Maşină de poliţie implicată într-un accident în Satu Mare

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare anunţă că în cursul zilei de luni, 9 mai 2022, o autospecială de poliţie a fost implicată intr-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, aflat la volanul unei autospeciale, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, care circula în aceeaşi direcţie de mers, pe Bulevardul Octavian Goga, fiind condus de o femeie, de 33 de ani, din Satu Mare.

Autoturismul condus de femeie, ar fi fost proiectat într-un vehicul, la volanul căruia se afla un bărbat, de 59 de ani, din Satu Mare.

În urma impactului nu a fost rănită nici o persoană, rezultând doar pagube materiale, prin avarierea celor trei autoturisme.

Toţi conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Conducătorul autospecialei a fost sancţionat contravenţional, conform OUG 195/2002.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517