Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Luptătorii sătmăreni au adus acasă cinci medalii balcanice de la Murska Sobota

Scris de Ionuţ Blăjean, 07 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

CS Satu Mare – Cetate Ardud a participat la sfârşit de săptămână la Campionatul Balcanic de lupte greco-romane găzduit de localitatea Murska Sobota din Slovenia.

Pe saltele au urcat sute de sportivi din 13 ţări, iar printre ei s-au aflat şi 7 sportivi de la clubul sătmărean. Luptătorii noştri au fost însoţiţi de antrenorii Tudor Barbul şi Claudiu Blaga, iar având în vedere că au fost cucerite 5 medalii putem spune că delegaţia sătmăreană s-a descurcat excelent.

Dar medaliile puteau fi mai preţioase dacă nu interveneau anumiţi factori negativi.

Pentru început iată rezultatele sătmărenilor:

U16: Trandafir Silaghi (32 kg) – locul 2, Paul Oros (47 kg) – locul 2, Raul Zarzu (42 kg) – locul 3, Matei Suciu (52 kg) – locul 5.

U18: Raul Zarzu (42 kg) – locul 2, Marian Zaha (42 kg) – locul 3, Andrei Buzilă (69 kg) – locul 5, Andrei Barbul (76 kg) – locul 5.

În clasamentul pe naţiuni, România a terminat pe 3.

“Am reuşit performanţa ca din cinci categorii cântărite, toţi să cădem cu turci. A fost o experienţă tristă din mai multe puncte de vedere. Pentru 60 de euro pe zi, casă şi masă, am primit o cocină şi o mâncare pe care nu aş fi dat-o nici câinilor mei. N-am mâncat nici măcar o dată, am luat din straiţă. Am pierdut titluri balcanice, am trecut în diferite rânduri de la agonie la extaz. Am fost în extaz că suntem campioni, dar într-o fracţiune de secundă s-a ruinat tot. Andrei Barbul a înregistrat performanţa să piardă două meciuri la rând fără să facă un punct. Cu un turc a pierdut cu 1-2 la avertismente, la fel şi cu un sloven-gazdă pentru bronz. Dacă cu primul a fost echilibrat, cu al doilea a fost urât de tot. Era ultima şansă a gazdelor să ia o medalie. Zarzu a condus cu 12-8 pentru titlu, dar a pierdut cu 12-13 când mai erau 10 secunde. Dar asta este. Ne bucurăm că am putut participa”, ne-a declarat Tudor Barbul.

Se aduc mulţumiri pentru sprijin: Nicu Avorniciţii, Ioan Suceveanu, Primăria Ardud.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.