08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Maşinile firmei de salubritate lasă mizerie în urma lor

Un locuitor de pe strada Dâmboviţa ne-a scris pe adresa de e-mail a redacţiei fiind dezamăgit de firma de salubritate din municipiul Satu Mare. Acesta susţine că după trecerea echipajelor de colectare a gunoiului menajer rezultă grămezi de gunoaie şi lichide contaminate care se scurg din maşinile utilizate.

”Menţionez că nu sunt resturi căzute din pubelele locatarilor ca urmare a golirii defectuoase ci sunt gunoaie scurse din containerul ruginit şi găurit al maşinii de colectare. Dâra continuă de lichid pestilenţial precum şi grămezile de gunoaie se întind pe tot traseul maşinii de colectare, pe toate străzile din zonă: Dâmboviţa, Muncitorilor, Mihnea Vodă, Basarabia, etc. Acest lucru se întâmplă în fiecare zi de joi, când se colectează gunoiul în acest cartier, fără excepţie, dar aşa dezastru nu a fost niciodată cum s-a întâmplat ieri, 18 iulie 2019. Acest mod defectuos şi neprofesionist de colectare a gunoiului, pe lângă faptul că creează un disconfort vizual, miros insuportabil şi senzaţie de greaţă, reprezintă un pericol public pentru sănătatea populaţiei, în special a copiilor care se joacă pe stradă. Prin acest demers public, solicit tuturor instituţiilor responsabile să întreprindă toate demersurile necesare pentru obligarea firmei de insalubritate Florisal SA să procedeze de urgenţă la curăţirea, dezinfectarea şi spălarea străzilor afectate precum şi la scoaterea din funcţiune a utilajelor neconforme”, ne-a scris Radu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 22 iulie 2019, ora 10:42

    Daca nu ar lasa mizerie in urma lor nu ar sti nimeni ca au circulat pe acolo. Masinile de (in)salubritate sunt ca si Conducatorii Orasului, oglinda lui Kereskenyi Gabor si Maskulik Csaba !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.