00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

Luptătorii sătmăreni au activitate bogată la început de an

Scris de Ionuţ Blăjean, 10 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O dorinţă pe 2019: includerea luptelor la CSM Satu Mare

Sala de lupte de la Mădăras este plină de viaţă, plină de sport încă din primele zile ale anului 2019. Alţi luptători experimentaţi sunt plecaţi la loturile naţionale unde se pregătesc pentru competiţiile din anul în care tocmai am intrat. Despre planurile pe anul 2019

 

am vorbit cu antrenorul Tudor Barbul de la CS Satu Mare – Cetate Ardud.

Pentru început am fost informaţi că de luni s-a intrat într-un cantonament pe plan local. 12 luptători se pregătesc intens în fiecare zi, sportivi mai experimentaţi. Din 2 februarie, tot pe plan local vor intra într-un stagiu de pregătire toţi sportivii începători şi avansaţi din cadrul clubului.

“Zile de vacanţă nu prea au existat. Sportivii vin cu plăcere la sală, se pregătesc alături de antrenorii clubului nostru. Este posibil ca o parte din ei să meargă săptămâna viitoare într-un cantonament organizat de un club din Timişoara. Sau poate chiar la Poiana Braşov, unde se află lotul naţional de juniori. Ne bucură şi revenirea la antrenamente a lui Raul Zarzu, cel care doar cu multă muncă şi seriozitate poate să ajungă foarte sus”, spune Tudor Barbul.

Apropo de Poiana Braşov, acolo avem de luni patru sportivi de la clubul sătmărean: Trandafir Silaghi, Andrei Buzilă, Andrei Barbul, Paul Oros.

Centrul olimpic de cadeţi la Satu Mare

Judeţul nostru a găzduit anul trecut centrul olimpic de cadeţi. Cel mai probabil el se va afla la Satu Mare şi în anul 2019. Se aşteaptă decizia Federaţiei Române de Lupte după care cei mai buni sportivi din ţară ar urma să ajungă la Ardud şi Mădăras în luna februarie sau martie.

Luptătorii de la CS Satu Mare – Cetate Ardud vor participa şi la câteva concursuri şi cupe în perioada următoare. Primul campionat naţional va avea loc abia la finalul lunii martie, cel de juniori (U20). “Până atunci va avea loc Campionatul European de tineret la Novi Sad, în perioada 4-10 martie. În Serbia îl vom avea pe Lenard Berei şi sperăm să ajungă şi alţi sătmăreni”, mai declară antrenorul sătmărean.

Întrebat de dorinţele pe anul 2019, Tudor Barbul a răspuns: “Vrem cât mai multe medalii posibile la campionatele naţionale. Totodată ne dorim cât mai multe participări la Europenele şi Mondialele de cadeţi şi juniori, chiar şi clasări bune. În continuare ne dorim să se înfiinţeze o secţie de lupte în cadrul clubului CSM Satu Mare unde să fie luaţi 2-3 sportivi mai experimentaţi. Asta pentru a reuşi să-i ţinem acasă, să nu-i pierdem. În acest sens am purtat o discuţie cu directorul Vasile Fogel. Aşteptăm o veste bună din partea lui, a Comitetului director şi a autorităţilor sătmărene.”

În 2019 se doreşte organizarea unui campionat naţional, dar sătmărenii s-ar mulţumi şi cu o etapă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.