20.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Recital de pian 05.00 Cultură - File din istoria cenaclului Afirmarea. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextual globalizării. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ansamblul Transilvania. 10.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Capcanele mentale. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Cultură cu Ioana Vladimirescu, invitati: Formaţia Nostalgia din Carei. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Maşinile firmei de salubritate lasă mizerie în urma lor

Un locuitor de pe strada Dâmboviţa ne-a scris pe adresa de e-mail a redacţiei fiind dezamăgit de firma de salubritate din municipiul Satu Mare. Acesta susţine că după trecerea echipajelor de colectare a gunoiului menajer rezultă grămezi de gunoaie şi lichide contaminate care se scurg din maşinile utilizate.

”Menţionez că nu sunt resturi căzute din pubelele locatarilor ca urmare a golirii defectuoase ci sunt gunoaie scurse din containerul ruginit şi găurit al maşinii de colectare. Dâra continuă de lichid pestilenţial precum şi grămezile de gunoaie se întind pe tot traseul maşinii de colectare, pe toate străzile din zonă: Dâmboviţa, Muncitorilor, Mihnea Vodă, Basarabia, etc. Acest lucru se întâmplă în fiecare zi de joi, când se colectează gunoiul în acest cartier, fără excepţie, dar aşa dezastru nu a fost niciodată cum s-a întâmplat ieri, 18 iulie 2019. Acest mod defectuos şi neprofesionist de colectare a gunoiului, pe lângă faptul că creează un disconfort vizual, miros insuportabil şi senzaţie de greaţă, reprezintă un pericol public pentru sănătatea populaţiei, în special a copiilor care se joacă pe stradă. Prin acest demers public, solicit tuturor instituţiilor responsabile să întreprindă toate demersurile necesare pentru obligarea firmei de insalubritate Florisal SA să procedeze de urgenţă la curăţirea, dezinfectarea şi spălarea străzilor afectate precum şi la scoaterea din funcţiune a utilajelor neconforme”, ne-a scris Radu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 22 iulie 2019, ora 10:42

    Daca nu ar lasa mizerie in urma lor nu ar sti nimeni ca au circulat pe acolo. Masinile de (in)salubritate sunt ca si Conducatorii Orasului, oglinda lui Kereskenyi Gabor si Maskulik Csaba !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.