Arad 6/4 16
3.CSM Satu Mare 6/2 14
4.CSM Târgovişte 3/6 12
5.Olimpia Braşov 2/8 12
6.CSU Cluj-Napoca 2/8 12

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517