00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 02.00 Ne Cheamă Natura 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 04.10 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 05.05 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Crăciun. Titlul emisiuni: De ce are PSD cei mai buni candidaţi la alegerile europarlamentare?(reluare) 10.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, Preşedintele ALDE întâlnire cu alegători la Satu Mare.(reluare) 15.30 Portret de artist, invitat: Dumitru Iederan 16.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.15 Reportaj la Sâmbra Oilor 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament medical în străinătate. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, Ludovic Orban a găsit la Satu Mare o organizaţie PNL puternică. (reluare) 23.30 Cultură – Performanţe istorice pentru învătământul sătmărean. 21.05.2019

Mandi Attila are nevoie de ajutorul sătmărenilor

Scris de I. Z., 12 octombrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Mandi Attila este un nume cunoscut în sportul sătmărean şi nu numai. A jucat fotbal profesionist şi are peste 400 de meciuri jucate în eşaloanele 2 şi 3 din România şi Ungaria. Gheby, cum îi spun prietenii, are acum nevoie de ajutorul sătmărenilor.

“Cazul pentru care se organizează acţiunea caritabilă este cel al lui Mandi Attila, sau Gheby, cum îi spun prietenii. Este un tânăr de 40 de ani, cu 3 copii frumoşi şi un talent incredibil la fotbal. Din păcate, viaţa lui a fost dată peste cap de un diagnostic crunt: tumoră malignă la laringe, care a necesitat o laringectomie totală. Înainte de asta, Gheby juca fotbal profesionist. Are peste 400 de meciuri jucate în liga a 2-a şi a 3-a în Ungaria şi în Romania, la majoritatea echipelor la care a jucat fiind căpitan de echipă. A vrut mereu să facă mai mult, aşa că era şi antrenor de copii şi juniori la Someşul Satu Mare. Acum, Gheby îşi petrece zilele făcând chimioterapie şi are nevoie de ajutorul nostru pentru tratament. Vă aşteptăm în 13 octombrie pentru fotbal şi fapte bune!”, este anunţul organizatorilor.

Turneul se va juca sâmbătă la Clubul Campionii de la Primavera, de la intrarea în Micro 17. Nu se percepe taxă de participare, iar echipele şi participanţii sunt invitaţi să facă donaţii. Totul începe de la ora 11:30.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.