00.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Dragoş. Titlul emisiunii: Stadiul deconturilor pentru anul 2017 la scadenţă.(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Culcean, Dumitru Pop, Valeriu Bancea. Titlul emisiunii: Proteste în parlamentul României. (reluare) 02.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 04.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.50 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zaltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Dragoş. Titlul emisiunii: Stadiul deconturilor pentru anul 2017 la scadenţă.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.15 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 09.40 La psiholog, Ioana Vladimirescu, invitat: Călin Secan. Titlul emisiuni: Vacanţa de vară bucuria copiiilor. 10.10 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Cina a fost Sfântul Ioan Botezătorul? 11.10 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Călin Culcean, Dumitru Pop, Valeriu Bancea. Titlul emisiunii: Proteste în parlamentul României. (reluare) 13.00 Ştiri 13.20 Info Studio cu Laczko Eva, invitaţi: Lochli Tunde, Kegyes David.Titlul emisiunii: Mosolyhaz – az orom oazisa (Casa Zânelor – oază de bucurii). 14.15 Teleshopping 14.30 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 15.05 Cultură, Concurs Samus Guit Art – Poesis,ediţia VIII 10.10 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 16.50 Panoramic sportiv, cu Blejan Ionuţ, invitaţi: Sebastian Coţ, Marian Halas. Titlul emisiunii: Satu Mare găzduieşte în premieră campionatul naţional de judo U13. 17.20 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitaţi:Nicolae Mureşan. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 22.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 23.30 Ştiri

Update: Maşină de poliţie, implicată într-un accident la Botiz

Scris de Stela Cădar, 21 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Masina politie accident

Masina politie accident

Update: 22.11.2017, ora: 12:00 Ce spune Poliţia Rutieră

„Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi la data de 21 noiembrie a.c., la ora 15.34, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 19, în afara localităţii Satu Mare, în care a fost implicată o autospecială aparţinând Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că, un conducător auto, de 30 de ani, din Satu Mare, pe fondul nerespectării semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care a oprit în afara părţii carosabile, întrucât acesta a sesizat autospeciala aflată în misiune. Pentru a evita coliziunea, maşina de poliţie a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 67 de ani, din Sighetu Marmaţiei, care de asemenea staţiona pe marginea părţii carosabile, în vederea acordării priorităţii de trecere autospecialei aflate în misiune.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a poliţistului, de 44 de ani, din Satu Mare aflat pe locul din dreapta a autospecialei. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.” se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.

Marţi, 21 noiembrie, în jurul orei 16 şi 30 de minute, pe DN 19, în apropiere de Botiz, a fost înregistrat un accident de circulaţie în care a fost implicat un autoturism al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare. Unul dintre poliţiştii aflaţi în autoturismul poliţiei acuză dureri la picior şi la şold. Maşina poliţiei a fost avariată în proporţie de 50%.

Poliţişti sătmăreni efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis accidentul. Din primele informaţii rezultă că autoturismul Poliţie se îndrepta dinspre Satu Mare spre Botiz, fiind în misiune, şi avea semnalele luminoase şi acustice pornite. La un moment dat s-a angajat în depăşirea unui autoturism. Maşina care venea din sens opus a tras pe marginea drumului însă autoturismul care venea din spate a intrat în depăşire şi s-a tamponat cu maşina poliţiei.

În urma impactului, poliţistul care stătea pe scaunul din dreapta faţă acuză dureri la picior şi la şold. Cel de la volan susţine că n-a păţit nimic. Cu toate acestea ambii poliţişti au fost transportaţi la unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului Judeţean Satu Mare. Starea lor este stabilă. Cei doi poliţişti, dar şi celălalt conducător auto au fost testaţi cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ în toate cele trei cazuri.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 23 noiembrie 2017, ora 09:48

  Ce misiune aveau acestia,…, urmareau pe cineva ? sau se grabeau la sufrageria cuiva la masa de dupa taiatul porcului sau se grabeau la femei. Sunt multe exemple cand puletistii foloseau in mod abuziv semnalele luminoase si acustice numai cu scopul de a ajunge mai repede undeva. Ei sunt mai presus de lege….De la soferi ei cer prin lege preventie ( conducere preventiva…) pe cand ei nu sunt preventivi deloc !!!.

 2. Ionel Satmareanu' a spus: 23 noiembrie 2017, ora 09:00

  Stimabililor, nu sunt politist dar legea, dura, trebuie respectata. Deci, ce sofer e acela care nu face loc sa treaca politaii cand au o urgenta si semnalele activate ? Eu m-am invatat minte cand fugeam cu 120 la ora in afara unei localitati „urmarit” de masina Salvarii…cand cel din dreapta mea mi-a spus ca poate un om moare ca tu nu faci loc … m-am lecuit si ma opresc mai ales cand vad Salvarea in misiune…

 3. Eu a spus: 22 noiembrie 2017, ora 17:22

  Cei doi politisti au fost testati cu etilotestul? De ce ? Unul il conducea pe celalalt si celalalt conducea masina? A! Poate celalalt facea tinu ninu ninu! Inteleg ca l-au testat si pe soferul vinovat, dar nu inteleg de ce nu l-au testat pe cel din a rreia masina implicata in accident. Aceea care stationa! Oricum e ciudat cum masina politiei a intrat frontal in masina oprita, dar nu are urme pe dreapta unde putea fi lovita de cel care a intrat in depasire. Sau?

 4. Tati a spus: 22 noiembrie 2017, ora 08:54

  Să plătească amendă, să li se suspende permisele şi să repare maşina.
  Noi oamenii de rând asta păţim.!!!!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.