Marţi, la "Audienţe în direct", se vorbeşte despre nefinalizarea unor examene de absolvire a cursurilor Direcţiei Agricole | Informaţia Zilei

Marţi, la “Audienţe în direct”, se vorbeşte despre nefinalizarea unor examene de absolvire a cursurilor Direcţiei Agricole

Scris de Ioan Aniţaş, 05 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Consecvent scopurilor propuse de a intra în direct cu telespectatorii care au anumite nedumeriri cu privire la tematica propusă a fi dezvoltată cu invitaţii în platoul de televiziune, marţi, 5 noiembrie, începând cu ora 18, în cadrul emisiunii „Audienţe în direct”, difuzată pe postul de televiziune Informaţia TV, o să poată dialoga cu inginerii Ioan Pop şi Ştefan Fodor, doi dintre evaluatori, pe seama nefinalizării unor examene de absolvire a cursurilor organizate prin Direcţia Agricolă Judeţeană Satu Mare.

Pentru a evita acuzele de subiectivism, şi pe această cale relansăm domnului dr. ing. Ioan Cioltean, director al Direcţiei Agricole Judeţene Satu Mare, invitaţia publică de a participa la această emisiune alături de cei doi invitaţi.

Nutrim speranţa că în această formulă se vor lămuri o serie de aspecte care par irezolvabile în accepţiunea unora.

Pe parcursul emisiunii aşteptăm telefoanele absolvenţilor care din varii motive n-au susţinut examenul de absolvire a cursurilor urmate, la numărul 0261/767302.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517