Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Simona Niste ‐ Prima Gym 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mihai Ghencean şi Cristinel Darie, titlul emisiunii: Merită sî îţi cumperi maşină din străinătate? 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 09.26 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Adrian Laszlo, titlul emisiunii: De ce se tem oamenii de căsătorie? 10.15 Suleyman Magnificul - Documentar 10.30 Info magazin, cu Adriana Tivadar, invitat Nicoleta Mihiş, titlul emisiunii: Avortul, între dorinţă şi constrângere 11.17 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu şi Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Fostul ministru al Finanţelor, Darius Vâlcov a fost reţinut de procurorii DNA 13.00 Ştiri 13.37 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Apicultura, o pasiune rentabilă 14.22 Teleshopping 14.37 Info studio, limba maghiară, cu Eva Laczko, invitat Bekessy Erzsebet, titlul emisiunii: Nagy a tavasz valoban szep legyen 15.31 Spiriduş Ghiduş 17.00 Info Magazin, cu Adriana Tivadar 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita

Manifestările de 1 decembrie vor fi dedicate sătmărenilor de toate vârstele

Scris de Ionuţ Blăjean, 07 noiembrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Dintr-un comunicat emis de către Instituţia Prefectului Satu Mare, prin directorul de cancelarie, Sorin Martin Vereş, aflăm că autorităţile sătmărene doresc să-şi respecte promisiunea de a reda cetăţenilor sentimentul apartenenţei naţionale prin programul manifestărilor, care să se adreseze tuturor categoriilor de vârstă.

Astfel că în şedinţa din data de 6 noiembrie a Comitetului Consultativ a fost consacrată în întregime discuţiilor privind programul manifestărilor ce vor fi organizate în municipiul Satu Mare cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Potrivit schiţei de program, manifestările de 1 Decembrie vor începe la ora 10 cu depuneri de coroane, iar de la ora 12 până la ora 16 pe scena ce va fi amplasată în Piaţa 25 Octombrie se vor derula spectacole oferite de copiii de la grădiniţe, elevii din clasele I- VIII, ultimii ce vor urca pe scenă fiind elevii de la liceele din Satu Mare. De la ora 16 se va desfăşura un spectacol de muzică populară cu cei mai îndrăgiţi interpreţi din judeţ, iar de la ora 17 este programat concertul unei trupe cu mare audienţă la public.

Prefectul Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca au mai decis ca toate instituţiile publice să aibă arborat drapelul naţional dar şi asupra confecţionării de drapele tricolore de diverse mărimi care să fie oferite cetăţenilor care doresc să le arboreze pe locuinţe sau să fie împărţite participanţilor la manifestările din Piaţa 25 Octombrie pentru a marca şi în acest fel semnificaţia marii sărbători naţionale.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.