19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Magia Crăciunului la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare

Scris de Constantin Demian, 27 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Bucuria vine din lucruri mărunte şi căldura sufletească din inimile noastre unt cuvite imple, dr pline de semnificaţii care se pot descrie toată activităţile organizate la Liceul cu Program Sportiv Satu Mare în săptămâna premergătoare Sărbătorii Crăciunului, în aşteptarea momentelor magice ale Sărbătorii Naşterii lui Isus Christos. Toţi elevii s-au implicat în activităţile cultural-artistice, sportive şi de voluntariat, momentul cel mai aşteptat fiind „Premierea celor mai buni sportivi ai LPS-CSS SM”.

Încă din dimineaţa zilei de 19 decembrie, elevii coordonaţi de domnii diriginţi, şi-au amenajat standurile pentru Târgul de Crăciun aflat la prima ediţie la LPS. Comitetul de părinţi al fiecărei clase s-a mobilizat exemplar, îmbogăţind standurile claselor cu produse variate şi delicioase. Un al moment-cheie al zilei a fost serbarea clasei a V-a care a fost susţinută într-o manieră inedită, în limba engleză, fiind coordonată de doamnele profesoare Raluca Sentoan şi Agota Bodnar. Invitatul special al serbării a fost Moş Crăciun, spre marea surpriză a elevilor, cel care, de altfel, nu a lipsit de la niciun eveniment al zilei de 19 decembrie. Moş Crăciun s-a dovedit a fi darnic şi la festivitatea de premiere a sportivilor liceului dar şi cu piticii din clasa pregătitoare. Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi ai LPS-CSS SM a fost organizată ca o „Gală magică a Sportului” în care au fost răsplătiţi elevii sportivi clasaţi pe primele 8 locuri la concursurile naţionale. Colindele, dansurile şi demonstraţiile sportive au reprezentat cadoul spiritual pe care Moş Crăciun l-a oferit premianţilor pentru a-i răsplăti pentru seriozitatea şi sacrificiile lor în drumul spre performanţă.

Magia Crăciunului a continuat în ziua de 20 decembrie, când 15 elevi ai Liceului Sportiv, însoţiţi de doamnele profesoare Cristina Figula şi Ramona Bandi, au fost prezenţi la Casa de tip familial Maria din Satu Mare dăruind copiilor de ici făină, zahăr, paste făinoase, ulei, cartofi, conserve şi alte produse alimentare.

Ecoul atmosferei Crăciunului a ajuns şi la Creşa Socială Prichindel în 21 decembrie, unde elevii clasei a V-a, însoţiţi de doamnele profesoare Raluca Sentoan şi Timea Turtoi au colindat şi au împărţit cadouri celor mici, urându-le „Sărbători fericite!”

Toate activităţile întreprinse în săptămâna 18-22 decembrie nu ar fi fost posibile fără sprijinul conducerii Liceului cu Program Sportiv. Şi, pentru că suntem în prag de An Nou, conducerea LPS Satu Mare urează tuturor elevilor şi părinţilor, cadrelor didactice, personalului didactic auxiliar, personalului nedidactic şi colaboratorilor

SĂRBĂTORI FERICITE !

LA MULŢI ANI!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.