23.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 02.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase. 05.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Balogh Sándor. Titlul emisiunii: Administrarea fondurilor de vânătoare în timpul iernii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 14.45 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni: Scandal pe seama confesiunilor religioase. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 16.45 Cultură 17.30 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina.

Luptătorii sătmăreni au activitate bogată la început de an

Scris de Ionuţ Blăjean, 10 ianuarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O dorinţă pe 2019: includerea luptelor la CSM Satu Mare

Sala de lupte de la Mădăras este plină de viaţă, plină de sport încă din primele zile ale anului 2019. Alţi luptători experimentaţi sunt plecaţi la loturile naţionale unde se pregătesc pentru competiţiile din anul în care tocmai am intrat. Despre planurile pe anul 2019

 

am vorbit cu antrenorul Tudor Barbul de la CS Satu Mare – Cetate Ardud.

Pentru început am fost informaţi că de luni s-a intrat într-un cantonament pe plan local. 12 luptători se pregătesc intens în fiecare zi, sportivi mai experimentaţi. Din 2 februarie, tot pe plan local vor intra într-un stagiu de pregătire toţi sportivii începători şi avansaţi din cadrul clubului.

“Zile de vacanţă nu prea au existat. Sportivii vin cu plăcere la sală, se pregătesc alături de antrenorii clubului nostru. Este posibil ca o parte din ei să meargă săptămâna viitoare într-un cantonament organizat de un club din Timişoara. Sau poate chiar la Poiana Braşov, unde se află lotul naţional de juniori. Ne bucură şi revenirea la antrenamente a lui Raul Zarzu, cel care doar cu multă muncă şi seriozitate poate să ajungă foarte sus”, spune Tudor Barbul.

Apropo de Poiana Braşov, acolo avem de luni patru sportivi de la clubul sătmărean: Trandafir Silaghi, Andrei Buzilă, Andrei Barbul, Paul Oros.

Centrul olimpic de cadeţi la Satu Mare

Judeţul nostru a găzduit anul trecut centrul olimpic de cadeţi. Cel mai probabil el se va afla la Satu Mare şi în anul 2019. Se aşteaptă decizia Federaţiei Române de Lupte după care cei mai buni sportivi din ţară ar urma să ajungă la Ardud şi Mădăras în luna februarie sau martie.

Luptătorii de la CS Satu Mare – Cetate Ardud vor participa şi la câteva concursuri şi cupe în perioada următoare. Primul campionat naţional va avea loc abia la finalul lunii martie, cel de juniori (U20). “Până atunci va avea loc Campionatul European de tineret la Novi Sad, în perioada 4-10 martie. În Serbia îl vom avea pe Lenard Berei şi sperăm să ajungă şi alţi sătmăreni”, mai declară antrenorul sătmărean.

Întrebat de dorinţele pe anul 2019, Tudor Barbul a răspuns: “Vrem cât mai multe medalii posibile la campionatele naţionale. Totodată ne dorim cât mai multe participări la Europenele şi Mondialele de cadeţi şi juniori, chiar şi clasări bune. În continuare ne dorim să se înfiinţeze o secţie de lupte în cadrul clubului CSM Satu Mare unde să fie luaţi 2-3 sportivi mai experimentaţi. Asta pentru a reuşi să-i ţinem acasă, să nu-i pierdem. În acest sens am purtat o discuţie cu directorul Vasile Fogel. Aşteptăm o veste bună din partea lui, a Comitetului director şi a autorităţilor sătmărene.”

În 2019 se doreşte organizarea unui campionat naţional, dar sătmărenii s-ar mulţumi şi cu o etapă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.