Ludovic Orban îi caută scuze lui Iohannis: Nu are ochi în ceafă | Informaţia Zilei

Ludovic Orban îi caută scuze lui Iohannis: Nu are ochi în ceafă

Scris de Vasile Andreica, 18 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune că preşedintele Klaus Iohannis nu avea cum să vadă incidentul de la ceremonia de Ziua Marinei de la Constanţa, „pentru că n-are ochi în ceafă” şi pentru că era implicat în susţinerea discursului. El afirmă că, în schimb, toţi cei care se aflau în tribună au văzut, inclusiv miniştrii Apărării, Justiţiei şi de Externe, şi nu au avut vreo reacţie.

Ludovic Orban a fost întrebat, vineri seară,  despre incidentul petrecut la Ziua Marinei din Constanţa, unde unui militar american i s-a făcut rău în timpul ceremoniei, iar şeful statului şi-a continuat discursul.

„Chiar nu mi se pare un subiect de discuţie, este evident că preşedintele n-are cum să vadă, pentru că n-are ochi în ceafă. Poate că trebuie să dăm o regulă că preşedintele trebuie să aibă un ochi în ceafă… El era implicat în susţinerea discursului, se vedea clar că a citit de pe foi şi a plecat în stânga, deci nu avea cum să vadă locul din lateral, era în spate, înspre dreapta”, a afirmat Orban. „Deci nu a văzut. Au văzut alţii în schimb, toţi cei care erau la tribună şi ce mi se pare foarte ciudat, că preşedintele care era cu spatele, implicat într-o acţiune, într-un discurs adresat marinarilor, a ajuns subiect de discuţie, dar cei care stăteau cu faţa, şi anume ministrul Apărării, ministrul Justiţiei, ministrul de Externe, care erau cu faţa şi au văzut foarte clar, nu există… au văzut şi n-au avut niciun fel de reacţie”, a declarat Orban.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 19 august 2019, ora 10:28

    Nerusinatul si neobrazatul Orban Ludovica a iesit din nou in evidenta cu aceasta cautatre de scuza ridicola pt. Sasul dambovitean lipsit total de empatie si de bun simt !….Sasul dambovitean ar trebui sa invete de la Barack Obama si Donald Trump cum ar fi trebuit sa se comporte intr-o asemenea situatie. Sasul dambovitean este o Rusine de presedinte !!!!.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517