Marcel Ciolacu dă asigurări că nu se vor majora impozitele

Scris de Mihai Sălceanu, 19 mai 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că „niciodată” în situaţii de criză nu se majorează impozitele, prin urmare nici în România nu vor spori şi nici nu vor fi introduse altele noi.
„Niciodată în situaţii de criză nu se majorează impozitele, deci nu se vor majora nici în România şi nici nu vor fi introduse alte impozite”, a afirmat Ciolacu, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în perioada următoare vor fi introduse noi taxe.
El a adăugat că ministrul Finanţelor va prezenta, peste două săptămâni, o analiză care are drept scop „o optimizare fiscală”. „O optimizare fiscală înseamnă că laşi de undeva, unde s-a creat o discrepanţă, şi vii cu o anumită impozitare, dar reduci în altă parte. (…) La proprietăţi există (discrepanţe – n.r.) şi nu din analizele mele, ci din analizele auditurilor financiare. Haideţi să aşteptăm peste două săptămâni”, a menţionat acesta.
Întrebat dacă introducerea impozitului progresiv înseamnă că cei care au salarii mai mari vor fi taxaţi mai mult, Ciolacu a afirmat: „Eu vă pot explica după ce ministrul de Finanţe vine şi ne face o prezentare. Ce mă deranjează pe mine este că nu încercăm să intrăm într-o normalitate şi să înţelegem că aşa este normal – să vorbim în spaţiul public de aceste lucruri, nu în birouri, ascunşi”.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 21 mai 2022, ora 09:56

    Putyin este de vina,…. Ha,Ha.Ha…..

  2. y a spus: 20 mai 2022, ora 08:35

    Eu nu ştiu voi cum sunteţi dar eu am ceva „vechime” în bantustanul ăsta bananier. Aşa că sunt păţit că de multe ori când se spune ceva exact pe invers se întâmplă. Probabil şi acum se va da vina pe criză şi că trebuie să fim solidari şi să suportăm. Eventual să bem un ceai de tei. 100% textul respectiv este compus undeva doar se aşteaptă momentul. Între timp din ce s-a promis ca şi program de guvernare nu s-a realizat absolut nimic! Nici de-o parte (lberalii) dar nici de cealaltă (pesedeee). Asta nu observă nimeni? Şi să-mi explice cineva de ce nu e gata încă varianta de ocolire? Că iar s-a amânat termenul final. No asta suntem noi. Important este ca la alegerile de leste doi ani să fim iar fraieri şi să-i votăm!?!?
    Semnat un cetăţean al Absurdistanului românesc cu formă de guvernământ anarhie constituţională. Adică aplicăm doar ce ne convine şi când ne convine. Şi când nici aşa nu ţine scoatem repede un OUG!?!?!? Cam asta simte omul de rând pe capul căruia se sparg toate.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517