Mani Gyenes parcurge azi ultimii 676 de kilometri de la Raliul Dakar

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Joi am avut penultima etapă de la Raliul Dakar, ediţia 2022. Traseul a măsurat 500 de kilometri, din care 345 i-au reprezentat proba specială. Sătmăreanul Emanuel Gyenes a avut o zi normală şi se află aproape de un nou final de Dakar. Asta, la o zi după ce pilotul de la Autonet Motorcycle Team a întâmpinat probleme serioase. Despre rezultatul de miercuri, Gyenes a spus: ”În acest Dakar am avut foarte multe probleme tehnice. Cred că în cele 11 Dakar-uri de până acum, nu m-am oprit de atât de multe ori, cât m-am oprit anul acesta.”

Câştigătorul zilei la clasa moto a fost argentinianul Kevin Benavides cu timpul 3 ore 30 de minute 56 de secunde. Emanuel Gyenes a încheiat pe locul 42 cu timpul 4 ore 23 de minute 40 de secunde. În clasamentul general, sătmăreanul a urcat un loc, iar înaintea ultimei etape ocupă locul 39. În casamentul Male Moto (fără asistenţă tehnică), Gyenes rămâne pe locul 5.

Ultima zi:
• Etapa 12 (14 ianuarie): Bisha – Jeddah (676 de kilometri total/ 163 de kilometri proba specială)

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517