LPS Satu Mare U12, pe 3 la un turneu din Austria | Informaţia Zilei

LPS Satu Mare U12, pe 3 la un turneu din Austria

Scris de Constantin Demian, 10 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Grupa de copii U12 de la LPS Satu Mare a participat recent la un turneu de fotbal care a avut loc în Austria, lângă oraşul Graz. La turneu au participat 16 echipe din Austria, Slovenia, Cehia, Ungaria şi România.

Echipa sătmăreană, avându-l antrenor pe Cosmin Iuhas, a făcut parte dintr-o grupă alcătuită din 8 echipe. Sătmărenii au câştigat 5 din cele 7 meciuri, 2-0 cu Youngster, 3-0 cu SG St. Andra, 3-0 cu JAZ GU Sud, 2-1 cu SC Mura şi 2-1 cu FSR Gelb. Meciul cu Glaisdordf s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar cel cu Ferencvaros a fost pierdut, scor 1-3.

În urma acestor rezultate echipa sătmăreană s-a calificat în semifinale, unde a pierdut cu 0-3 în faţa echipei maghiare Haladas. Apoi în finala mică LPS Satu Mare s-a impus cu 3-1 în faţa echipei austriece SC Kac.

Lotul de jucători a fost următorul: Flaviu Burzo, Luis Pop, Matei Ardelean, Andrei Boje, Ianis Jurje, Ramon Erdei, Nicolas Lăpuşte, Luca Noveli, Darius Bota, Lucian Luca, Mark Olah, Mateo Berinde, Norbert Petran, Paul Matei, Adelina Groza.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345