27.06.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ştefan Ressler, Adrian Farcău, Mircea Ciocan . Titlul emisiunii: Legea pensiilor, adoptată după discuţii aprinse. (reluare) 01.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 02.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 03.20 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 04.30 Concert de jazz la Satu Mare 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor a primit votul final în Camera Deputaţilor.(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cristian Chindriş. Titlul emisiuni: Rolul bisericii în comunitatea rurală. 10.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ştefan Ressler, Adrian Farcău, Mircea Ciocan . Titlul emisiunii: Legea pensiilor, adoptată după discuţii aprinse. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cîmpan Eleonora. Titlul emisiunii: Meritrocraţia în sănătate. 14.10 Teleshopping 14.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Carmen Şerdan, Sergiu Berindei. 15.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 16.10 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 17.00 Iată omul, cu Gabriel Ghişan 17.40 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria.

Maşină vandalizată vineri seara pe o stradă din Satu Mare

Scris de Ioana Vladimirescu, 04 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri seara, sătmăreanca Mariana Chiş a avut parte de un eveniment cât se poate de neplăcut. La ora 20 a parcat pe strada Andrei Mureşanu din municipiu şi după 20 de minute, cât a lipsit de lângă maşină, şi-a găsit automobilul vandalizat.

“Nu am păţit în viaţa mea aşa ceva. Vreau să trag un semnal de alarmă, să nu păţească şi alţii ca mine. Am parcat regulamentar, nu am blocat vreo cale de acces, nu am blocat intrarea în curtea vreunei case, ci am lăsat-o frumos parcată, ca alţii, pe strada Andrei Mureşanu.
Am intrat în salonul de cosmetică şi nu am stat mai mult de 20 de minute. La ieşire am găsit-o vandalizată, cu ambele oglinzi rupte, distruse, uşa şi geamul de la şofer lovite cu un obiect contondent, cel mai probabil folosit de autor sau autori şi la spargerea oglinzilor. Au dat cu sete în maşină şi la o oră la care e încă lumină afară. Am anunţat poliţia, în zonă nu sunt camere de filmat şi e interesant că nimeni nu a auzit nimic, ori să spargi aşa o maşină faci ceva zgomot. Tot ciudat îmi pare că e o stradă destul de circulată şi totuşi nimeni nu a observat nimic”, ne-a spus Mariana Chiş.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.