Maşină de 55.000 lei, căutată în Franţa, descoperită la Petea | Informaţia Zilei

Maşină de 55.000 lei, căutată în Franţa, descoperită la Petea

Scris de Matei Larisa, 10 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca Kia Sportage, căutat de autorităţile din Franţa, a cărui valoare se ridică la peste 55.000 lei.

Joi, 09 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul român N.B., în vârstă de 40 de ani, din judeţul Satu Mare.

Acesta conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un microbuz  cu care tracta o remorcă tip platformă. Şoferul transport ape platformă un autoturism marca Kia Sportage, pe care erau aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice Franţei.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că autoturismul transportat pe remorcă era semnalat ca fiind „bun căutat pentru folosire ca probe în cadrul procedurilor penale”, alertă introdusă de autorităţile din Franţa, în 7 ianuarie 2020.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 55.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Abonează-te acum Online!
  1. patriot a spus: 11 ianuarie 2020, ora 08:13

    Ca romanul nu-i niciunul!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517