00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Maşinile nefuncţionale aflate pe spaţiul public ar trebui îndepărtate

Scris de Ioan Aniţaş, 13 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Adesea primim la redacţie semnale de la cititori cu privire la amenzile care li se aplică fie pentru depăşirea timpului de staţionare, fie pentru lipsa tichetului de parcare.

Zilele trecute, un cititor din comuna Halmeu ne spunea: „Eu am impresia că sunt ţinta agenţilor celor care circulă pe diversele străzi ale reşedinţei de judeţ pentru a verifica cine are sau nu are tichet de parcare. Cu ceva timp în urmă am primt acasă o scrisoare prin care sunt întrebat cine a fost la volanul maşinii mele într-una din zilele anului 2016. Este strigător la cer faptul că sunt contactat la trei ani după comiterea unei contravenţii, dacă ea se confirmă cu probe. Chiar nu am cum să-mi amintesc acest amănunt. Autoturismul este condus de mai mulţi membri ai familiei. Este ciudat că pe mine m-au găsit să mă întrebe, în vreme ce în Centrul Noul al municipiului Satu Mare, sunt mai multe autoturisme care par abandonate. De luni de zile, poate chiar de ani de zile, asemenea maşini stau nemişcate, în vreme ce altele nu au unde să parcheze, iar apoi sunt supuse unei terori psihologice. Cred că pentru a ne face şi nouă loc în anumite parcări, cei care caută contravenienţii, ar fi bine să se ocupe de persoanele care uită luni de zile de faptul că au maşină, dar scapă fără amenzi. Oare chiar există la nivelul reşedinţei de judeţ dorinţa de a reglementa această situaţie? Dacă da, primul pas cred că ar trebui făcut în sensul eliberării acelor locuri de parcare ocupate probabil de autoturisme nefuncţionale. Chiar nu aş crede că este vorba despre maşini abandonate”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.