Marş pentru viaţă la Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 25 martie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sâmbătă, 25 martie, de la ora 15.00 şi la Satu Mare, la fel ca în zeci de oraşe din ţară a avut loc un “marş pentru viaţă”.

Punctul de plecare a fost platoul din faţa Muzeului Judeţean de Istorie.  Au participat peste 100 de persoane, în ciuda ploii şi a vremii urâte.

Din această locaţie s-a plecat urmând traseul B-dul I.C. Brătianu, P-ţa Libertăţii (Parc central) până în faţa Casei de Cultură. Aici, la fel ca la început, au fost susţinute câteva alocuţiuni din partea organizatorilor, Asociaţia Pro Vita şi Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului, de către presedintele AMD pr. Tiberiu Valean, pr. Protopop Ioan Socolan, dr. Roxana Varga, Ramona Socolan – dirijor, vicepresedinte AMD Marinela Panait.

 

Marşul este dedicat preţuirii şi ocrotirii vieţii copiilor, încă din momentul concepţiei. Scopul acestuia este creşterea gradului de conştientizare a societăţii cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuţi şi la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăţi în perioada sarcinii, pentru ca ele să-şi poată naşte copiii cu încredere şi în siguranţă.

 

Abonează-te acum Online!
  1. durex a spus: 25 martie 2023, ora 21:48

    Vai si amar .

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517