23.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 02.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase. 05.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Balogh Sándor. Titlul emisiunii: Administrarea fondurilor de vânătoare în timpul iernii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 14.45 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni: Scandal pe seama confesiunilor religioase. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 16.45 Cultură 17.30 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina.

Maia Morgenstern prezintă „Janka”, duminică la Teatru

Scris de Vasile Andreica, 25 septembrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Imagine din spectacol

Imagine din spectacol

    Duminică, 30 septembrie, de la ora 18, la Teatrul de Nord sătmărenii se vor putea reîntâlni cu renumita actriţă bucureşteană Maia Morgenstern, în spectacolul de teatru „JANKA”, de Oscar Speace, în traducerea lui Ioan J. Popescu. Regia artistică a spectacolului îi aparţine lui Toma Enache, editor de imagine fiind Cristi Săndulescu, iar regia muzicală este semnată de Patricia Prundea.

„Janka” este povestea unei femei din Sighetu Marmaţiei, supravieţuitoare a Holocaustului, scrisă chiar de fiul ei, Oscar Speace, acum producător de televiziune, scriitor si regizor american. Spectacolul a avut premiera în luna mai, la Sighetu Marmaţiei, şi a emoţionat până la lacrimi publicul. De atunci a mai fost prezentat în mai multe oraşe din ţară, bucurându-se de un succes deosebit.

Cunoscută pentru rolurile sale de la Teatrul Naţional şi Teatrul Evreiesc de Stat Bucureşti, dar şi pentru apariţiile în filme româneşti şi străine (memorabilă fiind în „Balanţa” şi în rolul Fecioarei Maria din „Patimile lui Hristos”), Maia Morgenstern a jucat de mai multe ori la Satu Mare, inclusiv alături de fiul ei Tudor Aaron Istodor. Acum însă avem ocazia s-o vedem evoluând singură, într-un recital actoricesc foarte bogat în semnificaţie, pe un text dramatic şi emoţionant deopotrivă.

Biletul costă 30 lei şi poate fi procurat de la Agenţia de Mică Publicitate a ziarului nostru, ca şi de la Agenţia Teatrală. Fondurile adunate vor fi donate întru ajutorarea copiilor cu autism, prin Clubul Rotary Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.