Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

Măi, Orange, măi băiatule

Scris de Gruita, 03 august 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

bani Ţi-ai risipit fondurile de publicitate doar pe presa centrală (în special televiziune) şi acum vii şi cerşeşti puţină notorietate prin presa locală. Ai înfiinţat un „pr” pe care îl plăteşti cum îl plăteşti şi vii şi te rogi în stânga şi în dreapta prin ţară că nu ai primit pentru cât ai investit. Ai construit palate agenţiilor de publicitate (nişte intermediari pe care îi compar cu acei samsari din pieţele publice care nu te lasă să îţi cumperi legumele şi fructele direct de la producător) şi ai rănit cotidienele judeţene care ţi-ar fi adus un surplus de notorietate pe bani mult mai puţini. Noi am suferit, acum suferă şi tu dacă te-ai lăsat păcălit.
Mai bine ţi-ai forma propriul departament de publicitate care să se ocupe de vânzarea de publicitate (nu şi de creaţie, adevărata menire a agenţiilor de publicitate) şi să nu te mai laşi păcălit de intermediari. Crezi că palatele agenţiilor de publicitate au fost ridicate din creaţie de publicitate? Te înşeli. 85% din ele sunt bani obţinuţi  din mită de la trusturile mari de presă, discount-uri enorme (în general de peste 70%) de la suporturile de publicitate din afara sistemului mogulilor şi rebate-uri cu ghiotura.
Trezeşte-te măi Orange! Trezeşte-te măi clientule de publicitate! Trezeşte-te şi tu micule ziar de provincie şi nu mai publica tot felul de comunicate de presă fără bani! Orice comunicat de presă care conţine un nume de societate comercială, un nume de brand, un nume de instituţie de stat… este publicitate. Foloseşte nevoia lor de audienţă pentru a-ţi imbunătăţii situaţia financiară. Mai ales atunci când nu este vorba despre publicitate publică (cea de informare), ci de publicitate de persuadare (cea parşivă care îţi dă umbrelă când e soare şi ţi-o ia când plouă, care îţi vindecă o tuse şi îţi creează boli de ficat, cea care te face cinci minute fericit după care suferi o viaţă, cea cu litere de-o şchioapă pentru avantaje şi litere minuscule pentru catastrofe…). Hai să ne trezim cu toţii şi să câştige toţi, nu numai paraziţii. Clienţii şi suporturile de publicitate în special şi nu intermediarii de publicitate. Ultimii pot fi chiar eliminaţi.

Abonează-te acum Online!
 1. ac a spus: 05 august 2014, ora 09:54

  fara comunicatele de presa ce ati mai scrie???doar birfe si cancanuri???

 2. Gruiţă a spus: 04 august 2014, ora 18:21

  Nimeni nu-i perfect. Ca să se înţeleagă şi de către cei care acum sunt pe băncile şcolii, greşeala constă în faptul că am scris verbul a îmbunătăţi cu doi de i. Locuţiunea „a-ţi” este scrisă corect deoarece provine din cuvintele „a îţi”. De asemenea la cuvântul „îmbunătăţi” se scrie cu prefixul „îm-” şi nu „în-” deoarece cuvântul rădăcină începe cu litera „b” (acelaşi lucru ar fi fost dacă ar fi început cu litera p)

 3. Ion Opris a spus: 04 august 2014, ora 16:49

  Gruita draga, vezi ca ai comis niste greseli de ortografie grosolane! care nu-ti stau in fire…. De ex. ”pentru a-ţi imbunătăţii”…

 4. Gruiţă a spus: 04 august 2014, ora 15:50

  Îmi cer scuze celor pentru care sunt prea criptic. Este un articol destinat celor care se învârt pe piaţa publicitară: clienţi de publicitate, suporturi de publicitate. În rolul bau-baului se află agenţiile mari de publicitate şi trusturile de presă conduse de moguli gen Voiculescu.

 5. RAUDETOT a spus: 04 august 2014, ora 15:28

  Rog traducere inteligibila!

 6. Goiou a spus: 04 august 2014, ora 11:12

  Asta cu cine se cearta ??!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.