Maşini defecte depistate în trafic la Ciuperceni

Poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Satu Mare , împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român au desfăşurat la data de 29 aprilie a.c., pe DN19/E81, pe raza localităţii Ciuperceni, o acţiune de control în trafic, având ca scop reducerea cauzelor generatoare de accidente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.

Echipele de control au verificat buna funcţionare a autoturismelor din punct de vedere tehnic, concordanţa datelor înscrise în certificatul de înmatriculare cu caracteristicile tehnice, precum şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării obligatorii.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.220 de lei.

Totodată, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare, pentru emisie de noxe peste limita legală admisă, anvelope de alte dimensiuni sau caracteristici, şi folii neomologate aplicate pe geamurile laterale ale autoturismelor.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517