26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Marius Dobă: Orice trofeu este foarte, foarte important

Scris de Ionuţ Blăjean, 06 martie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Andra Mandache a fost desemnată cea mai bună jucătoare

Sursă foto: Dan Potor

Sursă foto: Dan Potor

După câştigarea în premieră a Ligii Europei Centrale (CEWL), Andra Mandache (foto – stânga) a fost desemnată cea mai bună jucătoare de la Final 4 Braşov. Dacă în meciul cu Pharmaserv Marburg a contribuit cu 10 puncte şi 6 recuperări, jucătoarea de la CSM Satu Mare a totalizat la Braşov 26 de puncte.

Imediat după finala de duminică, căpitanul CSM-ului a declarat la conferinţa de presă că se aştepta să fie un meci greu.

“Ne aşteptam să fie un meci destul de greu. Ne-am mai întâlnit de două ori cu ele în grupe. Trebuie să spun că ele au jucat din ce în ce mai bine, cel puţin de la cum ştiam noi că joacă. S-a văzut şi astăzi că a fost un meci foarte combătut până la sfârşit. Noi le-am fi vrut pe toate 3 trofeele. E primul nostru trofeu, am ajuns unul dintre obiectivele noastre. Evident suntem foarte fericite şi bucuroase. Începem drumul spre următorul trofeu. Mulţumesc foarte mult, nu mă aşteptam (n.r. – să fie declarată cea mai bună jucătoare a turneului). Eu sunt foarte conştientă că sunt un tip de jucătoare care fără echipă nu poate să se exprime în treren. În primul şi-n primul rând, dacă trebuie să mulţumesc cuiva, trebuie să mulţumesc echipei”, a spus Andra Mandache, citată de totalbaschet.ro.

Bucuria a fost mare în rândul întregii echipe. “Mă bucur că am reuşit să câştigăm acest trofeu. A fost greu şi, mai ales, pentru faptul că am avut şi weekendul trecut Final 8-ul în Cupa României. Ne-a fost greu. Astăzi am jucat cu multe dintre jucătoare accidentate, n-au fost apte 100%. Au strâns din dinţi şi au înţeles că trebuie să câştigăm această cupă. Pentru treaba asta le felicit şi nu o dată, de trei ori, că merită. Au înţeles, s-au motivat şi s-a văzut cât de mult contează şi această cupă şi şi-au dorit-o. Orice trofeu este foarte, foarte important, că de asta participi. Atât timp cât ne-am înscris în această competiţie, am plecat la drumul ăsta cu gândul să şi câştigăm”, a declarat Marius Dobă.

Antrenorul CSM-ului s-a plâns şi pentru că echipa are de parcurs mulţi kilometri în această perioadă.

“Este greu de gestionat pentru faptul că sunt, au fost şi vor fi multe meciuri în această lună, cel puţin pentru noi, echipa din Satu Mare. Cel mai greu pentru noi va fi drumul. Am fost weekendul trecut la Sfântu Gheorghe, ne-am întors înapoi, am stat 3 zile acasă, acum ne întoarcem înapoi, stăm 2 zile. Venim iarăşi la turneu la Braşov, mergem la Satu Mare şi ne întoarcem la Alexandria. Deci am făcut record de kilometri. E greu, trebuie să ştim să gestionăm şi această oboseală, dar să sperăm că vom trece cu bine”, a mai spus Dobă, conform sursei citate mai sus.

CSM Satu Mare nu are timp de odihnă pentru că în 9 şi 10 martie va juca la primul turneu 1-5 din faza a doua LNBF. La Braşov, fetele noastre vor întâlni Universitatea Cluj şi Olimpia Braşov.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.