Maşină burduşită cu ţigări de contrabandă, depistată de poliţişti | Informaţia Zilei

Maşină burduşită cu ţigări de contrabandă, depistată de poliţişti

Peste 20.000 de fire ţigarete au fost confiscate de poliţişti, luni, 6 mai, în urma efectuării unui control în trafic, pe raza municipiului Satu Mare.

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au oprit luni pe raza municipiului Satu Mare un autovehicul condus de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Odoreu.

În urma efectuării controlului, în autoturism au fost descoperite 1020 pachete de ţigarete de provenienţă ucraineană ascunse în diferite locuri în maşină, inclusiv în roata de rezervă, astfel că atât ţigările găsite cât şi autoturismul au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării.

În cauză s-a înregistrat dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinere, producere, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşiri acesteia.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345