12.11.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Gabriel Leș, Pataki Csaba, Radu Panait, Dumitru Păcuraru. Titlul emisiunii: Cum au votat românii în primul tur al alegerilor prezidențiale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Mihai Sălceanu, invitați: Horia Ungur. Titlul emisiunii: Av. Horia Ungur: Politica și actele de caritate. (reluare) 04.00 Cultură 05.00 Info Studio(limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Boros Zoltan. Titlul emisiunii: Să face cunoștință cu Hunguest Erkel din Gyula. 06.00 De dragul artei 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Gabriel Leș, Pataki Csaba, Radu Panait, Dumitru Păcuraru. Titlul emisiunii: Cum au votat românii în primul tur al alegerilor prezidențiale.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian. Titlul emisiunii: Rezultate excelente pentru Zanshin la europeanul de karate. 10.50 Sănătate Frumusețe Stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia, invitat: Elena Popa. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Mihai Sălceanu, invitați: Horia Ungur. Titlul emisiunii: Av. Horia Ungur: Politica și actele de caritate. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Adrian Albu, Gabriel Leș, Pataki Csaba, Radu Panait, Dumitru Păcuraru. Titlul emisiunii: Cum au votat românii în primul tur al alegerilor prezidențiale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 O familie de artiști cu Vera Pop. 16.40 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitați: Liviu Marta, Kereskenyi Sandor. Titlul emisiunii: Muzeul Județean Satu Mare organizează o sesiune științifică despre fluxurile istoriei. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: dr. Szilagyi Iosif. Titlul emisiunii: Diabetul și stilul de viață. 18.00 Audiențe în direct cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Mihai Sălceanu (reluare)

Maia Morgenstern prezintă „Janka”, duminică la Teatru

Scris de Vasile Andreica, 25 septembrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Imagine din spectacol

Imagine din spectacol

    Duminică, 30 septembrie, de la ora 18, la Teatrul de Nord sătmărenii se vor putea reîntâlni cu renumita actriţă bucureşteană Maia Morgenstern, în spectacolul de teatru „JANKA”, de Oscar Speace, în traducerea lui Ioan J. Popescu. Regia artistică a spectacolului îi aparţine lui Toma Enache, editor de imagine fiind Cristi Săndulescu, iar regia muzicală este semnată de Patricia Prundea.

„Janka” este povestea unei femei din Sighetu Marmaţiei, supravieţuitoare a Holocaustului, scrisă chiar de fiul ei, Oscar Speace, acum producător de televiziune, scriitor si regizor american. Spectacolul a avut premiera în luna mai, la Sighetu Marmaţiei, şi a emoţionat până la lacrimi publicul. De atunci a mai fost prezentat în mai multe oraşe din ţară, bucurându-se de un succes deosebit.

Cunoscută pentru rolurile sale de la Teatrul Naţional şi Teatrul Evreiesc de Stat Bucureşti, dar şi pentru apariţiile în filme româneşti şi străine (memorabilă fiind în „Balanţa” şi în rolul Fecioarei Maria din „Patimile lui Hristos”), Maia Morgenstern a jucat de mai multe ori la Satu Mare, inclusiv alături de fiul ei Tudor Aaron Istodor. Acum însă avem ocazia s-o vedem evoluând singură, într-un recital actoricesc foarte bogat în semnificaţie, pe un text dramatic şi emoţionant deopotrivă.

Biletul costă 30 lei şi poate fi procurat de la Agenţia de Mică Publicitate a ziarului nostru, ca şi de la Agenţia Teatrală. Fondurile adunate vor fi donate întru ajutorarea copiilor cu autism, prin Clubul Rotary Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.