Lucian Romaşcanu: PSD pregăteşte o moţiune de cenzură | Informaţia Zilei

Lucian Romaşcanu: PSD pregăteşte o moţiune de cenzură

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu a anunţat în conferinţa de presă de duminică 17 mai că PSD pregăteşte o moţiune de cenzură la adresa guvernului. Moţiunea va fi depusă „dacă lucrurile vor merge din ce în ce mai prost”.

„Am avut o lună, o lună şi jumătate în care chiar ne-am asumat acest lucru: îi lăsăm şi venim cu idei. Nu s-a întâmplat nimic, nu ne-au ascultat nici o secundă, ba, din contră, au venit constant cu atacuri din zona guvernamentală şi până la domnul preşedinte, cu menţionarea PSD mai des decât cuvântul economie sau locuri de muncă sau orice”, a declarat Lucian Romaşcanu. Senatorul PSD a mai anunţat că social-democraţii vor mai depune alte patru moţiuni simple, pe sănătate, interne, educaţie şi muncă, notează Agerpres. 

Moţiunea de cenzură se pregăteşte, dar decizia politică este de a nu fi depusă cât timp România se află în Stare de Alertă. Senatorul Romaşcanu recunoaşte că PSD va trebui să negocieze şi cu alte forţe politice din Parlament.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 18 mai 2020, ora 13:29

  Dragi pensionari care mai simpatizati cu PSD, nu uitati un lucru: daca voi aveti acum pensii prea mici asta e si din cauza ca in cei 30 ani PSD a fost la putere cam 20 ani!

 2. Babacu a spus: 18 mai 2020, ora 12:42

  Am vazut intr-un sondaj ca PSD ar fi ajuns la 29 %. Chiar atit de imbecili sa fie romanii?

 3. zoli a spus: 18 mai 2020, ora 09:11

  Un analfabet care nu stie sa scrie corect nici numele pregateste motiune??Un gunoi care a fost scos in suturi din tv.de casa a psd-ului(REALIT.PLUS)hai d-le .Individul este un bou ,nu politiciani. PSD-ul cu udmr-ul trebuie scos in afara legi sunt partide toxice

 4. P.A.R.I.S a spus: 17 mai 2020, ora 18:46

  Lasa o balta Toti Sinteti o Apa si un Pamint Mincinosi orice Partid va intereseaza de Oameni pina va ajungeti scopul si apoi basta nu mai e nimeni

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345